Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
İnsan sağlığını hiçe sayan Tahsildaroğlu peynirleri için toplatılma kararı!.
Ekremcilerin partisinin logosu Yeni Rakı’dan!.
Toplu istifalardan sonra Bay Kemâl’e 44 vekil kaldı..
Ayasofya’nın Camii-Kebir’e dönüşünün 6. yılı mübarek olsun..
Trump’ın elini kolunu bağlayacak İran çatlağı!.
Motorine kazık gibi bir zam daha!.
İran ile ABD arasında tansiyon yükseldikçe petrol fiyatları yeni rekorlar kırıyor!.
“Paraları Ahbap’a Yatırın” çağrısı yapanlar tek tek ifadeye çağrılıyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’de bir tecavüz skandalı daha! Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez suskun..

CHP’de bir tecavüz skandalı daha! Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez suskun..
09.05.2021
A+
A-

CHP’de yaşanan taciz ve tecavüz vakalarına bir yenisi daha eklendi. Malatya Kale CHP İlçe Başkanı Süleyman Karabulut’un 16 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği ortaya çıktı. Karabulut apar topar ilçe başkanlığından ve partisinden istifa etti. Yaşanan skandalla ilgili hiçbir açıklama yapmayan CHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu daha önce basına yansıyan 22 taciz ve tecavüz olayında olduğu gibi yine üç maymunu oynadı. İddialar üzerine Süleyman Karabulut hakkında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ise idari soruşturma başlattığı, soruşturmaların devam ettiği öğrenildi.

CHP’li bir yöneticinin adı yine bir tecavüz iddiasıyla anıldı. İddialar üzerine soruşturma başlatılırken CHP Genel Merkezi, daha önceki 22 taciz ve tecavüz olayında olduğu gibi yine suskunluğa büründü.

Tekirdağ Çerkezköy’de yaşayan Erdal Taşdemir (35), önceki gün bir televizyon kanalında eşi B.Ç.’nin, 2018’de Malatya’da bir yurtta kalırken, CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut’un cinsel istismarına uğradığını kendisine anlattığını ileri sürdü.

Eşinin henüz 16 yaşındayken zorla hamile bırakıldığını öne süren Taşdemir, “Sosyal medyada 5 ay konuştuk. 6 aylık hamileymiş. Ben hamile olduğunu da, yaşını da bilmiyordum. Çocuğun babasının Süleyman Karabulut olduğunu söyledi. Daha sonra başka sevgilisiyle kaçtı. Beni dolandırdı, benden olmayan çocuğu üzerime kaydettirdi, ondan kurtulmak istiyorum, boşanmak istiyorum. Üzerimden çocuğun alınmasını istiyorum” iddiasında bulunmuştu.

İddiaların gün yüzüne çıkması üzerine Süleyman Karabulut görevinden ve partisinden istifa ettiğini belirterek şunları söyledi: “Hiçbir somut delil olmadan üzerime suçlu yaftası yapıştırılmıştır. Bu iftiralara karşı hukuki yollardan gerekli cevap verilecektir. İftiralardan zarar görmemesi için üyelik ve ilçe başkanlığı görevini gururla yürüttüğüm CHP’den istifa ettim.”

CHP İl Başkanı Enver Kiraz yaptığı açıklamada, Karabulut’un üyelik dahil olmak üzere partiyle tüm ilişkilerinin geçici olarak askıya alındığını ve disiplin soruşturmasının başlatıldığını söyledi.

PARAYLA SUSTURMAK İSTEDİ
B.Ç.’nin eşi Erdal Taşdemir, CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut’un, B.Ç.’nin annesine olayın duyulmaması için 10 bin TL verdiğini ancak annenin bu parayı kabul etmediğini iddia etti.

‘CHP İÇİN BUNLAR SIRADANLAŞMIŞ OLABİLİR’
Kamuoyunda infiale neden olan CHP’li başkan Süleyman Karabulut ile ilgili açıklama yapan AK Parti Malatya İl Başkanı avukat Ali İhsan Koca “Kemal Kılıçdaroğlu, Veli Ağbaba, Enver Kiraz açısından CHP içerisinde gerçekleşen taciz, tecavüz olayları sıradanlaşmış olabilir. Üzerlerine vazife olmayan her konuda konuşan, pervasızca iftiralar, yalanlar savuran CHP’li yetkililerin bir kız çocuğuna tecavüz eden CHP’li ilçe başkanı için tek kelime etmemeleri kanımıza dokunmuştur” dedi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Sabah’ın haberine göre, iddialar üzerine Süleyman Karabulut hakkında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ise idari soruşturma başlattığı, soruşturmaların devam ettiği öğrenildi. Süleyman Karabulut’un CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından göreve getirildiği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.