Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi..
Cep telefonlarına çıkarılabilir batarya zorunluluğu geliyor..
Haydutluk taslayan Trump silah sesi korkusuyla yere kapaklandı!.
Trump’un katıldığı yemeğe silahlı saldırı girişimi!.
Trump kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor!.
Bay Kemâl’i satan satana!.
İran ve Libya’da kuyruğu sıkışan Kahpe İsrail yine Gazze’yi hedef almaya hazırlanıyor..
Mehter Marşı çalınca sırt dönen CHP’liler Yunan sirtakisi çalınca alkış tuttu!.
Esed’in Tedamun Kasabı yakalandı!.
Ela Rümeysa Cebeci ev hapsi şartı ile tahliye edildi!.
Yurt dışından parasını getirene 20 yol vergi muafiyeti!.
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
Donald Trump’tan Hürmüz açıklaması: Donanmaya “Vur” emri verdim!.
Mehter Marşı çalmaya başlayınca ecdad düşmanı CHP’liler sırtlarını döndü!.
Azerbaycan’dan İsrail’e Resmi Bağımsızlık Günü kutlaması!.
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı..
15 yaş altı için sosyal medya yasağı Meclis’ten geçti..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Meltem Miraloğlu’nun 80 yaşında ki kocası tarafından evden atıldığı iddia edildi! “Sokaklarda perişan..”

Meltem Miraloğlu’nun 80 yaşında ki kocası tarafından evden atıldığı iddia edildi! “Sokaklarda perişan..”
16.02.2021
A+
A-

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde ‘Çocuk Gelin’ rolü ile ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu hakkında şaşırtıcı iddialarda bulundu. 2019 yılında, kendisinden 48 yaş büyük zengin bir ABD’li ile evlenen 34 yaşındaki ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’nun eşi tarafından evden atıldığı ve bir süredir kendisinden haber alınamadığı iddia edildi.

Magazin camiasının ‘felaket tellalı’ olarak bilinen Onur Akay’ın, Meltem Miraloğlu hakkında söyledikleri gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Miraloğlu, 2019 yılında kendisinden 43 yaş büyük Patrick isimli bir iş adamı ile evlenmişti. Akay, daha önce yaptığı bir röportajı yeni yayınladı ve ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’nun, kocası tarafından evden atıldığını ve kendisinden haber alınamadığını yazdı.

Ayrıca Onur Akay, OnurAkayMedya YouTube Kanalı’nda Meltem Miraloğlu ‘nun 2019 yılında kendisi ile yaptığı ve ağızları açık bırakan röportajı ilk kez yayınladı. “Meltem Miraloğlu, oynadığı rolü resmen gerçek hayatta yaşadığını, 2019 yılında bakın bana nasıl anlatmıştı” diyen Akay, “Green Card almak için 80 yaşındaki adama olta attığını bana söyleyen Meltem Miraloğlu, şimdilerde çok zor günler geçiriyor. Patrick, onu maalesef evden atmış. Kaldığı eyalette herkes onu merak ediyor. Türkiye’de ailesinin de haber alamadığını öğrendiğim Meltem Miraloğlu, bu soğuk ve karlı kış günlerinde bir sırt çantası ile Amerika sokaklarında perişan halde görülmüş.” ifadelerini kullandı.

“Amerika’ya ilk gittiğinde New Jersey’de kalan ve orada büyük sorunlar yaşayan Meltem’e, OnurAkayMedya yazarı Ülkü Gözen Stewart ve eşi Oğuz Safoğlu Stewart sahip çıkmıştı. Stewart ailesi Meltem’e evini açmıştı. Ancak Meltem, onların yan komşusuna olta atarak, bizim yazarımızı ve eşini çok üzmüştü. Oğuz’la konuştum ve bana, ‘Her şeye rağmen onu merak ediyoruz. Bize gelmeye yüzü olmayabilir ama gelsin, her türlü kapımız ona açık ve yardım ederiz.’ dedi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.