Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li Başkan Cumhurbaşkanı danışmanı Oktay Saral’ı rezil rüsva etti!.
Süresiz Nafaka zulmünü bitirecek emsal karar!.
Ukala CEO’nun sattığı küflü çikolatalar gerçek Patiswiss değilmiş!.
WhatsApp’ın Gazze’de İsrail’e muhbirlik yaptığı ortaya çıktı!.
İstanbul Valiliğinden Taksim ile ilgili 1 Mayıs kararı..
İBB’nin işlettiği Samandıra-Üsküdar metro hattı 27 saattir bozuk!.
AK Parti’den milletvekillerine “Görgüsüzlük” uyarısı!.
Sözcü Gazetesi’nden kin ve öfke dolu manşet!.
Altın fiyatlarında rüzgâr tersine döndü!.
Kahpe İsrail Gazze’yi ikiye bölmek için operasyon başlattı!.
İsmail Saymaz Adalet Bakanlığı sözcüsünü rezil rüsva etti!.
Türkiye-Irak arasında 20 milyar dolarlık anlaşma..
Son 3 ayda Kamu araçları için ödenen kira 880 milyon 765 bin TL!.
MHP Lideri Bahçeli’den çok sert DEM Parti çıkışı!. Kapatmak Namus Borcudur!.
Müşterisini tehdit eden ukala satıcıya tepkiler çığ gibi!.
Emekliler için 9 maddelik refah düzenlemesinin detayları belli oldu..
TBMM’nin bu haftaki gündemi Fahiş Fiyatlara yaptırım!.
İyi Parti’de istifa depremi devam ediyor!.
Erdoğan-HAMAS zirvesi dünya basınında..
DEM Parti’de yeni bir bayrak krizi daha patlak verdi!.
Kayyum yönetiminin Van Büyükşehir Belediyesi’ne bıraktığı borç dudak uçuklattı!.
Cumhuriyet Başsavcılığı AK Partili Alinur Aktaş’a dava açmaya cesaret edemedi!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl aranın ardından Irak’a gidiyor…
CHP’nin yönettiği İstanbul, İzmir ve Ankara’nın toplam borcu 300 milyar TL!.
Savaşların bitmesini istemeyen ABD’den İsrail ve Ukrayna’ya milyarlarca dolar hibe!.
ABD’den TikTok yasağına onay!.
CHP AK Parti’den devraldığı belediyelerin toplam 100 milyar borçları açıkladı!.
Uğur Dündar hakkında çıkan babalık haberleri ile ilgili yayın yasağı aldırdı!.
Hükümet inkâr etsede IMF ile görüşmelere başladı!.
Merkez Bankası faiz arttırımına gidecek mi?.
DOLAR 32,5729
EURO 34,9012
ALTIN 2.434,41
BIST 9.645,02

Fenerbahçe’yi uçuruma sürükleyen Ali KOÇ’a “Yıldırım” çaprtı!.

Fenerbahçe’yi uçuruma sürükleyen Ali KOÇ’a “Yıldırım” çaprtı!.
25.06.2021
A+
A-

Fenerbahçe’nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım, 3 yılda tarihin en beceriksiz Başkanı ünvanını alan Ali Koç’u ağır sözlerle eleştirdi. Fenerbahçe’nin geleceğinin tehlikede olduğunu belirten Yıldırım, “Bizi düşman olarak görmekten vazgeç. Seni affetmem. Seni bu seyirciyle göndereceğim. Bundan sonra sahnedeyim.. Artık maçlara geleceğim” dedi..

enerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç’a ağır eleştirlerde bulundu. Kongrede aday olmayacağını söyleyen Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe’nin gelecegini tehlikede gördüğüm için toplandık. Kongrede de gerekirse konuşma da yaparım” dedi. Ali Koç yönetiminin kulübü geriye götürdüğünü belirten Aziz Yıldırım, “3 senedir enkaz edebiyatı yapıyorlar. Ben göreve geldiğim günde 20 sene sonrası bıraktığım Fenerbahçe arasında çok fark var. 50 tane tapu aldım bu kulübe. Tapuların hepsi burada. Bugün Fenerbahçe’nin mal varlığı borçlarından fazladır. Ali Koç yönetimi göreve geldikten sonra bir tane ağaç diktiler mi? Ali Koç bu kulübe niye geldiğinin farkında değil. 16 bin üye Ali Koç’u niye seçti anlamamış” diye konuştu.

