Hulusi Akar ve Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu ile görüşecek!.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün saat 12:00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecekler.
Milli Savuma Bakanı Akar ile İçişleri Bakanı Soylu, Gara operasyonu ile ilgili CHP, MHP ve İYİ Parti Genel Başkanlarını ziyaret edecek.
Saat 12.00’e Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek. Burada Gara Operasyonu ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılacak. Görüşme basına kapalı gerçekleşecek. İki bakan saat 14:00’de de İYİ Parti’yi ziyaret edecek.
İki bakan parti ziyaretlerinin ardından bugün TBMM Genel Kurulu’nda Gara operasyonuna ilişkin bilgi verecek.
Post Views:
1.091
BENZER KONULAR
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Fuzuli şehrinin Ermeni işgalinden kurtarıldığını açıkladı. Aliyev,...
09.02.2024
Almanya’da asker sıkıntısı yaşanıyor ve lejyoner taburlar gündemde!. İlk olarak,...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Malatya 7....
04.04.2021
Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bildiri yayımlayan emekli amirallere, siyasilerden art...
25.08.2023
Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ), bu yılın haziran ayında küresel ticarette...
ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye’nin Rusya’dan tedarik ettiği S-400 hava savunma...
YORUMLAR