Site Rengi

HABER ÖZETİ
1,5 milyon Suriyeli ülkesine döndü, 2,2 milyon Suriyeli kaldı!.
Netenyahu’nun pi*i ölüm korkusu yüzünden adını soyadını değiştirdi!.
Selahattin Demirtaş ağzıyla Erdoğan’a içi boş tehditler savurdu!.
Trump’ın İtalya ve İspanya liderleri ile kriz yaşamasına Erdoğan engel oldu..
Türkiye’den Venezuela’ya 30 ton insani yardım..
NATO Zirvesi’nde alkol ikramı yapıldı mı, yapılmadı mı!.
CHP’li Çankaya Belediyesi’ne yolsuzluk ve hırsızlık operasyonu..
Saadettin Saran ve Elâ Rümeysa Cebeci hakkında istenen cezalar belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddianame kabul edildi!. 226 yıl hapis cezası istendi!.
İb*nelerle dolu gemi Türkiye’den izin alamadığı için limansız kaldı!.
Barış Yarladaş’tan Özgür Özel hakkında bomba iddialar!.
KAAN’a F-110 motorları ABD’den için onay çıktı..
Bay Kemal CHP İstanbul İl Başkanlığına kendi posterini astırdı..
LGS sonuçları açıkladı..
S-400’lerin akibeti belli oldu..
Beyaz Saray’dan dikkat çeken fotoğraf paylaşımı..
Yeditepe Üniversitesi’ndeki Ayet düşmanlarına jet soruşturma!.
Ankara, NATO’ya ev sahipliği yaparken Çankaya Belediye Başkanı tatilde çıktı!.
Yargıtay kararı çıkmazsa Ağustos’ta yavru CHP’yi kuracaklarmış..
Yeditepe Üniversitesi mezuniyetinde pankart skandalı!. Ayeti engellediler!.
Türkiye ile İngiltere arasında savunma ve güvenlik ortaklığı anlaşması..
Mahkeme başkanı duruşma da küstahlık yapan İmamoğlu’nu fena haşladı!.
ABD Başkanı Trump F-35’lerin Türkiye’ye verileceğini açıkladı..
Yunan basını Erdoğan ile Trump’u yan yana gördükçe kuduruyor!.
Muhalefetin düştüğü içler acısı durum!. Erdoğan’ı Erdoğan’ın misafirlerine şikâyet etti!.
Dünya Erdoğan-Trump ikilisinin fotoğraf karelerini konuşuyor..
Trump Türkiye’ye karşı CAATSA yaptırımlarının kaldırılacağını açıkladı!.
Dünya Kupası’nda başarısız olan 13 teknik direktör istifa etti!.
Termometreler 40 dereceyi gösterecek!.
Netenyahu itini Türkiye’nin F-35’leri alma korkusu sardı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Belgesi olmayan ‘çekçekçi’ çalışamayacak

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, Körfez Belediyesi ve Körfez Kaymakamlığı’nın ortak projesiyle ‘çekçekçi’ diye tabir edilen hurda toplayıcılar, kayıt altına alınacak. Çalışma yeleği ve izin belgesi olmayanlar ise çalışamayacak.

Belgesi olmayan ‘çekçekçi’ çalışamayacak
31.07.2019
A+
A-

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, Körfez Belediyesi ve Körfez Kaymakamlığı’nın ortak projesiyle ‘çekçekçi’ diye tabir edilen hurda toplayıcılar, kayıt altına alınacak. Çalışma yeleği ve izin belgesi olmayanlar ise çalışamayacak.

Körfez Belediyesi'nce Körfez Kaymakamlığı ile ortak yürütülecek proje kapsamında, 'çekçekçi' diye tabir edilen hurda toplayıcıları, kayıt altına alınacak. İlçe genelindeki huzur ve güvenliğin korunması, özellikle hırsızlık başta olmak üzere suç işlenmesinin önlenmesi adına gerçekleştirilecek proje kapsamında 'çekçekçi'ler, 08.00- 20.00 saatlerinde, kendilerine izin verilen bölgede çalışacak. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne başvurarak, izin alması gereken 'çekçekçi'ler, kayıt altına alındıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirilecek. İzin belgesi verilen 'çekçekçi'lere, üzerinde faaliyet bölgesinin yazılı olduğu yaka kartları ve çalışma yelekleri verilecek. Yelek üzerinde de numaralandırmalar olacak.

Emniyet, jandarma ve zabıta tarafından gerekli kontroller yapılacak, uymayanların izin belgeleri iptal edilecek ve haklarında idari para cezası uygulanacak. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, bölgede hurda alımı gerçekleştiren iş yeri sahipleriyle bir araya gelerek, konu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Zabıta Müdürlüğü'ndeki toplantıya Körfez Romanlar Derneği Başkanı Bayram Denizci de katıldı. Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, "Hurda alımı gerçekleştiren iş yeri sahiplerini de konuyla ilgili bilgilendirdik. İlerleyen günlerde 'çekçekçi'lerle de bir toplantı yapacağız ve kendilerini bilgilendireceğiz. Güvenlik noktasında kaymakamlığımız ile birlikte aldığımız bir karar sonrası çalışma yürütüyoruz" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.