Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sarıgüllülerin kara para aklama videosu ortaya çıktı!.
Küçük kız çocuklarını yarı çıplak soyup pedofili sapıkların önüne atacaklardı!.
Firari Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül’ün konutuna saklandığı tespit edildi!.
AKOM’dan İstanbullulara Turuncu Kodlu şiddetli yağış uyarısı!.
Milyarlar buhar olup uçtuktan sonra gelen düzenleme!.
Murat Ağırel ve Sarıgül takımına kara para aklamaktan gözaltı kararı!.
Fatma Betül Sayan Kaya’nın hırsızlığı AK Parti’ye en ağır darbeyi vurdu!.
Fon skandalı Bakan Yardımcısını koltuğundan etti!.
Esenyurt Belediyesi’nde dudak uçuklatan rüşvet paraları!.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili trafik kazasında hayatını kaybetti!.
Selde aracı zarar görenler kaskosu olmasa bile masraflarını alabilecek..
Bir çocuk elektrik kablolarını dışarıda bırakan şerefsizler yüzünden öldü!.
İstanbul’daki sel felaketinde 3 kişi öldü 4 kişi kayıp!.
Valilik İstanbul’da okulların 1 gün daha tatil edildiğini duyurdu..
Aston Villa Fenerbahçe’yi sahaya gömdü!.
İstanbul sele teslim!.
İstanbul’da eğitime şiddetli yağış ve fırtına engeli!.
Azerbaycan’dan başötüsü yasağından sonra Türkiye’ye ikinci kazık!.
Kılıçdaroğlu ile HALK TV arasında kavga büyüyor!.
Piyasaların gözü kulağı ABD’den gelecek kritik verilerde..
Özgür Özel’den HALK TV’ye kayyum atanmasına sert tepki!.
HALK TV patronunun tüm şirketlerine el konuldu..
HALK TV’ye kayyum atandı..
Aslan ağır yaralı!.
Kılıçdaoğlu’ndan Aliyev’e başörtüsü tepkisi!.
Bakan Yardımcısı fon meselesinden tutuklandı!.
Balıkçılardan “Vatandaş Ucuza Palamut Yemesin” çağrısı!.
QR kod okutmayana sigara satışı yapılmayacak!.
Özgür Özel Türk askerinin Yemen’e gitmesine karşı olduklarını açıkladı..
Savcılık fon vurguncularına paraları iade etmek için davet gönderdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler!.

Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler!.
10.03.2020
A+
A-

Uzman Çavuş Bahattin Baştan’ın ailesi, şehidin hatıralarını yaşatmak için evlerinin yanına bir müze yaptı. Trabzon Valisi ve Belediye Başkanı da müzeye, Baştan’ın balmumu heykelini yaptırıp gönderdi.

Siirt’in Eruh ilçesi Dağdöşü köyü mevkinde askerlerin geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2018 yılında şehit düşen Trabzonlu Uzman Çavuş Bahattin Baştan’ın, ailesinin acısı dinmiyor.

Şehidin Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Taşocağı Mahallesi’ndeki baba ocağında hatırasını yaşatmak isteyen Baştan Ailesi; kıyafetlerini, özel eşyalarını, ayakkabılarını ve askeri malzemelerini bir araya toplayarak müze yaptı.

Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler

4 yıl boyunca uzman çavuşluk görevini sürdüren ve birçok hizmet ödülü alan şehidin anılarını yaşatmaya çalışan Baştan Ailesi’ne, sürpriz bir hediye verildi.

TRABZON VALİSİ VE TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAPTIRDI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun girişimleriyle Samsun’daki bir heykeltıraşa, şehit Bahattin Baştan’ın balmumu heykeli yaptırıldı.

Trabzon’a getirilerek müzeye konulan balmumu heykeli, Baştan Ailesi’ne duygusal anlar yaşattı.

Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler

Baştan Ailesi’nin 12 çocuğundan biri olan şehit Bahattin Baştan’ın müzesi, vatandaşların da yoğun ilgisini çekiyor.

“HER GÜN ÜZÜLÜYORUM”

Şehidin annesi Emine Baştan, oğlunun hasretini balmumu heykeli ile gidermeye çalışıyor. Anne Baştan, “Çok üzülmüşüm. Konuşacak durumda değilim. Resimlere oğluma daha çok benziyor. Bu da benziyor, ancak o kadar değil. Her gün üzülüyorum.” dedi.

Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler

“BİZE HEDİYE ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Şehidin ablası Şükran Baştan, balmumu heykelini ilk gördüğünde duygusal anlar yaşadığını belirterek, “Kardeşimin hatıralarını yaşatabilmek için anılarının kaybolmaması için onu yaşatmak için böyle bir müze düşündük. Sağ olsun Valimiz İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediyemiz Murat Zorluoğlu böyle bir şeyi yaptırıp bize hediye ettiği için kendilerine çok teşekkür ederim. Onların düşüncesiydi. Nasıl bir duygu derseniz ben onu ilk gördüğüm zaman bir an kardeşimin geldiğini düşünerek içimden bir şeyler koptu. Ona sarıldım, üzüldüm, ağladım. Şehitlerimize değer verip böyle şeyler düşündükleri için hepsine şükranlarımı sunuyorum. Zaman zaman buraya gelerek kardeşimi ziyaret ediyorum.” şeklinde konuştu.

Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler

Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler

Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.