Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
Adliyede parmak sallayıp tehditler savuran İBB Başkanvekiline soruşturma!.
PKK ne zaman silah bırakacak…
İBB tarihinin en büyük vurgunu!.
Ters yönden gelip bir kişiyi öldüren Kızılay başkanının kızına hapis yok!.
Kabinede 8 Bakanın yeri değişiyor…
CHP’nin şaibeli kurultay davası 30 Haziran’a ertelendi!.
“Türkiye’nin Sorunlarını Kim Çözer” anketi…
Meteoroloji’den 38 il için Sarı Kod uyarısı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Türk ekonomisi bitti” diyen FOX’un Portakal’ının o fotoğrafları sosyal medyada olay oldu!.

“Türk ekonomisi bitti” diyen FOX’un Portakal’ının o fotoğrafları sosyal medyada olay oldu!.
09.08.2020
A+
A-

Türkiye’de de faaliyet yürüten ABD menşeli FOX TV’nin ana haber sunucusu Fatih Portakal’ın sürekli, “Türk ekonomisi battı” edebiyatı yaptığı halde yaşadığı lüks hayatı tepkilere neden oluyor. Milyonluk yatından fotoğraflar paylaşarak yaşadığı zengin hayatını adeta insanların gözüne sokan Portakal, aynı zamanda verileri subjektif değerlendirerek ekonominin daha da kötüleşebileceği algısı oluşturmaya çalışıyor.

Foto - ABD’li İslam düşmanı FOX News’in Türkiye’deki uzantısı olan televizyon kanalında ana haber sunan Fatih Portakal, yayınlarında ve sosyal medya hesabında sürekli ekonominin bittiği yalanını ortaya atıyor. Portakal, ekonomik bir kriz olduğunu ileri sürerek, durumun daha da kötüleşebileceği imalarında bulunuyor.

ABD’li İslam düşmanı FOX News’in Türkiye’deki uzantısı olan televizyon kanalında ana haber sunan Fatih Portakal, yayınlarında ve sosyal medya hesabında sürekli ekonominin bittiği yalanını ortaya atıyor. Portakal, ekonomik bir kriz olduğunu ileri sürerek, durumun daha da kötüleşebileceği imalarında bulunuyor.

Foto - Tüm bunlarla birlikte Portakal’un lüks yaşantısını insanların gözüne sokması büyük tepkilere neden oluyor.

Tüm bunlarla birlikte Portakal’un lüks yaşantısını insanların gözüne sokması büyük tepkilere neden oluyor.

Foto - Vatandaşlar, Portakal’ın lüks yaşam tarzını eleştirmiyor, bu yaşantısına rağmen herkesin açlık içinde olduğu imalarında bulunmasına tepki gösteriyor.

Vatandaşlar, Portakal’ın lüks yaşam tarzını eleştirmiyor, bu yaşantısına rağmen herkesin açlık içinde olduğu imalarında bulunmasına tepki gösteriyor.

Foto - İşte Fatih Portakal'ın tepki çeken fotoğrafları...

İşte Fatih Portakal’ın tepki çeken fotoğrafları…

Foto - İşte Portakal'ın tepki çeken fotoğrafları...

İşte Portakal’ın tepki çeken fotoğrafları…

Foto - İşte Portakal'ın tepki çeken fotoğrafları...

İşte Portakal’ın tepki çeken fotoğrafları…

Foto - Portakal'ın bu ikiyüzlü davranışına tepki gösteren Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin,

Portakal’ın bu ikiyüzlü davranışına tepki gösteren Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, “Durum gerçekten çok kötü Adamcağız yoksulluktan 3 aydır denizde yaşıyor. Karaya adım atmıyor anlayın yani… Denizden çıkanla karnını doyuruyor garibim. Böyle yoksulluk görülmedi!” diye yazdı.

Foto - Portakal'a tepki gösteren bir vatandaş,

Portakal’a tepki gösteren bir vatandaş, “Bu ülkede yoksulluk üzerinden prim yapıp da lüks hayat yaşayanları, Allah gerçekten yoksul bıraksın. Allah büyüktür.” diyerek eleştirisini dile getirdi.

Foto - Bir vatandaşın,

Bir vatandaşın, “Yoksulluktan kendini teknenin direğine asmış abi adam haksızlık etme” şeklinde konuya dair esprili bir eleştiri yaptığı görüldü.

Foto - Zeynep isimli bir Twitter kullanıcı ise,

Zeynep isimli bir Twitter kullanıcı ise, “Üstlerine giyecek kıyafetleri bile yok insanların” diyerek Portakal’ı ti’ye aldı.

Foto -

“Gürsel Tekin ülkemizdeki tüm çaycıların rol modeli, çaycılığa başlama sebebi, hatta bazıları onun gibi haram yoldan da olsa zengin olmak istiyor.”

Foto -

“Türkiye’de zengin olmanın kuralı; hedef saptırma, geçmişte memleket batarken, bankalar soyulurken, faiz, döviz, enflasyon… Binler yüzler hanelerinde gezerken… medya, fırıncı ve haşere operasyonu yapıyordu. Halkın derdi, sorunu bunların hiç umurunda olmadı.”

Foto -

“Yardım kampanyası falan açsak! Yazık ya.”

Foto - Sahi bu yatlar, katlar, villalar niye kendini halkçı olarak tanıtanlarda var, 50 yıldır çözemedim. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz, teşekkürler.

Sahi bu yatlar, katlar, villalar niye kendini halkçı olarak tanıtanlarda var, 50 yıldır çözemedim. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz, teşekkürler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.