Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mehter Marşı çalınca sırt dönen CHP’liler Yunan sirtakisi çalınca alkış tuttu!.
Esed’in Tedamun Kasabı yakalandı!.
Ela Rümeysa Cebeci ev hapsi şartı ile tahliye edildi!.
Yurt dışından parasını getirene 20 yol vergi muafiyeti!.
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
Donald Trump’tan Hürmüz açıklaması: Donanmaya “Vur” emri verdim!.
Mehter Marşı çalmaya başlayınca ecdad düşmanı CHP’liler sırtlarını döndü!.
Azerbaycan’dan İsrail’e Resmi Bağımsızlık Günü kutlaması!.
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı..
15 yaş altı için sosyal medya yasağı Meclis’ten geçti..
İran’dan net mesaj: Abluka Devam Ederken Hürmüz’ün Açılması İmkânsız!.
CHP’li A.M. Başarır’dan gazeteci Zihni Çakıra alçakça hakaret!.
Merkez Bankası faizi sabit tuttu..
CHP’li Ataşehir Belediyesindeki skandalın ayrıntıları ortaya çıktı!. Başkan Pound Seviyormuş!.
CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Fenerbahçe Türkiye Kupası’na veda etti..
Tunceli eski Valisi Tuncay Sonel Gülistan Doku davası kapsamında tutuklandı!.
ABD Başkanı Trump ateşkesi uzatmak istemediğini açıkladı..
Macaristan’ın yeni lideri Netenyahu’yu tutuklayacağını açıkladı..
Trump yine aptal aptal cümlelerle kahramanlık taslamaya devam ediyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan şiddete karşı yol haritasını açıkladı..
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

15 Temmuz’a tiyatro diyen CHP, Meclis’te ki törene katılmayacak!.

15 Temmuz’a tiyatro diyen CHP, Meclis’te ki törene katılmayacak!.
15.07.2020
A+
A-

Türkiye 15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü hainlerin darbe girişimiyle sarsıldı. Kahraman halk sokaklara dökülerek tankların önüne yattı, darbeci alçaklara göğsünü siper etti. Bu sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine sığınıp kahvesini yudumlayarak darbe girişimini televizyondan seyretmişti. Aynı Kılıçdaroğlu, bugün Meclis’te düzenlenen 15 Temmuz Anma Töreni’ne çeşitli bahaneler sunarak katılmayacağını duyurdu.

FETÖ’cü teröristlerin 251 kişiyi şehit ettiği, yüzlerce kişiyi ise yaraladığı hain darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Darbe gecesi bombalanan Gazi Meclis’te bu yıl da 15 Temmuz şehitlerini anma töreni düzenlenecek.

CHP YİNE EVDEN İZLEYECEK
15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi sırasında İstanbul Atatürk Havalimanı’na inen Kemal Kılıçdaroğlu; o sırada havalimanının önünü kapatan darbecilerin yolu açmasıyla birlikte havaalanından ayrılmıştı. Daha önceki açıklamalarında “darbe olursa tanık üzerine ben çıkarım” diyen CHP lideri, rotasını Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine çevirdi. Burada televizyon karşısındaki koltuğa serilen Kılıçdaroğlu, yaşananları kahvesini yudumlayarak takip etti.

Aynı Kılıçdaroğlu, bu yıl Meclis’te yapılacak olan 15 Temmuz şehitlerini anma törenini de evden takip etme kararı aldı. CHP kanadı katılmamasına gerekçe olarak “milletvekillerine korona testinin zorunlu” olmasını gösterirken, CHP Grubu olarak böyle bir uygulamanın kabul edilemeyeceği belirtildi.

MARKETLERDE, ATM’LERDE KUYRUKLAR
FETÖ’cü teröristlere karşı meydanlarda tarihi bir destan yazılırken, CHP zihniyetindeki bir kesim keyfi bir beklenti içerisinde soluğu marketlerde ve ATM’lerde almıştı.

Marketlere giderek yiyecek stoğu yapmak için sıra oluşturanlar ve bankalardaki paralarını çekmeye çalışanlar birbirleriyle yarıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.