Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump ABD ve İsrail’e destek vermeyen NATO’yu korkaklıkla suçladı..
Özgür Özel ötmemesi için Muhittin Böcek’e 4 vekili aracı olarak gönderdi!.
İngilizlerden yüz bulamayan İmamoğlu şimdi de Almanlara sığındı!.
Fare deliklerinde saklanan Kahpe evladı Netenyahu İranlıları meydanlara inmeye çağırdı!.
Altın ve gümüş de sert düşüşler devam ediyor..
Rusya, ABD ve İsrail’e karşı İran’a savaş desteği vermeye başladı..
Özgür Özel ile Muhittin Böcek arasındaki 20 milyon dolarlık rüşvet iddiası somutlaşıyor!.
İran ABD’ye ait D-35 savaş uçağını vurdu!.
Sahte tapu palavrasını tutturamayan Özgür Özel gemi azıya aldı..
Liverpool’e 4-0 yenilen Galatasaray Avrupa defterini kapattı..
ABD ve İsrail’in kahpelikleri karşılıksız kamadı!. İran Orta Doğu’yu ateşe verdi!.
Kadıköy’e Camii projesinden rahatsız olan Almanya yine iş başında..
Akın Gürlek’ten Özgür Özel’in malvarlığı iddialarına yanıt: TAMAMI SAHTE VE DÜZMECE BELGELER!.
Adana’ya yeni Patriot sistemleri kuruluyor..
İran Ali Laricani’nin hayatını kaybettiğini doğruladı..
Trump İran işgâline yardım etmeyen NATO’ya ateş püskürdü..
Adalet Bakanı Akın Gürlek’ten Özgür Özel’in iddialarına hodri meydan!.
CHP’li Tanju Özcan ve 3 kişi hakkında cinsel şantaj davası!.
ABD Başkanı Trump: Küba’yı Ele Geçirmek Benim İçin Bir Onur Olacak!.
CHP bildiğiniz gibi!. Kadir Gecesi’nde Rakı-Mangal keyfi!.
İran İsrail’in demir kubbesini füzelerle çalışamaz hâle getirdi..
CHP’li Kuşadası belediye başkanı tutuklandı!.
Trump Hürmüz Boğazı’nı geçmek için diğer ülkelerin yardımına ihtiyaçları olduğunu açıkladı..
İBB yolsuzluk davası için flaş karar!. Şovmenlik yapan vekiller duruşmaya alınmayacak!.
Murat Aci’nin katili Timur Cihantimur için istenen ceza belli oldu..
Trump’ın Hürmüz Boğazı koalisyonuna Avrupa’dan rest!.
Muhittin Böcek 26 ayrı yolsuzluk dosyası ile hakim karşısında..
ABD’nin İran’a açtığı savaşın maliyeti 12 milyar doları geçti..
Günlerdir fare deliklerinde saklanan Netenyahu iti ortaya çıktı..
İran ABD’ye resti çekti!. “Enerji Tesislerimiz Hedef Alınırsa Orta Doğu’daki Şirketlerinizi Vururuz”
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’nin 37. Olağan Kurultay’ı corona nedeniyle ertelenecek!.

CHP’nin 37. Olağan Kurultay’ı corona nedeniyle ertelenecek!.
10.03.2020
A+
A-

CHP’de 37. Olağan Kurultay’ın Çin’den tüm dünyaya hızla yayılan coronavirüs nedeniyle erteleneceği iddia edildi. Erteleme kararı kesinleşirse, parti yönetiminin de rahatlayacağı kaydedildi. Zira erteleme talebi konusunda koronavirüsün bir perdeleme olduğu, ertelemenin arka planında kurultay öncesi tartışmalara neden olması beklenen “blok liste” konusunun olduğu öne sürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 28-29 Mart’ta Ankara Spor Salonu’nda yapılması planlanan 37. Olağan Kurultay’ın ertelenmesi konuşuluyor.

Veryansın Tv’de yer alan habere göre, Çin’den tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüs nedeniyle, CHP yönetiminin kurultayı erteleyebileceği belirtildi. Virüsün özellikle kapalı ve kalabalık ortamlarda yayılma olasılığının fazla olması nedeniyle kurultayın birkaç ay ertelenebileceği teklifi yapıldı.

Kurultayın ertelenme konusunun Perşembe günü yapılacak Parti Meclisi toplantısında gündeme gelmesi bekleniyor. Toplantıda bu talebin konuşulacağı ve meclis üyeleri tarafından konunun istişare edileceği bildirildi. O nedenle gözler perşembe yapılacak toplantıya çevrildi.

“Blok liste”ye virüs perdelemesi 

Erteleme kararı kesinleşirse, parti yönetiminin de rahatlayacağı konuşuluyor. Zira erteleme talebi konusunda koronavirüsün bir perdeleme olduğu, ertelemenin arka planında kurultay öncesi tartışmalara neden olması beklenen “blok liste” konusunun olduğu iddia edildi.

CHP MYK’da bazı üyelerin kurultaya Kemal Kılıçdaroğlu’nun blok liste ile çıkmasını istediği ancak bunun parti tabanında büyük rahatsızlığa neden olabileceğinin konuşulduğu öğrenildi.

Partiye yıllarca hizmet etmiş kişilerin yine parti yönetimi dışına itilebileceği, dışarıdan gelip de partide bir anda kendine üst makamlarda yer bulan kişi sayısının da artabileceği konusunun görüşüldüğü belirtildi. Erteleme olması durumunda, yapılacak kurultayda blok listeye itirazların azalacağının düşünüldüğü de iddialar arasında.

Eğer erteleme olmazsa kurultayın ilk gününde genel başkan, ikinci gününde Parti Meclisi (PM) seçimi yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.