Site Rengi

HABER ÖZETİ
Fenerbahçe ligden çekilme kararı için olağanüstü genel kurula gidiyor!.
Ali Babacan’dan Ümit Özdağ itirafı: SEÇİM KAZANMAK İÇİN ÜLKEYİ PEŞKEŞ ÇEKMİŞLER!.
Kaftancıoğlu CHP İl Binasındaki milyon dolarlar skandalı ile ilgili ifadeye çağrıldı!.
Hakan Fidan 7 Şubat MİT krizinin detaylarını ilk kez açıkladı..
Başkan Erdoğan’dan orduya Suriye ve Irak mesajı: Harekâta Hazır Olun!.
TİP’in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan’dan partisine rest: YOLUMA TEK BAŞIMA DEVAM EDECEĞİM!.
Bakan Yerlikaya olaylı Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası soruşturma açıldığını duyurdu!.
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası saha savaş alanına döndü!.
Putin yüzde 87 ile tekrar Rusya Devlet Başkanı oldu..
DEM Parti Nevruz kutlamalarını Öcalan posterleriyle süsledi!.
Bakan Özhaseki Yarısı Bizden Kampanyasının detaylarını açıkladı..
Emekli ikramiyeleri 2-5 Nisan tarihlerinde hesaplara yatacak..
İstanbul’u kaybetme korkusu tıpış tıpış Ayasofya’a getirdi!.
Kredi kartı nakit çekim faizleri yükseldi!.
2028’de 20 adet KAAN Savaş Uçağı THK envanterine giriyor..
Akşener’den Erdoğan’a çağrı: BUNLARI YAP TÜM OYLAR SENİN OLSUN!.
Balya balya para skandalının ardından Fatih Keleş’in ifadesi ortaya çıktı!.
Turgut Altınok malvarlığını açıkladı..
Yardım ve yataklık yapan babaya adli kontrol kıyağı!.
Özgür Özel seçimleri kaybederse istifa edecekmiş!.
Saadettin Saran Fenerbahçe Başkan Adaylığını resmen açıkladı..
CHP’nin anketçisi İmamoğlu’nun tehditlerine maruz kaldığını açıkladı!.
Seçim öncesi vatandaştan dolara hücum!.
CHP’nin Kandil ile iletişim görevini SİHA Sezgin yürütüyor!.
2023 yılında 47 milyar TL vergi kaçırıldığı ortaya çıktı!.
Kaçak anne ile katil oğlunun ABD’de keyfi yerinde!.
Kahpeliğin böylesi!. Hem Gazze’ye yardım edip hemde İsrail’e silah veriyorlar!.
Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde yeni dönem..
Bay Ekrem’in “Metro Fatihi” palavrası resmi rakamlarla çöktü!.
Tutmadığı sözler hatırlatılınca “Hatırlamıyorum” diyerek çark etti!.
DOLAR 32,3381
EURO 35,1961
ALTIN 2.248,29
BIST 8.718,11

Kılıçdaroğlu’nun “Selahattin Demirtaş Neden Hapiste” sorusuna Bahçeli’den olay yanıt!. “Yiyorsa Bunu Şehit Babalarına Sor!.”

Kılıçdaroğlu’nun “Selahattin Demirtaş Neden Hapiste” sorusuna Bahçeli’den olay yanıt!. “Yiyorsa Bunu Şehit Babalarına Sor!.”
19.10.2021
A+
A-

CHP Müdürü Kılıçdaroğlu’nun “Neden Hapisteler” diyerek sorguladığı Osman Kavala’nın Soros’çu, Selahattin Demirtaş’ın ise terörist olduğunu söyleyen Bahçeli, soruyu rezillik olarak nitelendirdi!.

Geçtiğimiz hafta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında ‘Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş neden hapiste?’ sorusunu sordu.

Kılıçdaroğlu’nun bu ifadeleri, MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından net bir dille cevaplandı.

Bahçeli, bugün gerçekleşen grup toplantısındaki konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’a yönelik ‘adalet’ çağrısına tepki gösterdi.

