Site Rengi

HABER ÖZETİ
850 milyarlık fon vurgununun ayrıntıları ortaya çıktı!.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına usülsüz geçiş yapan 6 bin 134 kişinin vatandaşlığı iptal edildi!.
Bitcoin sert yükselişlerle 85 bin dolara çıktı!.
New York’taki Türk Evi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a coşkulu karşılama..
Berlin’de Türk aday seçim kazanınca Yahudiler kudurdu!.
Borsa da vatandaşın iç edilen 850 milyarı iyice çıkmaza girdi!.
Süper Lig’in yeni lideri Amedspor oldu..
Fenerbahçe Eyüpspor’u 8 golle sahaya gömdü!.
Alihan Kuriş’ten “CHP’ye Oy Vermeyenleri Cemaatten Kovun” talimatı!.
Meloni Türkiye’nin cinsel sapıklara yönelik operasyonlarını kınayan AB’ye destek vermedi!.
Kopenhag Stockholm Büyükelçileri güven mektubu sunmaya kuyruklu uşak frakıyla gitti!.
“Atatürk Olmasaydı Adınız Yorgo Olurdu” diyenlerin Yunanistan aşkı depreşti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16. defa BM Genel Kurulu’na hitap edecek..
“Ben Kaybetmem” diyerek hakim savcı odalarında tol kesen avukat tutuklandı!.
Alihan Kuriş çetesine operasyonlar devam ediyor..
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ümit Özdağ, K vitaminini Covid-19 aşısı gibi servis etmeye çalışınca, sosyal medyada alay konusu oldu!.

Ümit Özdağ, K vitaminini Covid-19 aşısı gibi servis etmeye çalışınca, sosyal medyada alay konusu oldu!.
24.09.2021
A+
A-

Irkçı söylemleri ile tepki çeken ve İYİ Parti’den ihraç edildikten sonra Zafer Partisi’ni kuran Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla alay konusu oldu. K vitaminini, koronavirüs aşısı gibi servis eden Ümit Özdağ’ın algı operasyonu sosyal medya kullanıcılarının dikkati sayesinde kısa sürede bozuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Biz bile anladık! Siz anlamadınız” diyerek Özdağ’ı ti’ye aldı. Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda ise, “Sağlık Bakanı Sayın Koca telefon ederek twitte atılan belgenin 2020’de yapılan bir K vitamini olduğunu açıkladı.” ifadelerini kullandı.

Sürekli olarak mülteciler, sığınmacılar aleyhine paylaşım yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın algı operasyonu kısa sürede bozuldu.
İYİ Parti’den ihraç edildikten sonra kendi partisini kuran Ümit Özdağ, K vitaminini Kovid-19 aşısı gibi servis etmeye çalıştı. Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her alanda hata-yanlışlık yapılır,kabul edilir,düzeltilir ama insan sağlığında hataya ve hatta şüpheye dahi yer yoktur. Yavrularımızın üzerinde deney yapılması ve bunun yanlışlıkla denilerek savunulması kabul edilemez.” ifadelerini kullandı.SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDUÜmit Özdağ’ın algı operasyonu sosyal medya kullanıcılarının dikkati sayesinde kısa sürede bozuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, Özdağ’ın paylaşımına, “Sayın Ümit Özdağ, orada Kavit yazıyor K vitamini. Biraz araştırıp düşünseniz keşke. Kusura bakmayın ama böyle araştırmadan her şeye atlıyorsunuz, bir de ülke yönetmeye talip oluyorsunuz yazık.” yorumunda bulundu.
Bir başka kullanıcı ise, “Biz bile anladık! Siz anlamadınız” diyerek Özdağ’a tepki gösterdi.

BAKAN KOCA, ÖZDAĞ’I ARADI

Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda ise, “Sağlık Bakanı Sayın Koca telefon ederek twitte atılan belgenin 2020’de yapılan bir K vitamini olduğunu açıkladı.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.