Site Rengi

HABER ÖZETİ
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
İnsan sağlığını hiçe sayan Tahsildaroğlu peynirleri için toplatılma kararı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yemenli Aktivist Esaat El Şarii: “Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim de liderimizdir!.” (video haber)

Yemenli Aktivist Esaat El Şarii: “Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim de liderimizdir!.” (video haber)
22.12.2020
A+
A-

Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğu için Batılıların hedefi haline geldiğini söyleyen Yemenli aktivist Esaat El Şarii, “Erdoğan tüm Müslümanların umududur, lideridir. O Hadimü’l-Haremeyn’dir.” diyerek Erdoğan’a ve Türkiye’ye övgü dolu sözler söyledi.

Yemenli aktivist Esaat El Şarii, Türkiye’nin ABD’nin uyguladığı yaptırımlardan etkilenmeyeceğini söyleyerek Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a övgüler yağdırdı.

Yemenli aktivistten Erdoğan ve Türkiye övgüsü

Yemenli aktivist Esaat El Şarii, Türkiye’nin güçlü bir Müslüman ülkesi haline geldiği için Batılıların hedefi haline geldiğini söyledi.

Şarii, “Batılıların ve özellikle Haçlıların Türkiye’ye karşı besledikleri düşmanlıklarının nedeni; Türkiye’nin kendi kendine yeten bir ülke konumuna gelmesidir. Silah üretmeye başladı, uçak üretmeye başladı. Tüm bu gelişmeler onları rahatsız ediyor, üzüyor ve onlara kabus yaşatıyor. Bu nedenle gece gündüz düşünüp plan yapıyorlar. Türkiye’nin kalkınmasını ve askeri üretimini nasıl sekteye uğratırız diye kara kara düşünüyorlar.” ifadelerini kullandı.

AB’nin, ABD’nin yaptırımlarla Türkiye’yi hedef gösterdiklerini söyleyen Şarii, “Müslümanlar olarak bizi rahatlatan şey; Recep Tayyip Erdoğan olmasıdır.” dedi.

‘Erdoğan gibi lideriniz olsa gurur duymaz mısınız?’

Türkiye’nin vesayet ve köleleştirme döneminin bittiğini vurgulayan Şarii, “Ey Müslümanlar, bu şekilde güçlü Müslüman bir lideriniz olsa gurur duymaz mısınız?” dedi.

Şarii konuşmasının devamında, “ABD ‘yaptırım uygulayacağım’ diyor. Erdoğan, ‘istediğinizi yapabilirsiniz, umursamıyoruz, sizi takmıyoruz’ diyor. Türkiye’nin gerçekten güçlü bir ülke olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Şarii, “Ey Erdoğan şunu bilmeni isterim. Vallahi tüm insanlar ve cinler toplanıp sana zarar vermek isteseler, Allah’ın izni olmadan sana zarar veremeyecekler.” dedi.

“Erdoğan tüm Müslümanların lideridir”

Konuşmasının sonunda Türkiye’ye ve Erdoğan’a dua eden Şarii, “Şu an tüm Müslümanlar Türkiye’ye destek verip dua etmeli. Erdoğan tüm Müslümanların umududur, lideridir. O Hadimü’l-Haremeyn’dir. (İki kutsal camiinin hizmetkarı)” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.