“OSMAN KAVALA SOROS’ÇUDUR, SELAHATTİN DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR”

Kılıçdaroğlu’nun teröre karşı duruşunun CHP kitlesi tarafından nasıl hazmedileceğini bilemediğini söyleyen Bahçeli, “CHP yönetiminin sorunu karmaşıklaşarak kronikleşmiş bir sorundur. Millet adına adalet istediğini açıklamış. Masum insanların kin ve intikam duygusuyla tutuklu kaldıklarını söylemiş. Utanmadan ‘Osman Kavala, Selahattin Demirtaş neden hapiste? diye sormuş. Osman Kavala Sorosçu’dur, Selahattin Demirtaş teröristtir.” ifadelerini kullandı..

 

“YİYORSA ŞEHİT BABALARINA SOR”

Bunun terör müdafaası olduğuna dikkat çeken Bahçeli, “Sayın Kılıçdaroğlu, Demirtaş’ın neden hapiste olduğunu milletvekillerine değil cesaretin varsa, şehit annelerine sor, yiyorsa şehit babalarına sor. Bir teröristin niye hapiste olduğunu sormak teröristin müdafaasıdır. CHP’li kardeşlerim bu rezilliği nasıl hazmedecekler. İP’e oy veren kardeşlerim, HDP ile teröristlerle iş birliğini nasıl içlerine sindirecekler.” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NUN BÜROKRATLARA ÇAĞRISI

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yaptığı çağrı hakkında konuşan Bahçeli, “Ne oldu başın göğe erdi mi? 18 Ekim’den sonra sorumlusunuz mu demek istiyorsunuz? Kılıçdaroğlu’nun bürokrasiyi tehdit mesajı vesayetçi bir söylemdir. Şerefli Türk bürokratını tehdit etmek müstevli üslubudur. FETÖ stratejileri CHP’yi kavramış, İyi Parti’yi kasnağa çevirmiştir. Bu milletin şamarını eninde sonunda kafalarına yiyeceklerdir. FETÖ başına umutlarını bağlamasınlar, geldiği gün öldüğü gün olacaktır.” diye konuştu.

VERGİ USUL KANUNU’NDAKİ DEĞİŞİKLİK TEKLİFLERİ

MHP Lideri, “Geçen hafta TBMM’de önemli bir teklif kanunlaşmıştır. Vergi Usul Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik teklifi CHP’nin, İP’in ve diğerlerinin sorumsuz itirazlarına rağmen kabul edilmiştir. Zillet ittifakı havanda su dövmüştür. Bu kanunla mağdur insanlarımızın sesine kulak verilmiştir. Vergi alanında mükellefleri koruyan bir anlayış öne çıkmıştır.” ifadelerini kullandı.

“VERGİ REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR”

Bahçeli, vergi düzenlemelerine ilişkin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sosyal medyada belirli limitler altında gelir elde edenlere mükelleflik sadeleşirken, vergilerini ödemeleri sağlayan düzenlemeler sağlanmıştır. Pek çok önemli gelişme dikkate alınarak, ülkemizin yeni teknolojilere uyumu konusunda adımlar atılmıştır. Türkiye’de adaletli, bütünlük ve sadelik içeren vergi yükünü hafifleten vergi reformu ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımızı, asgari ücretle geçinen kardeşlerimizi boğmayacak, bunaltmayacak adil bir vergi sisteminin varlığı kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Adaletli vergi sistemi esas olmalıdır. Vergi sistemi ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel yapısını dikkate alan bir yapıya kavuşturulmalıdır.”

“CHP istismar, İP inkar, HDP de ihanet eder. Ancak istismarcılara izin vermeyeceğiz, ihanetin belini kıracağız.” diye sözlerini sürdüren Bahçeli, “Demokratik hükmün icra günü geldiğinde, bunlar dünyanın kaç bucak olacağını görecekler. Dimyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olacaktır.” ifadelerini kullandı.

