Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
“Kiralık” diyerek devletten saklamaya kalktığı 44 milyonluk altın kömürlükten çıktı!.
Ve motorin 100 TL’ye dayandı!.
Trump İran’da savaş’ın biteceğini ve petrol fiyatlarının düşeceğini açıkladı..
Erdoğan ile görüşen Mansur Yavaş’tan eleştirilere cevap!.
İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararına ilk tepki Ali Babacan’dan geldi!.
Fenomen gelin 44 milyonluk altın ile sırra kadem bastı!.
Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak getirildi..
Trump İran-ABD savaşının biteceği tarihi açıkladı..
Mahkeme Mehmet Akif Ersoy’un tutukluluğuna devam kararı verdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

AK Partili belediye, ödül törenindeki konuşmasıyla tepki toplayan Melek Mosso’nun konserini iptal etmedi!.

AK Partili belediye, ödül törenindeki konuşmasıyla tepki toplayan Melek Mosso’nun konserini iptal etmedi!.
11.06.2023
A+
A-

Şarkıcı Melek Mosso, ödül töreninde yaptığı konuşma ile tepkileri üzerine çekti. AK Partili Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’ndeki konserinin iptal olduğu iddia edilirken, Mosso’nun bugün sahneye çıkacağı öğrenildi.

Ünlü isimler Türkiye’ye yönelik eleştirileriyle gündem oluyor.

Kimi zaman şarkıcılar kimi zaman da oyuncuların kötüleyici yorumları bitmek bilmiyor.

Bunun bir örneği ise geçtiğimiz günlerde yaşandı.

Şarkıcı Melek Mosso, PowerTürk Müzik Ödülleri töreninde tepki çeken açıklamalar yaptı.

“Kimse beni susturamayacak”

Mosso, şu ifadeleri kullandı:

Bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda bu dünyada ötekileştirilen, kıyafetleriyle kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyiyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum. Sesimiz hiçbir zaman kısılamayacak, ben kadın şarkıcılarının, kadın sanatçıların bu toplumda kadınlığıyla gurur duyan bir kadınım. Her zaman onların arkasında olacağım. Sesimiz hiçbir zaman kısılamayacak. Kimse beni susturamayacak, konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam edeceğim.

Mosso’nun açıklamaları sosyal medyayı ikiye bölerken tepkiler kısa sürede çığ gibi büyüdü.

Küfür eden CHP’li seçmeni paylaştı

Ardından şarkıcının konserlerinin iptal edilmesi için de çağrılar yapılmaya başlandı. Açıklamaların hemen ardından Mosso’nun bir başka paylaşımı yeniden gündeme geldi.

Seçim sürecinde AK Partili kadınlara küfreden CHP’li bir kadını “idol” olarak tanımlayan ve kadına benzer şekilde giyinerek “Seçim kombinim” ifadeleriyle yaptığı paylaşım da tepki üstüne tepki aldı.

Konseri iptal edilmedi

Bunun üzerine AK Partili Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’ndeki konserinin iptal olduğu iddia edildi.

Melek Mosso’nun konserinin iptal edilmediği ve konserin bu akşam yapılacağı ortaya çıktı.

Ödül törenindeki konuşmasıyla tepki topladı! AK Partili belediye Melek Mosso'nun konserini iptal etmedi

Gündemi değiştirmeye çalıştı

Gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından sessizliğini bozan Melek Mosso, gündemi değiştirmek adına şu ifadeleri kullanmıştı:

‘Seçim kombini’ diyerek yaptığım esprimin amacını aşmış olma durumundan dolayı birbirini bu kadar seven bir toplumun karşı karşıya geliyor olması çok üzücü. Amacımın kimseyi üzmek ya da ayrıştırmayı tetiklemek olmadığını beni tanıyan herkes bilir, tanımayanlara da ben, açık yüreklilikle ifade edeyim; öyle biri değilim ve yaşananlardan dolayı üzgünüm. Çünkü ben, işin sahibi hangi parti, dinleyen kitlenin siyasi düşüncesi ne diye düşünmeden şarkı söylemek isteyen biriyim. Öyle de yoluma devam etmek istiyorum.

“Böyle acılar, siyaset üstü acılardır”

Gelelim ödül törenindeki teşekkür konuşmama. O, benim kendi kariyerimde en içtenlikle yaptığım teşekkürlerden biriydi… Kuzenini, kocası tarafından 31 yerinden bıçaklanarak cinayete kurban veren, o acıyı iliklerine kadar yaşayan ve şahit olan bir kızın sözleri. Amacım hiçbir kişi ya da kurumu, yönetimi sorumlu tutmak değil, bu acıların bir daha yaşanmamasını dilemekti. Böyle acılar, siyaset üstü acılardır. Bunu acıyı yaşayarak tecrübe eden biri olarak, konuşmamın siyasi düzleme çekilmiş olmasını da asla arzu etmem.

“Konserimin yapılmaması daha doğru”

Şimdi, günün sonunda görüyorum ki, artık daha da çok birleşme zamanı. Ayrı gayri olmadan, bir olma.. Bu gerginlik duvarına bir tuğla da ben koymayacağım. Bu sebeple ben de 8 Haziran’daki konserimin yapılmamasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Hiçbir hesabı olmadan sadece müzik dinlemek, müzik yapmak isteyenlerle pek yakında buluşacağız. Bu süreçte birleştirici olmak için aldığım kararı anlayan ve saygı duyan herkese teşekkür ederim. Bu vesileyle kırdığım, incittiğim herkesten de özür dilerim. Hepinizi seviyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.