Site Rengi

HABER ÖZETİ
Firari Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül’ün konutuna saklandığı tespit edildi!.
AKOM’dan İstanbullulara Turuncu Kodlu şiddetli yağış uyarısı!.
Milyarlar buhar olup uçtuktan sonra gelen düzenleme!.
Murat Ağırel ve Sarıgül takımına kara para aklamaktan gözaltı kararı!.
Fatma Betül Sayan Kaya’nın hırsızlığı AK Parti’ye en ağır darbeyi vurdu!.
Fon skandalı Bakan Yardımcısını koltuğundan etti!.
Esenyurt Belediyesi’nde dudak uçuklatan rüşvet paraları!.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili trafik kazasında hayatını kaybetti!.
Selde aracı zarar görenler kaskosu olmasa bile masraflarını alabilecek..
Bir çocuk elektrik kablolarını dışarıda bırakan şerefsizler yüzünden öldü!.
İstanbul’daki sel felaketinde 3 kişi öldü 4 kişi kayıp!.
Valilik İstanbul’da okulların 1 gün daha tatil edildiğini duyurdu..
Aston Villa Fenerbahçe’yi sahaya gömdü!.
İstanbul sele teslim!.
İstanbul’da eğitime şiddetli yağış ve fırtına engeli!.
Azerbaycan’dan başötüsü yasağından sonra Türkiye’ye ikinci kazık!.
Kılıçdaroğlu ile HALK TV arasında kavga büyüyor!.
Piyasaların gözü kulağı ABD’den gelecek kritik verilerde..
Özgür Özel’den HALK TV’ye kayyum atanmasına sert tepki!.
HALK TV patronunun tüm şirketlerine el konuldu..
HALK TV’ye kayyum atandı..
Aslan ağır yaralı!.
Kılıçdaoğlu’ndan Aliyev’e başörtüsü tepkisi!.
Bakan Yardımcısı fon meselesinden tutuklandı!.
Balıkçılardan “Vatandaş Ucuza Palamut Yemesin” çağrısı!.
QR kod okutmayana sigara satışı yapılmayacak!.
Özgür Özel Türk askerinin Yemen’e gitmesine karşı olduklarını açıkladı..
Savcılık fon vurguncularına paraları iade etmek için davet gönderdi!.
16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!.
PKK Kuzey Irak’taki kampları boşaltmaya başladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İzmir’de ki çifte cinayetin zanlısı: “Beni öldürün!”

02.01.2020
A+
A-

İzmir’in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park ile Doktor Harun Gülcemal’in eşi Hatice Gülcemal’i öldüren Enver Yıldız, polise verdiği ifadesinde suçunu itiraf etti. Sorgu sırasında, “Beni öldürün. Siz beni öldürmezseniz ben kendimi cezaevinde öldüreceğim” diyerek, sinir krizi geçiren katil zanlısı, olay anında uyuşturucu etkisinde olduğunu savundu.

Çifte cinayet, Pazar günü saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Eli silahlı Enver Yıldız, yüzüne maske takıp, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park’ın evinin zilini çaldı. Kapının açılmasının ardından evdekilere sakin olmalarını söyleyen Yıldız, Mehmet Fuat Park’a kasanın yerini sordu.

Olumsuz yanıt almasının ardından da saldırdı. Yaşanan boğuşma sırasında tabancasını ateşleyerek, Mehmet Fuat Park’ı vurdu. Daha sonra eşi Vildan Park’tan 500 TL alıp, kaçtı.

700 METRE MESAFEDE İKİNCİ CİNAYET

Olay yerinden hızla uzaklaşan Yıldız, 700 metre mesafede, aracında bekleyen Dr. Harun Gülcemal’in yanına geldi. Para istedi. Üzerinde para olmadığını söyleyen Gülcemal’e, “Öyleyse evine gidelim, oradan al” dedi. Silah zoruyla Gülcemal’i evine götüren Enver Yıldız, para ve değerli eşyaları istedi. Ancak doktorun eşi Hatice Gülcemal, direnmek istedi. Yıldız tabancasını yeniden ateşleyerek, talihsiz kadını da vurdu. Doktor Harun Gülcemal’i en yakın ATM’ye götürerek, 1500 TL çektirip, aldı. Hatice Gülcemal ve Mehmet Fuat Park, ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede, doktorların müdahalesine rağmen hayatlarını kaybetti.

POLİSİ BAŞINDAN VURDU

Polis ise Enver Yıldız’ın peşine düştü. Bulunduğu yer tespit edilen Yıldız, çatışmaya girdiği polislerden Yaşar Kahırlı’yı başından vurarak ağır yaraladı. Daha sonra ise saklandığı Atatürk Mahallesi’ndeki evde polis tarafından sırtından vuralarak, ele geçirildi.

‘BENİ ÖLDÜRÜN’

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından sorguya alınan Enver Yıldız’ın ifadesi ortaya çıktı. Olay sırasında uyuşturucu hapın etkisinde olduğunu öne süren katil zanlısı suçunu itiraf etti. Yıldız ifadesinde, “Diyarbakır’dan birkaç gün önce Buca ilçesine geldim, daha sonra da Gaziemir’e geçtim. Buradan da Torbalı’daki arkadaşlarımın yanına geçtim. Param kalmadı, cinayetleri para için işledim. Hap aldığım için ne yaptığımı bilmiyordum” dedi.

Enver Yıldız’ın sorgu sırasında, “Beni öldürün, siz beni öldürmezseniz ben cezaevinde kendimi öldüreceğim” diyerek, sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.