Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türk ve Müslüman düşmanı ABD’li senatör geberdi!.
Muhalefet cephesindeki “Kiralık Gazeteci” tartışması devam ediyor..
İran Hürmüz Boğazı’nı yediden kapattığını duyurdu..
ABD İran’a üçüncü defa saldırdı!.
1,5 milyon Suriyeli ülkesine döndü, 2,2 milyon Suriyeli kaldı!.
Netenyahu’nun pi*i ölüm korkusu yüzünden adını soyadını değiştirdi!.
Selahattin Demirtaş ağzıyla Erdoğan’a içi boş tehditler savurdu!.
Trump’ın İtalya ve İspanya liderleri ile kriz yaşamasına Erdoğan engel oldu..
Türkiye’den Venezuela’ya 30 ton insani yardım..
NATO Zirvesi’nde alkol ikramı yapıldı mı, yapılmadı mı!.
CHP’li Çankaya Belediyesi’ne yolsuzluk ve hırsızlık operasyonu..
Saadettin Saran ve Elâ Rümeysa Cebeci hakkında istenen cezalar belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddianame kabul edildi!. 226 yıl hapis cezası istendi!.
İb*nelerle dolu gemi Türkiye’den izin alamadığı için limansız kaldı!.
Barış Yarladaş’tan Özgür Özel hakkında bomba iddialar!.
KAAN’a F-110 motorları ABD’den için onay çıktı..
Bay Kemal CHP İstanbul İl Başkanlığına kendi posterini astırdı..
LGS sonuçları açıkladı..
S-400’lerin akibeti belli oldu..
Beyaz Saray’dan dikkat çeken fotoğraf paylaşımı..
Yeditepe Üniversitesi’ndeki Ayet düşmanlarına jet soruşturma!.
Ankara, NATO’ya ev sahipliği yaparken Çankaya Belediye Başkanı tatilde çıktı!.
Yargıtay kararı çıkmazsa Ağustos’ta yavru CHP’yi kuracaklarmış..
Yeditepe Üniversitesi mezuniyetinde pankart skandalı!. Ayeti engellediler!.
Türkiye ile İngiltere arasında savunma ve güvenlik ortaklığı anlaşması..
Mahkeme başkanı duruşma da küstahlık yapan İmamoğlu’nu fena haşladı!.
ABD Başkanı Trump F-35’lerin Türkiye’ye verileceğini açıkladı..
Yunan basını Erdoğan ile Trump’u yan yana gördükçe kuduruyor!.
Muhalefetin düştüğü içler acısı durum!. Erdoğan’ı Erdoğan’ın misafirlerine şikâyet etti!.
Dünya Erdoğan-Trump ikilisinin fotoğraf karelerini konuşuyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İş insanı hayatını yogayla değiştirdi

İzmir’de geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle aylarca hastanede yatan ve bu nedenle çalışamayan iş insanı Hüsnü Ünver (75), hayatını yoga ile değiştirdi. Hindistan’da yoga eğitimi alan Ünver, şimdi elde ettiği tecrübelerini birçok kişi ile paylaşıyor.

İş insanı hayatını yogayla değiştirdi
01.08.2019
A+
A-

İzmir’de geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle aylarca hastanede yatan ve bu nedenle çalışamayan iş insanı Hüsnü Ünver (75), hayatını yoga ile değiştirdi. Hindistan’da yoga eğitimi alan Ünver, şimdi elde ettiği tecrübelerini birçok kişi ile paylaşıyor.

İzmir'de 18 yıl önce geçirdiği ani bir rahatsızlık nedeniyle aylarca hastanede kalan Hüsnü Ünver, taburcu edildikten sonra, Hindistan'a gidip yoga eğitimi aldı. Tüm işlerini bırakma kararı alan Ünver, aldığı yoga eğitimlerinin sonunda yoga eğitmeni olmaya karar verdi. Ayvalık’ta yoga okulu açan Ünver, 60 yaşına kadar nakliyecilikten otelciliğe kadar birçok sektörde çalıştığını söyledi. Önceleri sağlıksız bir yaşam sürdüğünü belirten Ünver, "Kalın enseli, göbekli, öfkeli, sinirli bir insandım. Yıllar önce İzmir’de geçirdiğim ani rahatsızlıktan sonra aylarca hastanede kaldım. Hastaneden çıktıktan sonra bir arayışa girdim ve sonunda yogayla tanıştım. Hindistan'a gittim. Orada eğitimler aldım ve eğitmenliğe başladım" dedi.

'KARAVANLA AYLARCA YOL YAPIYORUM'

Yaz aylarında Ayvalık'ta, kış aylarında ise Antalya'da yoga eğitimleri verdiğini söyleyen Ünver, "Yaşı nüfus cüzdanındaki rakam belirlemez. Nüfus cüzdanımda 75 yazıyor ama ben 18 yaşındayım. Çünkü 18 yıldır yoga yapıyorum. Karavanla aylarca yol yapıyorum. Geçen ay Madrid'e kadar gittim" diye konuştu.

'YOGA KORUYUCU HEKİMLİK GİBİ'

Yoganın düzenli olarak yapıldığında sakinlik, sabır ve mutluluk verdiğini ifade eden Ünver, şunları söyledi:

"Yoga koruyucu bir hekimlik gibi. Benim uyguladığım yoga daha çok terapi ağırlıklı. Kişilerin çeşitli zamanlarda oluşmuş hastalıklarını dengelemek ve yeni hastalıklara karşı önlem almak için yapıyoruz. Pankreatit hastalığım, bel fıtığım vardı ve prostatım vardı. Yogaya başladıktan sonra sinir sistemim dengelendiği için mide rahatsızlığım sona erdi. Şu an pankreas hastası değilim ve sindirim sistemi problemim de bulunmuyor. Yoga yapan insanları izliyorum, çok ağır kalp hastalıklarından normal yaşama geçenleri gördüm. Yeter ki düzenli yoga yapsınlar. Yemeden içmeden aylarca yaşayabiliriz ama burnunuzu tıkayın 3 dakikada ölürsünüz. İnsan doğru nefes alıp verirse kalp ve sinir sistemi düzenli çalışıyor."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.