Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
İnsan sağlığını hiçe sayan Tahsildaroğlu peynirleri için toplatılma kararı!.
Ekremcilerin partisinin logosu Yeni Rakı’dan!.
Toplu istifalardan sonra Bay Kemâl’e 44 vekil kaldı..
Ayasofya’nın Camii-Kebir’e dönüşünün 6. yılı mübarek olsun..
Trump’ın elini kolunu bağlayacak İran çatlağı!.
Motorine kazık gibi bir zam daha!.
İran ile ABD arasında tansiyon yükseldikçe petrol fiyatları yeni rekorlar kırıyor!.
“Paraları Ahbap’a Yatırın” çağrısı yapanlar tek tek ifadeye çağrılıyor!.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay AK Parti’ye mi geçiyor?.
Merkez Bankası faizi sabit bıraktı!.
Özgür Özel’i satan satana!.
0,20 promil alkollü trafiğe çıkanın ehliyetine el konulacak!.
Ahbapçılar için hesap vakti!.
FİFA Başkanının Trump yalakalığı boşuna değilmiş!.
Petrolün varil fiyatı 100 dolara dayandı!.
İran’a saldırmanın maliyeti ABD’ye 37,5 milyar dolara patladı!.
Neidüğü belli olmayan çetelere aparatlık yapan sözde çocuklara müebbet hapis geliyor!.
İlk tebrik her zaman ki gibi Almanlar’dan..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Maçka Parkı’nda doktora saldıran maganda tutuklandı!.

Maçka Parkı’nda doktora saldıran maganda tutuklandı!.
12.06.2020
A+
A-

Şişli Maçka Parkı’nda, ‘Neden bakıyorsun’ tartışması yaşadığı Doktor Süleyman Dönmezler’e, elindeki kırık bira şişesiyle saldıran genç tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç adam, ‘Alkollüydüm. Böyle bir olay yaşadığımı hatırlamıyorum’ şeklinde konuşurken, tanıklar Emrah D.’nin şişeyi defalarca doktorun boğazına sokup çıkarttığını anlattı. Kamera görüntülerinde ise gencin olay yerinden kaçarken tişörtünü yırtık olduğu, her iki kolunda ve tişörtünde kan izlerinin olduğu ayrıca şüphelinin üzerine spor ayakkabısı üzerinde de kan lekelerinin tespit edildi. İşte SABAH’tan Dilek Yaman’ın haberinin detayları..

İstanbul Şişli’deki Maçka Parkı, dün akşam saatlerinde korkunç bir vahşete sahne olmuş, elinde içki şişesi bulunan Emrah D.’nin kırdığı şişeyle Dr. Süleyman Dönmezler’e saldırmıştı. İçki şişesini kırıp, doktorun önce boğazına saplayan ardından yüzünü ve kollarını kesen saldırgan olay yerinden kaçtıktan birkaç saat sonra, Eyüp’te gözaltına alınmıştı.

Aldığı darbeler sonrası ağır yaralanan Doktor, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırırken, tedavi altına alınmıştı. Doktorun boğaz kısmında, yüzünde, kafatasının arka kısmında ve her iki kolunda kesik olduğu tespit edildi. Dr. Dönmezler’e yapılan saldırıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemede tanık beyanlarına başvurularak, kamera görüntüleri incelendi. Görüntülerde gencin olay yerinden kaçarken tişörtünü yırtık olduğu, her iki kolunda ve tişörtünde kan izlerinin olduğu ayrıca şüphelinin üzerine spor ayakkabısı üzerinde de kan lekelerinin tespit edildi.

AMACIM KORKUTMAKTI
Soruşturma kapsamında, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Emrah D., hakim karşısında yeniden ifade verdi. Genç, ‘Alkollüydüm, şuurumu kaybetmiştim. Yaralanan şahsı daha önce tanımıyordum. Göz göze geldi. Bana neden bakıyorsun deyince ben afalladım. Birden küfür etmeye başladı. Elimde bira şişesi vardı. Aslında amacım şahsı korkutmaktı. Şişeyi salladım. Boğazını kırık bira şişesi ile kesmeye çalışmadım. Amacım öldürmek değildi. Şahsa bu sebeple vurmadım. Tamamen korkutmak amacıyla elimdeki bir eşyasını sallamıştım olay nedeniyle pişmanım serbest bırakılmamı istiyorum’ dedi.

TUTUKLANDI
Hakimlik ifadesi ardından Emrah D.’nin ‘Kasten öldürme’ suçunun tutuklanmasına karar verdi. Verilen kararda, genç adamın elindeki bir eşyası ile Doktor Dönmezler’e saldırdığı, her ne kadar alkolün etkisinde olduğunu ve olayı tam olarak hatırlamadığını beyan etse de olaya tanıklık eden kişilerin beyanına göre şüphelinin kırık vesilesiyle müştekinin arkasından boğazına doğru kırık şişeyi sokup çıkarttığı daha sonra tekrar kırık bira şişesi ile müşteki vurmaya devam ettiği kaydedildi. Doktora dehşeti yaşatan genç adam, kasten yaralama suçundan 5, mala zarar verme suçundan 1, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan 1 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.