Site Rengi

HABER ÖZETİ
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
“Kiralık” diyerek devletten saklamaya kalktığı 44 milyonluk altın kömürlükten çıktı!.
Ve motorin 100 TL’ye dayandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’de kurultay öncesi savaş başladı!.

CHP’de kurultay öncesi savaş başladı!.
26.06.2020
A+
A-

CHP’de 25-26 Temmuz’da yapılacak olan kurultayda genel başkanlık koltuğuna talip olan CHP Mersin eski milletvekili Aytuğ Atıcı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na seçimlerde aldığı yenilgileri hatırlatarak CHP oylarının giderek eridiğine dikkat çekti. Parti içi demokrasi kültürünün olmamasından dert yanan eski vekil, ”başarısız olan genel başkan gitsin” çağrısı yaptı.

CHP’de 25-26 Temmuz’da yapılacak 37. Olağan Kurultay’da genel başkanlık koltuğuna talip olan CHP Mersin eski milletvekili Aytuğ Atıcı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na seçimlerde aldığı yenilgileri hatırlatarak CHP oylarının giderek eridiğine dikkat çekti. Parti içi demokrasi kültürünün olmamasından dert yanan eski vekil, ”başarısız olan genel başkan gitsin” çağrısında bulundu.

“2011 yılındaki genel seçimlerde oy oranını 25.9’a kadar yükselten partimiz .Daha sonra girdiği her seçimde maalesef oy kaybederek 2018 seçmelerinde yüzde 22.6 ya kadar gerilemiştir.” diyen Aytuğ Atıcı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na savaş açtı.

Atıcı, CHP’nin art arda aldığı seçim yenilgilerini hatırlattı ve oylardaki düşüşe karşı ”önlem alınmalı” çağrısında bulundu.

“Bu gerilemeyi bir alarm olarak görmek ve önlem almak gerekmektedir.” diyen Atıcı, Kılıçdaroğlu’na “Yerel seçimdeki sonuçlara güvenme” mesajı verdi. HDP ile yapılan örtülü ittifaka dikkat çekti.

CHP’nin önce kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini vurgulayan Atıcı, “2019 yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarı Millet İttifakı’nın desteği ve HPD seçmenin CHP’li adaylara oy vermesi ile kazanılmıştır. İttifak senaryolarını her an değişme durumu göz önüne alındığında partimizin önce kendi ayakları üzerinde yani öz gücü ile yükselmesi daha sonra ittifak arayışına girmesi gerekir.” dedi.

Atıcı, ”başarısız olan gitsin” diyerek Kılıçdaroğlu’na meydan okudu.

Başarısızlık kriterlerini sıralayan Atıcı, “Bir il başkanı ilçe başkanı veya genel başkan kendi sorumluluk alanında bir önceki seçimde partimizin ittifaksız olarak aldığı oy oranından binde 1 bile geriye düşse mutlaka istifa etmesi sağlanmalıdır.” dedi.

“70 yıldır tek başına iktidar olmadığı halde…”

Parti içi demokrasi olmamasından dert yandı mersin eski milletvekili. CHP tabanının görmezden gelindiğini söyledi.

“70 yıldır tek başına iktidar olmadığı halde CHP’yi terk etmeyen sırf CHP’li olduğu için ağır bedeller ödeyen üyelerimizin kendi yöneticilerini doğrudan belirlemeye hakları vardır.” diyen Atıcı, “Bu hak teslim edilmeli.” ifadelerini kullandı.

Adaylık için destek istedi

Kendisine ait youtube kanalından açıklamalarda bulunan Aytuğ Atıcı, kurultay delegelerinden adaylığı için destek istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.