Hulusi Akar ve Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu ile görüşecek!.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün saat 12:00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecekler.
Milli Savuma Bakanı Akar ile İçişleri Bakanı Soylu, Gara operasyonu ile ilgili CHP, MHP ve İYİ Parti Genel Başkanlarını ziyaret edecek.
Saat 12.00’e Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek. Burada Gara Operasyonu ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılacak. Görüşme basına kapalı gerçekleşecek. İki bakan saat 14:00’de de İYİ Parti’yi ziyaret edecek.
İki bakan parti ziyaretlerinin ardından bugün TBMM Genel Kurulu’nda Gara operasyonuna ilişkin bilgi verecek.
Post Views:
1.295
BENZER KONULAR
21.02.2020
Sakarya’da, kanalizasyon hattına bir vidanjör kimyasal atık boşalttı. Kimyasalın kokusu...
01.07.2020
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Katar’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirecek....
02.01.2020
2020 yılı için Türkiye’ye de yeni yıl dileklerini ileten Yunanistan...
10.01.2020
Tanıtımının ardından Türk milletinin büyük beğenisini toplayan ‘Türkiye’nin Otomobili’ TOGG...
30.05.2026
2,5 yıl aranın ardından CHP Genel Merkezi’ne dönen Kemal Kılıçdaroğlu,...
24.03.2020
Koranavirüs (Kovid-19) salgınında alınacak tedbirler kapsamında hızlandırılan infaz indirimi düzenlemesi...
YORUMLAR