Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump Maduro’nun taklidini yaparak alçaklığın dibine vurdu!.
15 yaş altı çocuklara sosyal medya yasağı geliyor!.
Aliyev Gazze’ye barış gücü askeri göndermeyeceklerini açıkladı!.
MHP Lideri Bahçeli’den ABD’ye zehir zemberek sözler!.
Venezuela’nın yeni başkanı belli oldu..
Tramp Venezuela petrollerini şirketlere pazarlamaya başladı..
Kolombiya Cumhurbaşkanından Trump’a jet yanıt: Ben Maduro’ya Benzemem!.
Deva Partisi’nden istifa eden vekil AK Parti’ye geçti..
Ocak ayı kira artış oranları belli oldu..
Bedelli Askerlik ücreti 333 bin TL oldu!.
Bay Kemal’den Venezuela açıklaması..
Yılın ilk kabine toplantısının gündemi Venezuela olacak..
Maduronun en yakınındaki isim aylarca CIA için çalışmış!.
Trump Maduro’yu New York sokaklarında gezdirip şov yapıyor..
Haydut ABD’nin Venezuela petrollerine çökme planı ifşa oldu!.
Maduro ve eşi yarın Federal Mahkeme’de hakim karşısına çıkıyor..
ABD Venezuela’ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları paylaştı..
ABD’nin kaçırdığı Maduro’nun ilk fotoğrafı yayınlandı..
ABD’den Venezuela işgâli sonrası Küba ve İran’da gözdağı mesajı!.
Venezuela’nın kukla siyasetçisi ABD’ye “Emrinizdeyim” mesajını anında verdi!.
ABD’li kongre üyesinden olay açıklama: Dünyanın En Büyük Petrol Rezervi Bizim Olacak!.
Trump Maduro ile eşini ele geçirdiklerini açıkladı!.
200 bin TL üzerindeki transferlerde açıklama şartına erteleme..
Venezuela‘ya karadan da müdahale başladı..
CHP’den istifa eden Mersin milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
Maduro’dan ilk açıklama: ABD Petrol ve Madenlerimizi Ele Geçiremeyecek!.
Venezuela’da seferberlik ilan edildi!.
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Wikipedia’dan kimyasal iftira rezaleti! Milli duruşa sansür uyguladılar!. (video haber)

Wikipedia’dan kimyasal iftira rezaleti! Milli duruşa sansür uyguladılar!. (video haber)
02.11.2022
A+
A-

Wikipedia’nın Boğaziçi Film Festivali’nde ‘kimyasal iftira’ya karşı milli duruş sergileyen oyuncu Burak Haktanır’ın sayfasını sildiği ortaya çıktı. Kendisini ‘özgür ansiklopedi’ diye nitelendiren sitenin, Fincancı’ya ödülünü ithaf eden yönetmen Özcan Alper’e uzun sayfalar ayırması ise dikkat çekti.

Terör örgütü yandaşları Avrupa başkentlerinde “kimyasal iftirayı” yaymaya çalışırken kalabalıklara karşı tek başına meydan okuyandır vatansever. Gün gelir onu terör sevicilere “bozkurt” işareti yaparken görürsünüz. Gurbette de vatan savunması vazifem der öne çıkar.

Gün gelir bir festivalde kimyasal iftiraya destek verenlere, onu alkışlayanlara tek başına meydan okurken sesinin duyarsınız. Tıpkı oyuncu Burak Haktanır gibi…

“Ben bu ödülü sırf barış dediği şu anda hapiste olan…” deyince bana geldiler.

Terör tehdidine, mahalle baskısına, sistemli kuşatmaya meydan okumadır bu ve cesaret ister. Üstelik size bedel ödetmeye çalışırlar. Öz vatanınızda parya muamelesi çekerler. Daha gün geçmeden sizi silmeye çalışırlar. İşsiz aşsız bırakmakla tehdit ederler. Sözde sözlük Wikipedia’nın tavrı bu yüzden dikkat çekicidir. Zira oyuncu Burak Haktanır’ın sayfasını hemen siliverdiler. Üstelik “kimyasal iftira”ya itiraz edenleri silenler, iftirayı ortaya atan Fincancı’ya ödülünü ithaf eden yönetmen Özcan Alper’e uzun sayfalar ayırmakta da bir beyiz görmez.

Mehmetçik daha 5 kez kimyasal iftirayla karalanmak istendi. Daha önce uluslararası gözlemciler incelemeler dahi yaptı. Ama attıkları çamur dünyanın en şerefli ordusuna yapışmadı.

Bu yüzden Fransa’nın terör örgütü DEAŞ’la açık iş birliğini görmezden gelenler “Türkiye terör örgütü DEAŞ’a yardım yapıyor” yalanına sarılabilir. Afrin’de “hastane bombaladı” diye yalan haber yapabilir. Bu da bizi şaşırtmaz.

Zira onlar o zihniyetle “uyuşturucu satıyor” diye sözde muhalefet yapan zihniyetle kardeştir. Birinin ortaya attığı yalanı diğeri uluslararası dolaşıma taşır. En büyük hayalleri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı köşeye sıkıştırmak. Uluslararası mahkemelere taşımak, yargılatmak, sınır ötesi operasyonları durdurmaktır.

Ancak artık eski Türkiye yok. MİT için kırmızı kodlu teröristlerin paketlenmesi, etkisiz hale getirilmesi, artık rutin gündem. Teröristleri için kaçacak yer yok. Türkiye her şartta nefeslerini kesiyor ve millet artık eski senaryolara itibar etmiyor. Bu yüzden karalama kampanyaları da tutmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.