Site Rengi

HABER ÖZETİ
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

9 yıl sonra çözülen cinayetle ilgili yeni gelişme! Evlatlarını öldüren cani anne ve suç ortakları tutuklandı!.

9 yıl sonra çözülen cinayetle ilgili yeni gelişme! Evlatlarını öldüren cani anne ve suç ortakları tutuklandı!.
12.10.2021
A+
A-

Ankara’da yaşanan ve 9 yıl sonra aydınlatılabilen çifte cinayet Türkiye’nin gündemine oturdu. Haklarında kayıp ihbarı bulunan Oğulcan Bertan ile Özgür Çağkan Barış Karaoğlu kardeşlerle ilgili inceleme yapan ekipler, çocukların annesi Fahriye G. ve birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi İbrahim T. ile oğlu Ahmet T.’yi izlemeye aldı. Aileden şüphelenen ekipler zanlıları gözaltına alırken, cani anne çocuklarını nasıl öldürdüklerini ve nereye gömdüklerini itiraf etti. İfadeler doğrultusuna kazılan kuyuda çocuklara ait kemik parçaları bulunurken, korkunç olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Evlatlarını öldüren anne Fahriye G., imamlı nikahlı eşi İbrahim T. ve oğlu Ahmet T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından ikişer kez ‘Tasarlayarak adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara’da meydana gelen olay tüm Türkiye’nin kanını dondurdu. Hakkında 1 Ocak 2012 tarihinde kayıp başvurusu yapılan 1990 doğumlu Oğulcak Bertan Karaoğlu ile 2013’te kaybolduğu belirtilen 1995 doğumlu kardeşi Özgür Çağkan Barış Karaoğlu’nun öldürüldüğünün ortaya çıkması üzerine gözaltına alınan anne Fahriye G, eşi İbrahim T. ile İbrahim T’nin oğlu Arman T’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERİN İÇİN OLUŞTURULAN EKİP KORKUNÇ OLAYI AYDINLATTI

Kayıp kardeşlerin dosyası, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğin bünyesinde faili meçhul cinayetler için oluşturulan özel ekibin çalışmaları sonucu aydınlatıldı.

KILIK DEĞİŞTİRİP AİLEYİ İZLEDİLER

Dosyayı inceleme altına alan ekipler, aileyi takip etmeye başladı. Özel ekip, aileye ait hobi bahçesi çevresinde yer kiraladı, çiftçi veya işçi gibi kılık değiştirerek, ailenin hareketlerini izledi. Üvey baba İbrahim T, ilk eşinden olan oğlu Arman T. ile anne Fahriye G’nin telefon trafiği de incelemeye alındı.

KAZIDA ÇOCUKLARIN KEMİKLERİNE ULAŞILDI

İncelemeler sonrası kayıp iki kardeşin öldürüldüğü yönünde yeni delillere ulaşılması üzerine harekete geçen polis, zanlıları düzenlediği eş zamanlı operasyonla gözaltına almış, beyanlar üzerine yapılan kazılarda çocukların kemiklerine ulaşılmıştı.

OĞULLARININ MADDE BAĞIMLISI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Kan donduran olayın da detayları ortaya çıkmaya başladı. Anne Fahriye G. polise verdiği ilk beyanda, 2008’de boşandığı ilk eşinden olan iki oğlunun, çalışmadıklarını, madde bağımlısı olduklarını, sürekli madde bulmak için kendisini tehdit ederek para istediklerini ve darbettiklerini öne sürdü.

CİNAYETLERİ PLANLAYARAK İŞLEDİKLERİNİ İTİRAF ETTİLER

Boşandıktan sonra birlikte yaşamaya başladığı ve 2015’te evlendiği İbrahim T’nin de önceki evliğinden bir oğlu olduğunu beyan eden zanlı anne, 2019’da ölen babası İsmail G, üvey oğlu Arman T. ve ikinci eşi ile cinayetleri planlayarak işlediklerini itiraf etti.

PİKNİK YAPACAĞIZ DİYEREK GÖTÜRDÜKLERİ YERDE POMPALI TÜFEKLE VURDULAR

Anne Fahriye G, büyük oğlu Oğulcan Bertan Karaoğlu’nu, 2011’de ‘piknik yapacağız’ diyerek olay yerine götürdüklerini, pompalı tüfekle başına ve göğsüne ateş ederek öldürdüklerini, oğluna ait eşyaları ve cansız bedeni yaktıktan sonra gömüp, üzerini seramikle ördüklerini anlattı.

ÖNCE UYUTUP SONRA BAŞINA SERT BİR CİSİMLE VURDULAR

Diğer oğlunu ise 2013’te, Sincan’daki evde uyku ilacıyla uyuttuktan sonra başına sert bir cisimle vurarak öldürdükleri, aynı yöntemle yakın bir noktaya gömdükleri itirafında bulunan şüpheli anne, çocukları gömdükleri Ayaş’taki hobi bahçesini sattıklarını, 2018’de ikinci eşi İbrahim T’den de boşandığını kaydetti. Fahriye G’nin ifadelerini doğrulayan İbrahim T. ve Arman T. ise çocukları dedelerinin öldürdüğünü, kendilerinin sadece gömülme işlemine yardımcı olduklarını iddia etti.

TUTUKLANDILAR

Korkunç olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ankara’da Oğulcan Bertan ile Özgür Çağkan Barış Karaoğlu kardeşleri öldüren anne Fahriye G., imamlı nikahlı eşi İbrahim T. ve oğlu Ahmet T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından ikişer kez ‘Tasarlayarak adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.