Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
İngiliz Kraliyet ailesinde Epstein depremi!.
Eski İsrail başbakanından Erdoğan itirafı: ÇOK TEHLİKELİ BİR LİDER!.
Galatasaray Juventus’u sahaya gömdü..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Vali Yerlikaya harekete geçti!. Çöpten yiyecek toplayan kadına “Geber!” diyen müdür yardımcısı görevden alındı!.

Vali Yerlikaya harekete geçti!. Çöpten yiyecek toplayan kadına “Geber!” diyen müdür yardımcısı görevden alındı!.
09.04.2020
A+
A-

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medyada hadsiz paylaşıma maruz kalan aileyi görüntülü arayarak “Yanınızdayız” mesajı verdi. Ailenin yüzü güldü.

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı görevinde bulunan Nail N., Twitter hesabından, “Çocuklarımız aç, nasıl evde kalalım şimdi ben dilenmekten çöpten yiyecek toplamaktan geliyorum.” diyen kadına, tepki çeken bir yanıt verdi.

Aileye “Geber” cevabını veren Nail N., Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından görevden alındı.

İSTANBUL VALİSİ ARADI: BİZ SİZİN YANINIZDAYIZ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise, çirkin paylaşıma maruz kalan aileye yardım gönderdi ve görüntülü görüştü.

Vali Yerlikaya, aileyle yaptığı görüşmeyi Twitter’dan hesabından paylaştı. Yerlikaya, görüşme sırasında, “Sayın Bakanımız Zehra Hanım, o dili doğru dönmeyen personeli açığa aldı, görevden uzaklaştırdı. Aynı zamanda tahkikat da başladı. Biz sizin yanınızdayız. Bu zor günlerimizde devlet-millet el ele olmanın en güzel örneklerini verdiğimiz bir zamanda bacımızın bir talebiyle ilgili o şekilde çirkin ifadeler kullanmaya hiç hakkı yoktur.

“BİR ŞEY OLDUĞU ZAMAN BENİ ARARSINIZ”

Dolayısıyla biz gereğini yaptık. Biz sizin yanınızdayız, sizi seviyoruz Allah için. Her zaman İstanbul Valiliği olarak, kaymakamlarımız, sosyal destek gruplarımız olarak hep sizlerin yanındayız. Bir şey olduğu zaman beni ararsınız. Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.

“AYRIMCILIĞA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüye, “Bayrağımızın altında yaşayan herkes kardeşimiz… Bu ülkenin eşit ve onurlu vatandaşı… Hiç kimsenin duygularımızı incitmesine, zedelemesine, ayrımcılık yapmasına izin vermeyeceğiz.” notunu düştü.

Vali Yerlikaya, çirkin paylaşıma maruz kalan aileyi aradı

Vali Yerlikaya, çirkin paylaşıma maruz kalan aileyi aradı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.