Site Rengi

HABER ÖZETİ
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Wikipedia’dan kimyasal iftira rezaleti! Milli duruşa sansür uyguladılar!. (video haber)

Wikipedia’dan kimyasal iftira rezaleti! Milli duruşa sansür uyguladılar!. (video haber)
02.11.2022
A+
A-

Wikipedia’nın Boğaziçi Film Festivali’nde ‘kimyasal iftira’ya karşı milli duruş sergileyen oyuncu Burak Haktanır’ın sayfasını sildiği ortaya çıktı. Kendisini ‘özgür ansiklopedi’ diye nitelendiren sitenin, Fincancı’ya ödülünü ithaf eden yönetmen Özcan Alper’e uzun sayfalar ayırması ise dikkat çekti.

Terör örgütü yandaşları Avrupa başkentlerinde “kimyasal iftirayı” yaymaya çalışırken kalabalıklara karşı tek başına meydan okuyandır vatansever. Gün gelir onu terör sevicilere “bozkurt” işareti yaparken görürsünüz. Gurbette de vatan savunması vazifem der öne çıkar.

Gün gelir bir festivalde kimyasal iftiraya destek verenlere, onu alkışlayanlara tek başına meydan okurken sesinin duyarsınız. Tıpkı oyuncu Burak Haktanır gibi…

“Ben bu ödülü sırf barış dediği şu anda hapiste olan…” deyince bana geldiler.

Terör tehdidine, mahalle baskısına, sistemli kuşatmaya meydan okumadır bu ve cesaret ister. Üstelik size bedel ödetmeye çalışırlar. Öz vatanınızda parya muamelesi çekerler. Daha gün geçmeden sizi silmeye çalışırlar. İşsiz aşsız bırakmakla tehdit ederler. Sözde sözlük Wikipedia’nın tavrı bu yüzden dikkat çekicidir. Zira oyuncu Burak Haktanır’ın sayfasını hemen siliverdiler. Üstelik “kimyasal iftira”ya itiraz edenleri silenler, iftirayı ortaya atan Fincancı’ya ödülünü ithaf eden yönetmen Özcan Alper’e uzun sayfalar ayırmakta da bir beyiz görmez.

Mehmetçik daha 5 kez kimyasal iftirayla karalanmak istendi. Daha önce uluslararası gözlemciler incelemeler dahi yaptı. Ama attıkları çamur dünyanın en şerefli ordusuna yapışmadı.

Bu yüzden Fransa’nın terör örgütü DEAŞ’la açık iş birliğini görmezden gelenler “Türkiye terör örgütü DEAŞ’a yardım yapıyor” yalanına sarılabilir. Afrin’de “hastane bombaladı” diye yalan haber yapabilir. Bu da bizi şaşırtmaz.

Zira onlar o zihniyetle “uyuşturucu satıyor” diye sözde muhalefet yapan zihniyetle kardeştir. Birinin ortaya attığı yalanı diğeri uluslararası dolaşıma taşır. En büyük hayalleri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı köşeye sıkıştırmak. Uluslararası mahkemelere taşımak, yargılatmak, sınır ötesi operasyonları durdurmaktır.

Ancak artık eski Türkiye yok. MİT için kırmızı kodlu teröristlerin paketlenmesi, etkisiz hale getirilmesi, artık rutin gündem. Teröristleri için kaçacak yer yok. Türkiye her şartta nefeslerini kesiyor ve millet artık eski senaryolara itibar etmiyor. Bu yüzden karalama kampanyaları da tutmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.