Site Rengi

HABER ÖZETİ
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
Muharrem İnce’den Özgür Özel’e seçim gecesi cevabı!. HDP BARAJI GEÇİNCE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇAN SEN DEĞİL MİYDİN?.
Facebook ve İnstagram’a seçim tedbiri!.
İBB adayı Murat Kurum’dan İmamoğlu’nun ipliğini pazara çıkaran seçim klibi!.
Karabük Üniversitesi Afrikalı öğrenciler ile ilgili sessizliğini bozdu!.
DOLAR 32,3310
EURO 35,0618
ALTIN 2.285,03
BIST 8.986,55

Yarın ilk işim 18 yıllık AK Parti üyeliğinden onurlu bir şekilde istifa etmek olacak!.

Yarın ilk işim 18 yıllık AK Parti üyeliğinden onurlu bir şekilde istifa etmek olacak!.
24.06.2020
A+
A-

Geçtiğimiz yıl AK Parti’nin İstanbul’da 2 defa üst üste aldığı seçim hezimetlerinden sonra şahsıma ait Youtube kanalımda Bayram Şenocak hakkında bazı eleştirisel konuşmalar yaptım ve beyfendi kendisi hakkındaki eleştirilerimden rahatsız olduğu için noter kanalı ile birkaç defa tekzip yoluyla aba altından sopa göstererek kendisini eleştirmemem yönünde bir anlamda resmi jargonlu haberler uçurmuştu!.

Noter kanalı ile aldığım tekziplerin ardından yine Youtube kanalımdan gelen tekzipleri göstererek, “Koca Cumhurbaşkanını Bile Eleştirebilirken Kıçı Kırık Bir İl Başkanını Eleştiremiyorsak Bu Mesleği Bırakalım” ifadelerini kullandım ve aradan geçen kısa bir zamandan sonra Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifade için davet edildim!. Sağolsun savcı bey gayet güzel bir şekilde ağırlayıp ifademe başvurdu ve savcılıktaki ifademde de “2003 yılından beri resmi üyesi olduğum AK Parti’nin aynı zamanda ikamet ettiğim İstanbul’daki İl Başkanını verdiğim oyunda hesabını sormak hakkı ile eleştirmem gayet tabii bir durumdur ve söylediklerimi burada da aynen tekrar ediyorum!. Bayram Şenocak beceriksiz bir siyasetçidir ve koca Cumhurbaşkanı bu ilke de eleştirilebiliyorsa Bayram Şenocak’ı da eleştirmek ve verdiğim oyun hesabını sormak hakkımdır sayın savcım” demiştim!.

Gün geldi, beyfendi hakkımda siyasi kariyerini zedelediğim gerekçesi ile davacı olup tazminat davası açtı ve bugün çıktığım mahkemede Bayram Şenocak’a hakaretten 1.740 lira tazminata mahkum edildim!.

Tabii bu davanın öncesinde Bayram Şenocak’ın sahte Network siteleri üzerinden şahsıma ait Youtube kanalımdaki kendi çektiğim videoları yine sahte telif hakları üreterek kaldırtmaya kalkması gibi detayları da atlamayalım!.

Neyse; sonuç itibarı ile AK Parti’nin İstanbul tarihindeki en hezimetli yenilgisini alan, 2.5 ay ara ile girdiği iki tam 870 bin oy farkıyla kaybederek Cumhuriyet tarihinin en başarılı bakanını Cumhuriyet tarihinin en başarısız adamı karşısında adeta madara eden Bayram Şenocak adalet karşısında haklı çıktı ama 18 yıldır her seçimde partisine ve davasına hiç bir şekilde ihanet etmeyen, hiç bir menfaati ve çıkarı olmadığı halde partisi için defalarca hakim karşısına çıkan İbrahim Kutlay bir işbilmezin kibiri yüzünden rakam önemsiz de olsa bir tazminat davasına mahkum edildi!.

Oysa Bayram Şenocak’ın karşındaki rakibi olan Canan Kaftancıoğlu’nu defalarca en ağır biçimlerde eleştirmeme rağmen ne böyle bir davaya maruz bırakıldım nede sesim kısılmak istendi!.

AK Parti’nin neden kaybettiğini sorgulayan arkadaşlar şu davayı açan siyasetçinin beceriksizliğini ve verdiği oyun hesabını soran vatandaşın noter tekzipleri ve tazminat davaları ile susturulmaya çalışıldığını görünce aradıkları sorunun cevabını bulacaklardır mutlaka!.

Mesele elbette benim 1.740 liralık tazminat davasını kaybetmem değil, asıl mesele Bayram Şenocak gibi beceriksiz siyasetçiler yüzünden AK Parti’nin her geçen gün biraz daha kan kaybetmesi aslında!. Yarın AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’na gidip 18 yıllık resmi üyeliğimi ve 18 yıl boyunca verdiğim mücadeleyi sonlandırmak sonlandırıyorum dostlar!.

Bir çoğunuz kızıp gönül koyacak belki ama ben tam 18 yıl boyunca bu davanın cefasını Bayram Şenocak gibi beceriksizlerin sefa sürmesi için çekmedim ve kendi günahını başkasının boynuna asanlarla aynı yolda yürümek benim kabul edebileceğim bir haksızlık değil!.

Belki parti içindeki hiyerarşik sistem bu şekilde işliyordur ancak ben hayatımın hiç bir döneminde kurulu düzenlerin adamı olmadım ve 15 Temmuz akşamında 3 kardeşimle beraber Bayram Şenocak gibilerin tatlı makamları için ölüme yürümedim!!!

YORUMLAR

  1. Betül dedi ki:

    Böylelerine prim vermekten başka birşey değil bu yaptığınız, onların da istekleri bu zaten biz güçlü olarak içerdeki kaypakları silip atmamız lazım. Chp liler birbirinin bokunu yerken akpartililer hep kendi kuyularını kazma prşinde ne diyim.

  2. ALİ ERYÜREK dedi ki:

    Davamız hak yolu ilahi kelimetullah ise bildiğimizden gayri şaşmak yoktur ve bu çürümüş elmaları her daim kendi sayımızda veya karşı safta da olsa söylemeye devam edeceğiz onurlu dava adamına yakışan budur taparcasına sever ve tenkit etmez isek ne farkımız kalır putperest zihniyet den davana ve sana yakışanı yaptın saygılarımla
    KARAALİ
    ALİ ERYÜREK