Site Rengi

HABER ÖZETİ
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
Trump Epstein asasına hiç gitmemiş, kendisine komplo kurulmuş!.
Merkez Bankası’na üst düzey atamalar..
Milli gururumuz Kızılelma 2026’da göreve başlıyor..
J.P. Morgan’dan Altın için bomba tahmin..
ABD ile İran müzakereler için İstanbul’da bir araya gelecek..
Epstein ile ortalığa saçılan Hollywood’un iğrenç yüzü!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Türkiye bu cinayeti konuşuyor!. Oğlunun cesedini saklayıp gömmeyi planladı!.

12.02.2020
A+
A-

Bursa’da 9 yaşındaki Muhammed H.’nin evinde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Muhammed’in babası, verdiği ifadede eşinin bir gün boyunca polise gitmesini söylediğini ve oğlunun cesedini gömmek için de plan yaptığını iddia etti..

Bursa’nın Gemlik ilçesi Eşref Dinçer Mahallesi’nde dün akşam ortaya çıkan korkunç olayda, ihbar üzerine eve giden polis, Suriyeli Muhammet Hüseyin’in cansız bedenini buldu. Vücudunda kesik, darp ve yanık izleri tespit edilen çocuğun cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Baba, Yahya H., polise, oğlunu 14 yaşındaki kızı H.H.’nin öldürdüğünü söyledi.

ABLADA DA YANIK İZLERİ VAR

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu’nca yapılan çalışmalar kapsamında, abla H.H.’nin de sırtında yanıklar bulunduğu tespit edildi. Abla, Bursa Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ÖLÜMÜ BİR GÜN SAKLAMIŞLAR

Polis, baba Yahya H. (40) ile üvey anne Emine H.’yi (44) gözaltına aldı. İkilinin alınan ifadeleri ise Muhammed’in ölümünün bir gün boyunca saklandığını ortaya çıkardı. Muhammed ile ablası H.H.’nin ilk evliliğinden olduğunu, ikinci eşi Emine H.’den de 2 çocuğu bulunduğunu anlatan babanın ifadelerine DHA ulaştı.

5 yıl önce ülkelerindeki iç savaştan kaçarak, Bursa’ya geldiklerini ve otogarda rehber olarak çalıştığını anlatan Yahya H., “Pazartesi akşamı işten geldim. Eşim, ‘Muhammed öldü’ dedi. Korkudan cenazenin yanına gidemedim. Polisi neden aramadığını sorduğumda, ‘Polisi aramayalım, bizi içeri atarlar’ dedi. Polisi aramak istediğimde ise, boğazına bıçak dayayarak, ‘Polisi ararsan kendimi keserim’ dedi. Bunun üzerine polisi arayamadım. Ne olduğunu sorduğumda ise Muhammed’in ablasının temizlik sonrası unuttuğu kimyasal maddeyi içtiğini söyledi. Ertesi sabah ise, ablasının kardeşini, ağzını elleriyle kapatarak, boğduğunu söyledi” dedi.

ÜVEY ANNE, CESEDİ GÖMMEYİ PLANLAMIŞ

Oğlunun bulunduğu odaya girmediğini, kızına da korkudan titrediği için olayı soramadığını iddia eden baba, “Sabah işe gittim. Akşam eve geldiğimde eşime polise haber vermemiz gerektiğini söyledim. Ancak ‘Polis bizi mahveder, içeri atar, çocuklar rezil olur’ diyerek, karşı çıktı. Oğlumun cesedini gömmeyi planladı. Ben de ‘tamam’ diyerek onu oyaladım, evden çıkıp polise geldim. Oğlumun ölümünde eşimden şüpheleniyorum” diye konuştu.

Üvey anne Emine H. ise, Muhammed’in temizliği ile ablasının ilgilendiğini bu nedenle vücudundaki yanıkları görmediğini iddia ederek, şunları söyledi:

“10-15 gün öce Muhammed dolabın üzerinden düştü. Daha sonra ayağı ağrıdığı için tuvalete gidememiş, altına yapmış. Ablasına evde bulunan temizlik malzemeleri ile şampuanı vererek, kardeşini temizlemesini söyledim. Birkaç gün sonra ablası, kardeşinin altını çamaşır suyu ile temizlediğini söyledi. 9-10 gün önce ise ablası, kahvaltı sırasında üzerine sıcak çay döktü. Olay günü, ablası yanıma geldi. Ne olduğunu sorduğumda, ‘Muhammed duvara vuruyordu, saçlarını çekiyordu, Sus yat diyerek, ağzını kapattım’ dedi. Durumu anladığımda eşimi aradım ama söyleyemedim. Çünkü çocukları nedeniyle eşimle aramızda sorunlar vardı.”

Polis, soruşturma kapsamında biri ev sahibi aynı sokakta oturan 5 kişini de bilgi sahibi olarak ifadelerine başvurdu.

EV SAHİBİ AİLEYİ ANLATTI

Aileye, 4 yıl önce evini kiraladığı söyleyen ev sahibi Furkan Y., üvey çocukların gelmesinin ardından sürekli kavga sesleri duyduklarını anlattı. Üvey çocukların dilendirildiğini ve sürekli şiddete maruz kaldığını iddia eden Furkan Y., “İlk zamanlar üvey çocukları ortalıkta yoktu. Daha sonra üvey çocuklar geldi, kavgalar olmaya başladı.

Gece 3-4’de, uykudan uyanıp kavgayı ayırdığım zamanlar oldu. Çocuklara şiddet uygulandığını biliyorduk. Anneleri kendi çocuklarına bakıyordu ama üvey çocuklarına bakmıyordu. Kendi çocukları dondurma yerken, üvey çocuğa dondurma almıyorlardı. Özellikle babaları evde yokken çocuklar darbediliyordu. Evden çıkarmak istedim ama çıkaramadım. Çocukları dövdüğüne şahit oldum. Üvey çocuklar, anneye hizmet ediyordu. Burada çöpe girdiklerini bilirim. Çocukları çöpe sokuyordu, dilendiriyordu. Evlerini ben dizdim. Komşular da yardım etti” dedi.

DİĞER ÜVEY KARDEŞ YANIK ÜNİTESİNDE TEDAVİYE ALINDI

Öte yandan Muhammed’in ablası H.H.’nin, Bursa Şehir Hastanesi’nin Yanık Ünitesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. 14 yaşındaki kızın, vücudunun çeşitli yerlerinde derin yanıklar olduğu belirlenirken, sıcak suyla işkence yapıldığı iddia edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.