Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan BM kürsüsüne çıkınca kancık İsrailliler apar topar kaçtı!.
Kaşif Kozinoğlu cinayetinin azmettiricisi Enver Altaylı tutuklandı!.
Son anket seçimlerinde AK Parti farkı açtı..
Manisa’da okula silahlı saldırı!. Yaralı öğrenciler var!.
Milletin soyan çalan Fon hırsızları milyon dolarları İsviçre’ye kaçırmış!.
Fon vurguncuları 2025 yılında da savcılık tarafından incelemeye alınmış!.
Yunan iti haddini aştı: TEK ÇÖZÜM TÜRKLERİN ÖLDÜRÜLMESİ!.
850 milyarlık fon vurgununun ayrıntıları ortaya çıktı!.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına usülsüz geçiş yapan 6 bin 134 kişinin vatandaşlığı iptal edildi!.
Bitcoin sert yükselişlerle 85 bin dolara çıktı!.
New York’taki Türk Evi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a coşkulu karşılama..
Berlin’de Türk aday seçim kazanınca Yahudiler kudurdu!.
Borsa da vatandaşın iç edilen 850 milyarı iyice çıkmaza girdi!.
Süper Lig’in yeni lideri Amedspor oldu..
Fenerbahçe Eyüpspor’u 8 golle sahaya gömdü!.
Alihan Kuriş’ten “CHP’ye Oy Vermeyenleri Cemaatten Kovun” talimatı!.
Meloni Türkiye’nin cinsel sapıklara yönelik operasyonlarını kınayan AB’ye destek vermedi!.
Kopenhag Stockholm Büyükelçileri güven mektubu sunmaya kuyruklu uşak frakıyla gitti!.
“Atatürk Olmasaydı Adınız Yorgo Olurdu” diyenlerin Yunanistan aşkı depreşti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16. defa BM Genel Kurulu’na hitap edecek..
“Ben Kaybetmem” diyerek hakim savcı odalarında tol kesen avukat tutuklandı!.
Alihan Kuriş çetesine operasyonlar devam ediyor..
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li eski Milletvekili Mehmet Sevigen parti yönetimini fena bombaladı! “Oy vermedim!.”

CHP’li eski Milletvekili Mehmet Sevigen parti yönetimini fena bombaladı! “Oy vermedim!.”
06.05.2021
A+
A-

CHP’nin ağır isimleri partide yaşanan gelişmelere ilişkin rahatsızlıklarını dile getirmeye devam ediyor. CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP yönetimine yönelik eleştirilerde bulunarak eski CHP’lilerin partide istenmediğini söyledi. Cihangir İslam’ın CHP’ye katılmasına tepki gösteren Mehmet Sevigen, “Cihangir İslam partiye alınıyor. Anıtkabir’e harcanan parayı eleştiren adama Kemal Bey rozet taktı. O adamın partide olmasından büyük acı duyuyorum.” şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin de konuşan Sevigen, “Ekmeleddin seçilseydi CHP adayı mı seçilmiş olacaktı? Bizim çocuklarımız aday olmalı. Kemal Bey çıksın aday olsun. Genel başkanların Cumhurbaşkanı adayı olması gerekmez mi? Yine bir Ekmeleddin vakası olursa… Ben partinin genel sekreteri olarak oy vermemiştim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, Kılıçdaroğlu yönetimine sert eleştirilerde bulundu.

“BİZ MAALESEF ARKADAŞLARIMIZI DAĞITTIK”
Sabah’ın haberine göre eski CHP’lilere sahip çıkılmadığını söyleyen Sevigen, “Sanki birileri partiden gitsin diye kampanya açılmış gibi. Şişli’de Sarıgül’ü aday gösterseydin. Daha önce Büyükşehir’e aday göstermişlerdi. Neden Şişli’den aday gösterilmez? Sanki bir güç eski partilileri istemiyor. Erdoğan herkesi yanına çağırıyor. Biz maalesef arkadaşlarımızı dağıttık. Sarıgül %41 almıştı. İnce %35 almıştı” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NA ÇAĞRIDA BULUNDU: “ÇIKSIN ADAY OLSUN”

Son günlerde gündemde olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin de konuşan Sevigen, “Ekmeleddin seçilseydi CHP adayı mı seçilmiş olacaktı? Bizim çocuklarımız aday olmalı. Kemal Bey çıksın aday olsun. Genel başkanların Cumhurbaşkanı adayı olması gerekmez mi? Yine bir Ekmeleddin vakası olursa… Ben partinin genel sekreteri olarak oy vermemiştim” dedi.

“CİHANGİR İSLAM’IN CHP’DE OLMASINDAN ACI DUYUYORUM”
Cihangir İslam’ın CHP’ye katılmasına da tepki gösteren Sevigen, “Cihangir İslam partiye alınıyor. Anıtkabir’e harcanan parayı eleştiren adama Kemal Bey rozet taktı. O adamın partide olmasından büyük acı duyuyorum. Artık kimse laikliği ağzına almıyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.