Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
“Kiralık” diyerek devletten saklamaya kalktığı 44 milyonluk altın kömürlükten çıktı!.
Ve motorin 100 TL’ye dayandı!.
Trump İran’da savaş’ın biteceğini ve petrol fiyatlarının düşeceğini açıkladı..
Erdoğan ile görüşen Mansur Yavaş’tan eleştirilere cevap!.
İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararına ilk tepki Ali Babacan’dan geldi!.
Fenomen gelin 44 milyonluk altın ile sırra kadem bastı!.
Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak getirildi..
Trump İran-ABD savaşının biteceği tarihi açıkladı..
Mahkeme Mehmet Akif Ersoy’un tutukluluğuna devam kararı verdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Üvey torununa cinsel istismar iddiasıyla tutuklandı, 4 gün sonra serbest kaldı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde, D.D.’ye (12) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan üvey dedesi Mestan A. (72), 4 gün sonra serbest bırakıldı. Küçük kızın annesi A.A. (32), cinsel istismarın raporla sabit olduğunu belirterek, tepki gösterirken, ailenin avukatı da karara itiraz etti.

Üvey torununa cinsel istismar iddiasıyla tutuklandı, 4 gün sonra serbest kaldı
02.08.2019
A+
A-

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde, D.D.’ye (12) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan üvey dedesi Mestan A. (72), 4 gün sonra serbest bırakıldı. Küçük kızın annesi A.A. (32), cinsel istismarın raporla sabit olduğunu belirterek, tepki gösterirken, ailenin avukatı da karara itiraz etti.

Antalya'da annesi A.A. ile oturan 7'nci sınıf öğrencisi D.D., 2015 yılında yaz tatilini geçirmek için Korkuteli ilçesi Varsak Yaylası'ndaki üvey anneannesi Z.A.'nın (50) yanına gitti. İddiaya göre, Z.A.'nın 2012 yılında evlendiği Mestan A., çeşitli bahanelerle D.D.'yi elle taciz etti. Mestan A., eşinin evde olmadığı bir anda ise küçük kıza cinsel istismarda bulundu. Boşandıkları için annesiyle yaşayan D.D., olayı kimseye anlatmadı.

ARKADAŞI SES KAYDI ALINCA ANNESİNE ANLATTI

Haziran ayında D.D., okulun son haftasında bir grup kız arkadaşıyla konuşurken, cinsel istismara uğradığından bahsetti. Ortamdaki konuşmaların ses kaydını alan arkadaşı, durumu öğretmenlerine anlatacağını söyledi. Bunun üzerine D.D., eve gelerek, başından geçenleri annesine anlattı.

Antalya Çocuk Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkez Bürosu'na başvuran A.A., üvey babası Mestan A. hakkında şikayetçi oldu. Pedagog ve avukat eşliğinde D.D.'nin ifadesine başvuran polis, Mestan A.'yı 18 Haziran'da gözaltına aldı.

4 GÜN SONRA SERBEST

Polis merkezindeki işlemlerinden sonra aynı gün adliyeye sevk edilen Mestan A., çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. 4 gün cezaevinde kalan Mestan A., 22 Haziran'da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

24 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR

Mestan A. hakkında hazırlanan iddianamede, 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 24 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede, sanık ve şikayetçilerin ifadelerine de yer verildi. Mestan A., ifadesinde iddiaları kabul etmeyerek, "Eşim 2010 yılında öldü. 6 çocuğum ve çok sayıda torunum var. 2012 yılında Z.A. ile evlendim. Üvey torunum D.D., yaz tatilinde yanımıza geldi. Bizde kaldığı sürece eşim ve benimle aynı yatakta yattı. Kendisi beni çıplak ya da yarı çıplak hiç görmedi. İddia edilen suçu kabul etmiyorum" dedi.

Üvey anneanne Z.A.'nın ifadeleri ise şöyle:

"Eşim O.A. öldükten sonra 2012 yılında Mestan A. ile evlendim. Torunum yaz tatilinde yanımızda kaldı. Eşimin, torunum D.D.'ye cinsel amaçlı dokunduğunu görmedim. Düzenli bir cinsel birlikteliğimiz vardır. Bu zamana kadar eşimin sapkın bir yaklaşımına da şahit olmadım."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.