BABACAN’A YANIT

DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan’ın ismini söylemeden cevap veren Bahçeli, “Ortada bir kriz yoktur. Gerekiyorsa Cumhur İttifakı’nın ortağı olarak hesap vermemiz gerekiyorsa, veririz. Biz krizlerin ortağı değiliz, insanımızın dert ortağıyız. Selamsız sabahsız siyaset düşkünlerinin hangi mihrakların ortağı olduğunu da gayet iyi biliriz. Onun ve Serok Ahmet’in akıl sağlığı kontrolünden geçmeleri siyaset ve toplum huzuru hakkında tavsiyemdir.” yanıtını verdi.

KAĞIT TOPLAYICILARI TARTIŞMASI

İstanbul’da kağıt toplayıcılarına yönelik uygulamalara dikkat çeken Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun en iyi bildiği şey bulanık suda balık avlama merakıdır. Sokak aralarında kağıt toplayan kardeşlerimize sosyal güvenliğiniz olacak diyor, toplama işini rahatlıkla yapacaklarını iddia ediyor. Asıl mesele kağıt toplayıcı kardeşlerimizi rahatlatmak değil, daha güvenli, insani şartlarda çalışabilmelerinin önünü açmaktır. Kılıçdaroğlu, cahilce konuşacağına kağıt toplayıcı kardeşlerimizin kaynağına inmeyi denemelidir. Biz bu meselenin derinliğini 2010 yılında görmüştük.” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU’NUN TEMASLARI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temaslarına dikkat çeken MHP Lideri Bahçeli, “Görev sahası İstanbulla sınırlı olan bu belediye başkanı nereye varmak istemektedir? Yunanistan ziyaretine neden ihtiyaç duymuştur. Birbirine güvenmeyen bir ittifaka bu millet güvenir mi?” ifadelerini kullandı.

YUNANİSTAN’IN SİLAHLANMASI

MHP Lideri Bahçeli, Yunanistan’ın silahlanması konusunda, “Güç dengesini lehine çevirme arayışındadır. Kamplaşmalar yeniden tezahür etmektedir. Yunanistan Fransa ile stratejik ortaklık anlaşması imzalamıştır. Bu kime mesajdır? NATO’nun hukuki ve siyasi tutarlılığından nasıl bahsedilecektir? Bu sinsi ve gizli maksatlı bir anlaşmadır. İttifak fiilen bölünmüştür. Yunanistan ile Fransa arasındaki anlaşmanın NATO Genel Sekreteri tarafından eleştirilmesi yetersizdir. ABD ile Yunanistan dışişleri bakanları ikili savunma iş birliği anlaşmasını uzatan imzaları atmışlardır. Trakya’dan Girit’e kadar bazı üsler ABD’nin faaliyetlerine açılacaktır. NATO içinde Türkiye’ye karşı siper kazınmaktadır. Türkiye’ye gözdağı verilmektedir, Türkiye tehdit edilmektedir. ABD Dışişleri Bakanı Yunanistan’ı bölgenin istikrar temeli olarak tanımlamıştır. Hiç kimse bize hikaye anlatmasın. Alayına birden hodri meydan diyoruz. Atina yönetiminin hava ve deniz sahasında daha düşmanlık besleyeceği anlaşılmıştır. Bu jeopolitik bir kumardır.” diye konuştu.

SURİYE HAREKATI MESAJI

Türkiye’nin olası Suriye harekatı hakkında açıklama yapan Bahçeli, “Teröristler Türkiye-Suriye sınırından itibaren 30 kilometre dışına çıkacaklardı. Ne çıkan olmu, ne çıkmaya niyetlenen görülmüştür. Türkiye tarihi bir sorumlulukla karşı karşıyadır. Aracı ülkeleri bir kenara bırakarak, terör örgütlerinden hesap sormak, hainleri etkisiz hale getirmek mukaddes bir vazifedir. Canileri yuvalandıkları yerlerden söküp atmak milletin şan ve şerefinin ana hükmü olmalıdır.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.