Site Rengi

HABER ÖZETİ
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
Vatandaşa atılacak yeni kazığı böyle savundu!.
Geçen yıl 820 milyar zarar eden Merkez Bankası’nın hedefi enflasyonu düzeltmekmiş!.
İran-İsrail arasındaki gerilim Avrupa’da doğalgaz fiyatlarını uçurdu!.
Lokanta ve kafelerde KDV’ye zam geliyor!.
Selektörle uyarı yapanlara kesilen cezalar iptal edildi!.
CHP’li Belediyeler Suriyelilere resmen savaş açtı!.
Arap ülkeleri resmen İsrail’in köpeği olmuşlar!.
İsmailağa Cemaati imamı suçüstü yapan polisi İstanbul’dan sürgün ettirdi!.
İsrail tüm hazırlıklarını tamamladı!. İran’a saldırması an meselesi!.
Özgür Özel’in yeni imajı…
Dikkat!. Afrika sıcakları başlıyor!.
Yabancı VAR hakemlerine dudak uçuklatan maaş!.
Süt ve süt ürünlerine yine kazık gibi zam geliyor!.
İsrail Savaş Kabinesi İran saldırısına karşılık verme kararı aldı
Bayramda 11.2 milyon araç tatil trafiğine çıktı..
Kredi faizleri çıldırdı!. 3 milyonluk evin geri ödemesi 11 milyon!.
Apple zirveyi rakibi Samsung’a kaptırdı…
Seçimlerin ardından ilk kabine yarın toplanıyor…
DOLAR 32,4583
EURO 34,7624
ALTIN 2.476,08
BIST 9.530,47

Türk Tabipler Birliği’ndeki PKK yapılanması ifşa oldu!. Dağ kadrosuna ilaç sevkiyatı yapıp teröristleri tedavi etmişler!.

Türk Tabipler Birliği’ndeki PKK yapılanması ifşa oldu!. Dağ kadrosuna ilaç sevkiyatı yapıp teröristleri tedavi etmişler!.
13.01.2022
A+
A-

Terör partisi HDP’nin  milletvekili Semra Güzel’in PKK’lı teröristle fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından HDP’nin, Türk Tabipleri Birliği (TTB) içinde oluşturduğu kirli ağ da ifşa oldu. Güzel gibi TTB üyesi olan eski HDP vekili Behçet Yıldırım ve öldürülen teröristin sağlıkçı bir arkadaşının, PKK kamplarına ilaç sevkiyatı yaptığı ve tedavi imkanı sağladığı ortaya çıktı!.

Adıyaman kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 29 Nisan 2017’de düzenlenen operasyonda öldürülen terör örgütü PKK mensubu Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora’nın, HDP vekili Semra Güzel ile yakın ilişkisini gösteren fotoğraflar ortaya çıkmıştı..

Öldürülen PKK'lı terörist HDP vekili Semra Güzel'in sevgilisi çıktı

Skandalı ortaya çıkaran SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, HDP’nin Türk Tabipleri Birliği içinde oluşturduğu kirli ağı da ifşa etti.

PKK KAMPLARINA İLAÇ TAŞIYIP TERÖRİSTLERİ TEDAVİ ETMİŞLER

Güzel gibi TTB üyesi olan eski HDP vekili Behçet Yıldırım ve öldürülen teröristin sağlıkçı bir arkadaşının, PKK kamplarına ilaç sevkiyatı yaptığı ve tedavi imkanı sağladığı ortaya çıktı..

Bozkurt konuya ilişkin bugünkü haberinde, öldürülen teröristin rehberinde üçüncü sırada yer alan bir başka sağlıkçı (Ebe-Hemşire) S.R.Ç.’ye dikkat çekti..

  • Hakkında düzenlenen iddianamede, S.R.Ç’nin sahte reçeteler düzenleyip terör örgütü PKK/KCK’ya ilaç temini yaptığı ve terörist Volkan Bora ile fotoğraflarının olduğu tespit edildi..

Bozkurt ayrıca, PKK’lı terörist Volkan Bora’nın diğer teröristlerle beraber etkisiz hale getirildiği 29 Nisan 2017 tarihli operasyonda yaralı kurtulan teröriste işaret etti..

“Bezar” kod adlı Abuzer Arıca isimli teröristin, yaralı olarak örgüte müzahir kişilerin olduğu bir bölgeye kaçtığını ve HDP’li Yıldırım tarafından tedavi edildiğini ifade eden Bozkurt, haberinin ilgili bölümünde, kirli ağı şöyle özetledi:

  • “Çatışmada yaralanan terör örgütünün elebaşı pozisyonundaki militanı “Bezar” kod adlı Abuzer Arıca kaçıyor. dönemin HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, bu yaralı teröristi buluyor ve teröristin tedavisinde bulunuyor veya tedavi süreciyle ilgileniyor. Behçet Yıldırım’ın Diyarbakır 8 Ağır Ceza Mahkemesi’nde süren davasındaki dosyada yer alan iddianamede, Yıldırım’ın Abuzer Arıca isimli teröristle yollarının kesişmesinin öncesine dayandığını gösteriyor. M.A. isimli şüpheli şahsın soruşturma kapsamında 28 Ağustos 2021 tarihli ifadesinde Abuzer Arıca’nın, 2015 seçimlerinde Behçet Yıldırım ile birlikte İmam Tümen’in milletvekili adayı olacağını HDP’ye adeta “tebliğ” ettiğini, hatta Behçet Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu siyasetçilerin(!) Adıyaman kırsalında konuyla ilgili Abuzer Arıca isimli teröristle toplantı yaptığını da iddia etmiş. Aynı iddiayı, yani terör elebaşı ile Behçet Yıldırım’ın aralarında bulunduğu grubun buluşmasını N.Ç. isimli şüpheli şahıs da 7 Eylül 2021 tarihli ifadesinde aktarmış. C.Ç de 16 Eylül 2021 tarihli şüpheli ifadesinde, “Zerdeşt” Kod adlı Kemal Bal isimli terör örgütü mensubunun kendisine “Behçet Yıldırım’a oy verin, örgütün adayıdır dediğini, Behçet Yıldırım’ın köye her gidişinde özel olarak Kemal Bal’ın evine gidip görüştüğünü” aktarmış..”

Haberde, TTB’ye bağlı Adıyaman Tabip Odası’nda iki dönem yönetim kurulu üyeliği yapan Behçet Yıldırım’ın gözaltına alınması sonrasında yapılan aramada, Yıldırım’ın telefonunda Volkan Bora’nın fotoğrafları bulunduğu bilgisi de yer aldı..

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.