Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu tiyatrosuna hoşgeldiniz!.
Yıldız Tilbe Gazze’de 4 BİN kişilik iftar yemeği verdi..
Koca devlet bir avuç köpekperest şerefsize güç yettiremiyor!.
1 yılda 6 defa kırmızı ışık ihlâli yapanın ehliyeti iptal ediliyor!.
Petrol fiyatlarına yine kazık gibi zam!.
İbadeti şova çevirenlerin yeni taktiği Umre Mevlidi!.
Altın rekor tazelemeye devam ediyor..
YÖK İmamoğlu’nun sahte diploması ile ilgili kararını verdi!.
DEM Partili Önder Başkan Erdoğan ile ne konuştuklarını açıkladı..
Flash TV ve Pozitifbank’a şafak operasyonu!.
Mansur Yavaş’tan İmamoğlu’na “Kimsenin Yedeği Değilim” göndermesi!.
Üsküdar Belediyesi’nde çalıştığı ortaya çıkan Yeni Akit yazarı kovuldu!.
Rusya Devlet Başkanı Putin ateşkese olumlu baktığını açıkladı!.
ABD’nin fonunu kestiği Gazete Duvar iflas ettiğini açıkladı!.
Siber Güvenlik teklifi TBMM’den geçti…
FETÖ’cü hainlerin finans ve para aklama merkezleri ifşa oldu..
Trafik kurallarına uymayan motosiklet sürücülerini yakacak karar!.
Başsavcılıktan İmamoğlu’nun diploması için “Süreci Hızlandırın” talimatı…
Trafikte Beyaz Far kâbusu sona eriyor!.
Zorlu Holding’in amiral gemisi Vestel’in dudak uçuklatan zararı!.
Mansur Yavaş’tan Ekrem İmamoğlu’na anket göndermesi!.
ABD Başkanı Trump’un Ukrayna ile ateşkes çağrısına Rusya Devlet Başkanı Putin’den üniformalı gönderme!.
CHP’de ortalığı karıştıracak İmamoğlu-Yavaş anketi!.
İmamoğlu’nu gammazlayan Akşener’miş!.
Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili soruya cevap veremedi!.
İmamoğlu ile Yavaş arasındaki adaylık çatlağı büyümeye devam ediyor!.
Bayram fırsatçıları iş başında!.
Sendikaların okullardaki skandal LGBT çağrısına Bakan’dan sert tepki!.
Karakter fukarası Zelenski’den Trump’a özür mektubu!.
Emekli Bayram İkramiyesi 4 bin TL olarak belirlendi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Süleyman Soylu’dan Boğaziçi’nde ki gözaltılara ilişkin açıklama! “79’u terör örgütü üyesi..”

Süleyman Soylu’dan Boğaziçi’nde ki gözaltılara ilişkin açıklama! “79’u terör örgütü üyesi..”
02.02.2021
A+
A-

Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Soylu, Boğaziçi Üniversitesindeki gözaltılara ilişkin “Gözaltına alınanlardan 79’u DHKP/C, TKP-ML dahil olmak üzere terör örgütü üyesi.” şeklinde konuştu.

Soylu’nun açıklamalarından satır başları:

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki öğrencilerden, Güney Kampüsü’ne alınanlardan 108 tanesinden 101 tanesi Boğaziçi’yle alakalı değil, 79 tanesi DHKP-C, THKP/C-ML dahil olmak üzere terör örgütü üyesi.

REKTÖR SEÇİMİ

Bir önceki seçimlerde üniversitemizin rektörünü öğrenciler mi seçiyordu? Hayır. Üniversitemizin öğretim üyeleri seçiyordu. Dün de öğrenciler bu konuda bir yetkinlik sahibi değildi, bugün de değil.

 KABE FOTOĞRAFI TEPKİSİ

Burada maalesef marjinal, ideolojik, çok uçlarda olan sınırlı sayıdakiler üniversiteyi marjinal ideolojik merkeze çekmişler. Bu doğru bir iş değil. Bizim Boğaziçi Üniversitesi’yle konuşacağımız iş onların başarısıdır. LGBT denilen, hakikaten değerlerimizle hiçbir şekilde örtüşmeyen, tamamen Batı’nın Türkiye’ye pazarladığı, sunduğu… Bloke ediyorlar üniversiteyi. Diyebilirsiniz ki “Size ne? Milletin kutsallarıyla uğraşsınlar.” Senin Kabe’yle ne işin var? Onları yapanların annesi, babası, ailesi yok mu? Bu ülkede her gün 5 vakit ezan okunuyor. Hani ne oldu saygı, demokrasi, çoğulculuk kelimeleri? İnsanların inandıklarını bu kadar kışkırtmak için üzerine gidilir mi?

‘TÜRKİYE AYAĞA KALKSA BUNA MÜSADE ETMEM’

Boğaziçi Üniversitesi’nin giriş kapısını ilk gün kırdılar. Bunun adı vandallıktır. Bu öğrenciler ne yapacaklar? Rektörün odasına girecekler, rektörün odasını işgal edecekler. Ben İçişleri Bakanıyken buna müsaade etmem. Boğaziçi Üniversitesi ayağa kalksa da, Türkiye ayağa kalksa da müsaade etmem.

Boğaziçi Türkiye’nin en iyi devlet üniversitelerinden biri değil mi? 21. yüzyılda yaşıyoruz. Yönetici illa oradan mı çıkması lazım.  Bir siyasi partinin reklam ajansı gençleri kullanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.