Site Rengi

HABER ÖZETİ
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
Vatandaşa atılacak yeni kazığı böyle savundu!.
Geçen yıl 820 milyar zarar eden Merkez Bankası’nın hedefi enflasyonu düzeltmekmiş!.
İran-İsrail arasındaki gerilim Avrupa’da doğalgaz fiyatlarını uçurdu!.
Lokanta ve kafelerde KDV’ye zam geliyor!.
Selektörle uyarı yapanlara kesilen cezalar iptal edildi!.
CHP’li Belediyeler Suriyelilere resmen savaş açtı!.
Arap ülkeleri resmen İsrail’in köpeği olmuşlar!.
İsmailağa Cemaati imamı suçüstü yapan polisi İstanbul’dan sürgün ettirdi!.
İsrail tüm hazırlıklarını tamamladı!. İran’a saldırması an meselesi!.
DOLAR 32,6103
EURO 34,8380
ALTIN 2.502,22
BIST 9.524,59

Türkiye’ye “darbe” Erdoğan’a “idam” tehdidi! Alçak yazıya tepki yağıyor!.

Türkiye’ye “darbe” Erdoğan’a “idam” tehdidi! Alçak yazıya tepki yağıyor!.
05.05.2020
A+
A-

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’ye ‘darbe’ Başkan Erdoğan’a “idam” tehdidinde bulunan Artı Gerçek’ adlı sitedeki Ragıp Zarakolu’ya çok sert tepki gösterdi. Altun ‘Kaderi tayin eden Allah’a yemin olsun ki bu hastalıklı zihniyete ve tehditlerine boyun eğmeden milleti için dimdik duran liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar yanında, sonuna kadar arkasındayız.’ dedi. Alçak yazının sahibi Ragıp Zarakolu’ya tepkiler çığ gibi büyüyor. AK Parti Sözcüsü Çelik, ‘Onursuzluk peşinde koşanlar kendi çirkin tarihleriyle başbaşa kalırlar.’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun “Artı Gerçek” adlı sitede Ragıp Zarakolu’ya ait Başkan Erdoğan’a ‘idam’ göndermeli “Makus kaderden kaçış yok” başlıklı yazıya sert tepki gösterdi.

Ragıp Zarakolu yazısında “RTE’de bir Menderes travması vardı. Demirel gibi kısmen. Menderes olmamak için Demirel’in atmadığı takla, kurmadığı ittifak kalmamıştı. Kanlısı Ecevit ile bile uzlaştı.Korona günleri, bırakın Türkiye’yi tüm dünyayı bir sorgulamaya yöneltmekte. Bundan RTE’nin ve tayfasının kaçması mümkün değil. “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN’A İDAM TEHDİDİ

Yazının görselinde 27 Mayıs darbecilerinin idam ettiği merhum Başbakan Adnan Menderes ile Başkan Erdoğan’ın fotoğrafları yan yana gösterilip “makus kaderden kaçış yok” ifadesi yer aldı.

Alçak yazı ve görselinde Türkiye’ye darbe Türkiye’nin halkoyuyla işbaşına gelmiş ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da “idam” tehdidi yapıldı.

ALÇAK YAZIYA “YEMİNLİ” TEPKİ

İnfial uyandıran alçaklığa İletişim Başkanı Altun yazıya “Kaderi tayin eden Allah’a yemin olsun ki bu hastalıklı zihniyete ve tehditlerine boyun eğmeden milleti için dimdik duran liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar yanında, sonuna kadar arkasındayız.” ifadeleriyle tepki gösterdi.

MAHİR ÜNAL’DAN “FETÖ’CÜ GÖKÇE FIRAT” HATIRLATMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Ragıp Zarakolu’nun idam ve darbe tehditli yazısına ilişkin yaptığı paylaşımda FETÖ’cü Gökçe Fırat’ın Türk Solu’ndaki benzer kapağını hatırlattı. Ünal, paylaşımında “Türk Solu dergisinin FETÖ’cü genel yayın yönetmeni de zamanında benzer bir mesaj vermişti. Sonları malum. Sanırım mesajı anlamadınız.” ifadelerini kullandı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ!

Skandal yazıya sosyal medyada da tepkiler çığ gibi büyüyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak infiale neden olan yazıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda”Bu memleketin kaderini yaslandıkları darbe kalıntılarından aldıkları ilhamla değiştireceğini zanneden zavallılar… Yemin olsun ki; Ne bu memleketin kaderi, Ne de Recep Tayyip Erdoğan’ın kaderi karanlık odalarda kurguladığınız gibi olmayacak.” açıklamasında bulundu.

“DARBE SEVER MÜSVEDDE”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Ragıp Zarakolu’nun tepki çeken yazısıyla ilgili “Şerefsizliğin ve alçaklığın da sınırını olmadığını gösteren, güya gazeteci geçinen, İnönü dönemi despotizminin aşağı bir insanlık dışı darbe sever müsvedde. Hodri Meydan alçaklar gürûhu, biz buradayız. Bekleriz!” paylaşımında bulundu.

UMED’DEN SUÇ DUYURUSU

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) de Başkan Erdoğan’a dönük idam göndermeli yazıya tepki gösterdi. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Her türlü ortamda zihnimiz, düşüncemiz, yüreğimiz ve kalemimizle ÇARPIŞMAYA evet. Ancak ne kalemimizi ne de düşüncemizi bu faşist zihniyete bulaştırmadan, bu vesayetçi anlayış ile yargı önünde hesaplaşacağımızı deklare ediyor, Ragıp Zarakolu hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

AK PARTİ’DEN SERT TEPKİ: ONURSUZLUK PEŞİNDE KOŞANLAR…

Skandal yazıya AK Parti’den de çok sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yassıada rejimi” katliam rejimidir. “Demokrasiyi felç etme örgütü”nün inandığı tek rejim “Yassıada rejimi”dir demiştik. Bu şer şebekesine karşı safımız milletin, demokrasinin ve cumhuriyetin safıdır.

Meclis’in iradesine saldırdılar birkaç ay evvel, arkasından seçilmiş hükümete “rejim” demeye başladılar, sonra anti demokratik müdahalelerden bahsetmeye başladılar. Son bir haftadır cuntacı siyasiler demokrasimize saldıyor. Şimdi “Yassıada rejimi”ne özlemlerini ifade ediyorlar.

Biz bunları iyi tanırız. Seçilmiş Cumhurbaşkanlığı makamına “saray rejimi” diyenlerin, rejim tartışmasıyla varmak istediği yer “Yassıada zihniyeti”ni hayata geçirmektir. Tarihleri boyunca ne yaptılarsa şimdi de onu yapmaya çalışıyorlar.

Cumhurbaşkanlığı makamına karşı anti-demokratik çağrılarda bulunanların döşemeye çalıştığı yol bu ülkenin tüm demokratik kazanımlarını imha etmeyi hedefliyor. Milletimizin iradesini açıkça tehdit etmeye başladılar. Demokrasimizi çalmaya çalışıyorlar.

Demokrasimizi ve cumhuriyetimiz en büyük siyasal değerlerimizdir. Bunlara saldıranlara karşı milletimizin safında yer almak onurdur. Onursuzluk peşinde koşanlar kendi çirkin tarihleriyle başbaşa kalırlar.

Cumhurbaşkanımıza ve milli iradeye karşı anti-demokratik çağrılarda bulunanlara karşı milletimizin iradesinin, demokrasimizin ve cumhuriyetimizin safında kararlılıkla durmaya devam edeceğiz. “Yassıada rejimi” bir daha asla bu topraklarda varolamayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.