Site Rengi

HABER ÖZETİ
AKOM’dan İstanbullulara Turuncu Kodlu şiddetli yağış uyarısı!.
Milyarlar buhar olup uçtuktan sonra gelen düzenleme!.
Murat Ağırel ve Sarıgül takımına kara para aklamaktan gözaltı kararı!.
Fatma Betül Sayan Kaya’nın hırsızlığı AK Parti’ye en ağır darbeyi vurdu!.
Fon skandalı Bakan Yardımcısını koltuğundan etti!.
Esenyurt Belediyesi’nde dudak uçuklatan rüşvet paraları!.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili trafik kazasında hayatını kaybetti!.
Selde aracı zarar görenler kaskosu olmasa bile masraflarını alabilecek..
Bir çocuk elektrik kablolarını dışarıda bırakan şerefsizler yüzünden öldü!.
İstanbul’daki sel felaketinde 3 kişi öldü 4 kişi kayıp!.
Valilik İstanbul’da okulların 1 gün daha tatil edildiğini duyurdu..
Aston Villa Fenerbahçe’yi sahaya gömdü!.
İstanbul sele teslim!.
İstanbul’da eğitime şiddetli yağış ve fırtına engeli!.
Azerbaycan’dan başötüsü yasağından sonra Türkiye’ye ikinci kazık!.
Kılıçdaroğlu ile HALK TV arasında kavga büyüyor!.
Piyasaların gözü kulağı ABD’den gelecek kritik verilerde..
Özgür Özel’den HALK TV’ye kayyum atanmasına sert tepki!.
HALK TV patronunun tüm şirketlerine el konuldu..
HALK TV’ye kayyum atandı..
Aslan ağır yaralı!.
Kılıçdaoğlu’ndan Aliyev’e başörtüsü tepkisi!.
Bakan Yardımcısı fon meselesinden tutuklandı!.
Balıkçılardan “Vatandaş Ucuza Palamut Yemesin” çağrısı!.
QR kod okutmayana sigara satışı yapılmayacak!.
Özgür Özel Türk askerinin Yemen’e gitmesine karşı olduklarını açıkladı..
Savcılık fon vurguncularına paraları iade etmek için davet gönderdi!.
16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!.
PKK Kuzey Irak’taki kampları boşaltmaya başladı..
Başörtüsü yasağı başlayan Azerbaycan’da Eski Türkiye görüntüleri!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İş adamına ormanda kanlı infaz!.

İş adamına ormanda kanlı infaz!.
04.03.2020
A+
A-

Türkiye’ye 1 ay önce yatırım amaçlı gelen İranlı iş adamı Mahdı Khanı’nın cesedi pazar günü Belgrad ormanında bulundu. Polis, katil zanlısını kısa sürede yakaladı. Şüpheli adliyeye sevk edilirken, iş adamının otelden çıkış anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Belgrad ormanına geçtiğimiz pazar günü pikniğe giden bir grup tarafından bir erkek cesedi bulundu. Vatandaşların olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, silah öldürüldüğünü tespit ettiği, üstü yaprak ve çalılarla kaplı cesedin katil zanlısı yakalamak için çalışma başlattı.

Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler incelemelerinin ardından cesedin İran uyruklu Mahdı Khanı‘ye (32) ait olduğunu tespit etti. Khanı’nin yaklaşık 1 ay önce Türkiye’ye Fatih’te bir oteli satın almak için geldiğini ve emlak işiyle uğraşan Özkan D. ile ticari anlaşma kurduğu öğrenildi.

İranlı iş adamına Belgrad Ormanı’nda infaz

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, yaklaşık 2 gün süren kamera çalışmaları sonucunda katil zanlısının Mahdı Khanı ile en son Belgrad ormanında görüldüklerini tespit etti. Polis, eşkalini tespit ettiği katil zanlısı Özkan D.’yi (40) 2 Mart’ta yakaladı. Katil zanlısının kullandığı aracın içerisinde bir adet silah ve çok sayıda mermi ve şarjör ve evinde Khanı’ye ait olduğu düşünülen 35 bin dolar ele geçirildi. Şubeye getirilen Özkan D.’nin dolandırıcılık ve uyuşturucu suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin şubedeki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Katil zanlısı Özkan D. şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan öldürülen İran uyruklu iş adamının öldürülmeden önce otelden çıktığı ve yürüdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.