Site Rengi

HABER ÖZETİ
Fon vurgunundan kazandığının iki katını ödeyene ceza yok!.
Firari fon vurguncusunun babası BDDK üyesi, kayınpederi Maliye Bakan Yardımcısı!.
Mustafa Sandal ve kayınpederi Yeşim Salkım’ı da 500 bin dolar tokatlamış!.
Fon skandalının merkezinden Bakan Yardımcısını damadı çıktı!.
AK Parti’nin en torpilli ve dokunulmaz ailesi Sayan kardeşler!.
SPK isterse fon vurguncularının hepsini 1 saatte bulur!.
MHP’den Sedat Peker’in Türkiye’ye dönüşü ile ilgili flaş açıklama..
İsimleri milyonluk para skandallarına karışan AK Parti’nin muhteşem üçlüsü!.
Fon vurgununda malı götürenlerin listesi..
Kabine Fon Vurgunu ana gündem maddesi ile toplanıyor..
Kâşif Kozinoğlu cinayeti ile ilgili ifade veren doktor evinde ölü bulundu!.
Mustafa Sandal’ın karısı fon vurgunundan 11 milyar 515 milyon tokatlayıp Dubai’ye kaçmış!.
Yeni Partili vekilin 5 milyon dolarlık rüşvet iade kavgası!.
AK Parti’den Fatma Betül Sayan Kaya’nın istifası ile ilgili ilk açıklama..
Milyarlık fon vurgunuda adı geçen Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti!.
Kaya’nın fondan kazandığı iddia edilen milyarlar AK Partilileri isyan ettirdi!.
Fon vurgunundan 2 milyar 177 milyon elde ettiği iddia edilen AK Parti’li Kaya “Müsait Değilim” diyerek konuyu kapattı!.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eşi hakkında milyarlık fon vurgunu iddiası!.
Valilikten İstanbul için kuvvetli fırtına uyarısı!.
Hürmüz Boğazı’na alternatif olarak karayolu hattı Irak-Suriye kullanılmaya başlandı..
Özgür Özel’in atadığı Konya İl Başkanı uyuşturucudan gözaltına alındı!.
Fon soruşturmasında tutuklananların sayısı 51’e yükseldi!.
A Milliler Fransa karşısında 1-0 mağlup oldu..
Tanju Özcan hakkında 217 yıl hapis cezası talebi!.
Mekke İttifakı komuta kademesi aynı masada..
Kahve zinciri Espressolab Araplara satıldı..
Adalet Bakanı Gürlek Fon Vurgunundaki son durumu anlattı..
Yeni Partililer Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’e gelince ayağa kalkmayacaklarmış!.
Mekke İttifakı ACİL koduyla toplanıyor!.
“Ben Kaybetmem” diyerek savcı odalarında poz kesen avukatın uyuşturucu testi pozitif!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

ABDULLAH GÜL’ÜN KANKASI BARIŞ PINARI HAREKATI’NI HEDEF ALDI!.

ABDULLAH GÜL’ÜN KANKASI BARIŞ PINARI HAREKATI’NI HEDEF ALDI!.
19.10.2019
A+
A-

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yakınlığı ile bilinen Fehmi Koru, Türkiye’nin terör örgütü YPG/PKK’yı temizlemek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nı hedef aldı. Harekat ile sahada, ABD’ye talepleri kabul ettirerek de masada kazanılan zaferi görmezden gelen Koru, yaşanan gelişmeleri İsrail istihbarat teşkilatı Mossad’ın önceden bildiğini ileri sürerek Türkiye’nin zaferini gölgelemek istedi..

Yeni parti iddiaları ile gündeme gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘e yakın isimlerden yazar Fehmi Koru, yazısında ‘Barış Pınar Harekatı’ ile ilgili skandal ve bir o kadar da trajikomik bir iddiayı ortaya attı.

Barış Pınarı Harekatı’nı hedef aldı

Türkiye’nin terör örgütü YPG/PKK ve destekçisi ABD’ye diz çöktürerek ‘güvenli bölge’ konusunda amacına ulaşmasına ‘kör, sağır ve dilsiz’ kalan Koru, terör devleti İsrailin istihbarat örgütü MOSSAD’ın yaşanan gelişmeleri önceden bildiğini ileri sürdü.

ABD’yi kimin yönettiğini unuttu

ABD ve İsrail’in eşgüdümlü çalıştığı için konuyla ilgili bilgilerin İsrail ile de paylaşılabileceğini düşünemeyen Koru, MOSSAD’aa yakınlığıyla bilinen DebkaFile sitesinde olduğunu iddia ettiği bir haritaya değindi.

Koru yazısında, “Eski okurlarım bilirler; benim yakın takibe aldığım kaynaklarımdan biri de DEBKAfile adlı İsrail haber sitesidir. Sitenin iki kurucusundan biri daha önce İsrail’in iç (Shin Bet), diğeri de dış (Mossad) istihbarat örgütlerinde çalışmış gazeteci kökenli kişilerdir. Başka yerlerde rastlamadığım bazı ilginç haberleri ilk o siteden öğrenmişimdir” ifadelerini kullandı.

Barış Pınarı Harekatı ve ABD ile anlaşmaya dikkat çeken Fehmi Koru, sitede yer alan haberle operasyonun başladığı gün, bugün gelinen noktanın MOSSAD tarafından önceden planlandığı hezayanını savundu.

Fehmi Koru sitede yer alan şu ifadeleri paylaştı;

“Askeri kaynaklarımız, Tayyip Erdoğan’ın, 7 Ekim Cumartesi günü Donald Trump’la yaptıkları telefon konuşmasında oluşmasını kararlaştırdıkları güvenlik bölgesi sınırlarını aşacağını sanmıyorlar.”

“Bu haber, yukarıda da belirttiğim üzere, ilk Türk askerinin sınırı geçtiği gün (9 Ekim’de) yayına girdi” diyen Fehmi Koru, “Nereden biliyorlar” diye sorarak hezeyanlarına şöyle devam etti;

“Yukarıda Debka’dan sunduğum 9 Ekim (müdahalenin ilk günü) tarihli haber ve analizi ilginç buldunuz mu? Ben buldum da. Olayı biraz da ilk gündem edindiğim bu bilgiyi aklımda tutarak izledim. Çatışmasızlığı sağlayan Dünkü mutabakat sonrasında oluşan bölgenin haritasıyla mukayese edebilesiniz diye Debka’nın 9 Ekim tarihli haberinde sunduğu haritayı da burada bilginize sunuyorum.”

İşte Koru’nun paylaştığı o harita;

,

Türkiye‘nin zaferini gölgelemeye çalışıyor

Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna olası bir harekat konusunda uzun bir süre ABD tarafı ile görüşmeler yapmasını, belirlenen noktalardan askerlerini çekmesini istediğini ve ABD’nin esasında İsrail tarafından kontrol edildiğini görmezden gelen Koru’nun kendince Barış Pınarı Harekatı’nın başarısını küçümsemek ve masada kazanılan diplomatik zaferi sekteye uğratmak amacıyla ‘her şey önceden planlandı’ algısı oluşturmaya çalışması sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Türkiye ‘Barış Pınarı harekatı’nı başlamadan önce bölgede bulunan taraflara haber vermiş ve harekatın hangi bölgeleri kapsayacağı konusunda da bilgilendirme yapmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.