Site Rengi

HABER ÖZETİ
Fon skandalı Bakan Yardımcısını koltuğundan etti!.
Esenyurt Belediyesi’nde dudak uçuklatan rüşvet paraları!.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili trafik kazasında hayatını kaybetti!.
Selde aracı zarar görenler kaskosu olmasa bile masraflarını alabilecek..
Bir çocuk elektrik kablolarını dışarıda bırakan şerefsizler yüzünden öldü!.
İstanbul’daki sel felaketinde 3 kişi öldü 4 kişi kayıp!.
Valilik İstanbul’da okulların 1 gün daha tatil edildiğini duyurdu..
Aston Villa Fenerbahçe’yi sahaya gömdü!.
İstanbul sele teslim!.
İstanbul’da eğitime şiddetli yağış ve fırtına engeli!.
Azerbaycan’dan başötüsü yasağından sonra Türkiye’ye ikinci kazık!.
Kılıçdaroğlu ile HALK TV arasında kavga büyüyor!.
Piyasaların gözü kulağı ABD’den gelecek kritik verilerde..
Özgür Özel’den HALK TV’ye kayyum atanmasına sert tepki!.
HALK TV patronunun tüm şirketlerine el konuldu..
HALK TV’ye kayyum atandı..
Aslan ağır yaralı!.
Kılıçdaoğlu’ndan Aliyev’e başörtüsü tepkisi!.
Bakan Yardımcısı fon meselesinden tutuklandı!.
Balıkçılardan “Vatandaş Ucuza Palamut Yemesin” çağrısı!.
QR kod okutmayana sigara satışı yapılmayacak!.
Özgür Özel Türk askerinin Yemen’e gitmesine karşı olduklarını açıkladı..
Savcılık fon vurguncularına paraları iade etmek için davet gönderdi!.
16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!.
PKK Kuzey Irak’taki kampları boşaltmaya başladı..
Başörtüsü yasağı başlayan Azerbaycan’da Eski Türkiye görüntüleri!.
Son anket sonuçları açıklandı!.
16 günde vatandaşın 401 milyarını çalan şerefsizler kim!.
AK Parti’de onca torpil skandalı üzerine bir skandal daha!.
İstanbul’da art arda korkutan depremler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Demirtaş’ın kitabını okuduğunu söyledikten sonra Kavala’nın da tahliyesini isteyen Bülent Arınç’a tepki yağdı!. (video haber)

Demirtaş’ın kitabını okuduğunu söyledikten sonra Kavala’nın da tahliyesini isteyen Bülent Arınç’a tepki yağdı!. (video haber)
20.11.2020
A+
A-

Bülent Arınç, Habertürk’te konuk olduğu programda tepki çeken ifadelere imza attı. Koronavirüs pandemisi döneminde, terör tutuklusu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Devran” kitabını okuduğunu söyleyerek dinleyenlere de tavsiye eden Arınç, “Osman Kavala’nın hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum, tahliye edilmeli. Demirtaş’ın da tahliyesi olabilir” diye konuştu.

Bülent Arınç, Habertürk’te konuk olduğu programda tepki çeken ifadeler kullandı.

“Devran’ı ben okudum, siz de okuyun”

Yeni tip koronavirüs pandemisi döneminde Demirtaş’ın “Devran” isimli kitabını okuduğunu söyleyen Arınç, “Demirtaş konusu konuşulunca ben bizi dinleyenlere bir şey söylemek istiyorum. Demirtaş’ın yazdığı çok güzel bir hikaye kitabı var Devran isminde. Ne olur onu alın bir okuyun. Ben bu korona süreci içinde bunu okudum. Bu kitabı okuduktan sonra siz Selahattin Demirtaş hakkındaki kanaatinizi belki değiştirmeyeceksiniz. Ama Kürtler ve Kürtlerin yaşadığı travma üzerinden kafanızda çok şeyler değişecek. Bu ülkenin mazlumlarından biri de Kürtlerdir. Kürt kardeşlerimizdir. Çözüm sürecinde bazılarının tahliyesi sağlanmıştı. Bunun da olabilir. Yargıçlar mahkemeler özgürlükçü düşünsünler.” dedi.

“Osman Kavala tahliye edilmeli”

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında “casusluk” suçundan tutuklanan Osman Kavala’nın tutukluluk halinin devam ettiğini söyleyen Arınç, “Osman Kavala’nın hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum, tahliye edilmeli. Demirtaş’ın da tahliyesi olabilir” şeklinde tepki çeken sözler sarf etti.

Bülent Arınç’ın Demirtaş ve Kavala ile ilgili sözlerine sosyal medyada tepki yağdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.