Site Rengi

HABER ÖZETİ
İyi Parti’de Genel Başkanlık yarışı 3. tura kaldı..
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?.
Öğrencilerin kabusu olan integral konusu müfredattan çıkarıldı!.
Türkiye faiz belasına bulaştıkça gavur övgüler yağdırmaya devam ediyor!.
Kahpe ABD’den demokrasi dersi!. Filistin protestocuları için keskin nişancılar yerleştirdiler!.
İstiklâl Bombacısı kahpeyi asmayıp ömür boyu besleyeceğiz!.
CHP ile Saadet Partisi arasında “Seçimler Bitti, Milletvekilimi Geri Yolla” görüşmesi!.
Kamu da talanın boyutu ortaya çıktı!. 500 makam aracı satışta!.
Yurt genelinde çöl tozu etkisi sürüyor!. Meteoroloji’den 35 ile sarı kodlu uyarı!.
ABD’nin İsrail’i protesto eden öğrencilere uyguladığı şiddet dünya basınında!.
Arapça soruya tercüme isteyen Ali Erbaş’ın Fransızca hutbesi de olay oldu!.
SGK’dan annelere 325 euro bakıcı desteği…
Yeni eğitim müfredatı yarın açıklanıyor…
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı…
AK Partili Mücahit Birinci’den Arapça bilmeyen Ali Erbaş’a istifa çağrısı!.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda vatandaş resmen kazıklanıyor!.
Yeniden Refah Partisi’nden Yeni Anayasa açıklaması…
Dilan ve Engin Polat çiftinin aylık gelirleri sadece 200 bin liracıkmış!.
Paşinyan’dan ezber bozan Ermeni Soykırımı çıkışı!.
Merkez Bankası faizi yüzde 50’de sabit bıraktı…
Atı alan Üsküdar’ı geçti, devlet daha yeni fiyat denetimine başladı!.
Mustafa Varank’tan Deniz Zeyrek’e Hodri Meydan!. 2 GÜN GEÇTİ, HAYSİYETİN VARSA AÇIKLA!.
Muhalefeti şaşırtan anket!.
Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedeni belli oldu…
Tavuk eti fiyatları son 5 ayda yüzde 200 zamlandı!.
Afrika’dan gelen çöl tozu tüm ülkeyi etkisi altına aldı!.
Meral Akşener’i evine gönderecek kurultay için zaman yaklaşıyor!.
ABD Başkanı Biden TikTok’u resmen yasaklayan imzayı attı!.
TFF’den çok konuşulacak karar!. Hakemler Özelleştiriliyor!.
Fahiş fiyat vurgununa son!. Ambalajlara fiyat etiketi zorunluluğu geliyor!.
DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62

MHP Lideri Bahçeli’den İmamoğlu’na istifa çağrısı!.

MHP Lideri Bahçeli’den İmamoğlu’na istifa çağrısı!.
01.02.2022
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’de düzenlediği grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.. Bahçeli konuşmasına Ukrayna krizine değinerek başladı ve İBB Başkanı Ekrem’e seslenerek görevinden affını isteme çağrısı yaptı!.

MHP lideri Devlet Bahçeli MHP Grup Toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun balıkçıda İngiliz Büyükelçi ile görüşmesinden, Sezen Aksu ve Sedef Kabaş’ın sözlerine kadar pek çok konuyu gündemine aldı. Sezen Aksu’nun eleştirilen şarkı sözüne de değinen Bahçeli sözlerinin arkasında olduğunu şu sözlerle söyledi: “Herkes aksini söylese de milliyetçi Hareket Partisi bu görüşte olamaz.”

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları:

Rusya ile Ukrayna arasında derinleşen kutuplaşma Kafkaslarla Türkiye’ye nasıl etki edeceğini iyi görmek lazım. Beklentimiz Rusya ile Ukrayna arasında aklıselime galip gelmesi, barış ve sükunetin iki ülkenin politikasına da hakim olmasıdır. Ukrayna’nın geleceğine karar verecek olan ülkenin vatandaşlarıdır. Ukrayna’nın dediği gibi gelecek Biden ile Putin arasındaki anlaşma arasında olmamalıdır. Ancak dostane ve yapıcı ilişkileri bulunan üçüncü ülke tarafından aracılık sağlanabilecektir. Bu ülke Türkiye’dir.

Sayın Erdoğan’ın Ukrayna’ya gidecek olması, Rusya Devlet Başkanı Putin’in bu ay içinde Türkiye’yi ziyaret planı bölge barışına, istikrar ve huzur arayışına büyük bir destek olabilecektir.

İstanbul’da balık baştan kokmuştur
Meteoroloji uzmanları, bilim insanları Istanbul başta olmak üzere pek çok il için kar yağışı uyarısını bulunmuştur. Mühim olan tedbirleri yağ yağmadan almaktır. Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi ile 25 gün önce planlanan randevusunu saat gibi aklında tutan başkan Meteoroloji’nin uyarılarını aklında tutamamış. Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökecek beceriyi gösterememiştir. Diyeceğim o ki İstanbul’da balık baştan tuz da hepten kokmuştur. Sel olunca denize kaçan, deprem olunca kayak yapan, kar yağınca balığa kaçan sorumsuz ve duyarsız bir kağıt kaplana İstanbul müstahak değildir. İstanbul İstanbul olalı böyle zulüm görmedi. İstanbullu feryat figan ediyor belediye başkanı kar küreme aracığıyla balığa gidiyor. Bir büyükelçiyi İstanbullu’dan daha çok önemsiyor. Bu kadar önem affediyorsa Dışişleri Bakanlığı bilgilendirilmiş midir? Tutanak tutulmuş mudur? Başkan kimlerin dolmuşuna binmiştir?

Kar yağışını balıkçıyı konuşmazlar MOBESE’yi dile dolarlar. Boş bahaneleri geçin. Hangi gizli emellerin peşinden koşuyorsunuz? MOBESE toplumsal huzur ve güvenlik içindir. Açığı olanların MOBESE’den şikayet etmesi doğaldır. Sayın Abdülhamit Gül’ün başarıyla yürüttüğü görevinden  affını istemesini itibar suikastine bağlamaları asla tutmayacaktır. Bizim dileğimiz bir an evvel Büyükşehir Belediye Başkanı’nın görevinden affını istemesidir.

Sıradan bir şarkı sözü olarak değerlendirilemez
Devletin varlığını mücadele için yaptığı mücadele meşrudur. Hiçbir toplum hürriyetleri sınırsız kullanma yetkisi vermemiştir. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret etmek büyükbaş hayvan benzetmesi yapmak ifade özgürlüğü sayılamaz. Hazreti Adem ve Havva’ya hakaret etmek demokratik bir hak, sıradan bir şarkı sözü olarak değerlendirilemez. Herkes aksini söylese de milliyetçi Hareket Partisi bu görüşte olamaz.

10 yaşındaki çocuğu bu noktaya getiren nedir?
Bir televizyon kanalında sayın Cumhurbaşkanı’na hakaret eden sözde bir gazeteciye sessiz kalanların Trabzon’da bir çocuğun heyecanla söylediği sözlere ateş püskürmeleri ikiyüzlülüğün deşifresidir. 10 yaşındaki çocuk cumhurbaşkanına amca derken Kılıçdaroğlu’na hain demiştir. Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir? Gelişmeler nelerdir? Eren Bülbül’ün katilleriyle sarmaş dolaş olanların sorgulanması gerekir. Katile katil, caniye cani, teröriste terörist diyemeyen demokrasiyle arasına geceyle gündüz gibi mesafe koymuştur..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.