KÜME DÜŞECEKTİ

  • Fenerbahçe tarihinde iki kez küme düşme tehlikesi yaşadığını belirten Aziz Yıldırım, “Bundan 3 sene önce son 3-4 maç kala küme düşmekten kurtuldu. ‘Ben şampiyonluk sözü vermedim’ diyor, Fenerbahçeli olan herkes şampiyonluk sözü vermek zorunda. Hiç varlıkların farkında değiller, çünkü gezmediler görmediler. Hep bir bahaneleri var. Biz enkaz aldık. Biz Ali Şen’den başkanlığı aldığım zaman 1998 yılında borç 5.5 milyon trilyondu” dedi. Yıldırım, “Bize yalancı diyor. Ben bilerek hiç yalan söylemedim. Yalan söyleseydim hapis yatmazdım. Ben saygılıyım diyor, seni affetmem, seni bu seyirciyle göndereceğim. Bundan sonra sahnedeyim, herkes serbest. Artık maçlara geleceğim, loca da almayacağım, protkolo tribününde oturacağım. Para yok diyorsan bırak kardeşim parası olan gelir. Bak bundan sonra konuşacağım, her söyleyeceğin söze iki söz söylerim” dedi.

ALİ KOÇ HAPİS Mİ YATTI?

Ali Koç’un sürekli şikayet etmesini eleştiren Aziz Yıldırım, “Ben 3 senede çok sıkıntılar, acılar çektim diyor, hapis mi yattın? Ali Koç, Aziz Yıldırım ve arkadaşlarından rahatsız oluyor. Biz aday olduk seçilemedik, biz kaçmadık. Biz seçilseydik Fenerbahçe’nin şartları neyse biz de onları yaşayacaktık. Ali Koç’un içine Aziz Yıldırım ve arkadaşları kaçmış, Artık bizi rakip ve düşman olarak görme. Bizi rakip olarak görmen için 20 sene başkanlık yapacaksın, mevcut tesisleri yıkıp yeniden yapacaksın. Ben Fenerbahçe’nin kendisiyim. Bunu bilin, ben sizi mahkemeye vereceğim. Bugüne kadar ne verdin, sermaye artırımı kullanmak üzere 50 milyon Euro, 30 milyon Dolar da borç verdin. Ben de 1997-98 kulübe 30 milyon Dolar borç verdim ve sildim. Sen 150 milyon Euro sözü verdin, sözünü yerini getir” şeklinde konuştu.

 

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısına döneminde yönetim kurulunda yer alan isimler de katıldı.
Aziz Yıldırım’ın basın toplantısına döneminde yönetim kurulunda yer alan isimler de katıldı..

FETÖ’cüler bu kulübe giremez

  • ”Ali Koç, 3 Temmuz’un neresinde ben anladım” diyen Aziz Yıldırım, “2012 yılında seçim var, ben hapisteyim, sen yönetime girmedin. Milleti kandırmayın, biz olmasak dava olmaz. Fenerbahçe haklarıyla ilgili açılacak davaların bizim kontrolümüzde yapılması lazım. Bizim ne kaybettiğimizi biz biliyoruz, bize sormadan yapmayın. Yoksa sıkıntı yaşarız. Fenerbahçe Spor Kulubü hiçbir sermaye grubunun sahipliği altında olmayacak. Adı ne olursa olsun, hiç kimse Fenerbahçe’yi satamaz, peşkeş çekemez. Biz o gün burada oluruz. Ben kulübün içinde hocacıları, Fetöcüleri gördüğüm an buradayım. Hocacılar ve FETÖ’cüler bu kulübe giremez” dedi..
Aziz Yıldırım: Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim beni soyundurmayın yeniden
Aziz Yıldırım: Ben Fenerbahçe’nin kendisiyim beni soyundurmayın yeniden
Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gerçekleştirdiği basın toplantısıyla açıklamalarda bulundu. Yıldırım, ‘Her gecenin bir sabahı olmaz bilin. Beni fazla kızdırmayın. Ayıp denen bir şey var. Sustukça üzerimize geliyorsunuz.

Ben Fenerbahçe’nin kendisiyim. 30 yılımı bu kulübe verdim ben. Beni soyundurmayın yeniden. Korkuyorsunuz, korkuyorsunuz! Korku dağları sardı, gidiyorsunuz. Boykot yapacaklar diyorsunuz. Biz Fenerbahçeliyiz, boykot yapmayız. Ahlaksızlar.’ ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.