Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakan Şimşek 3 büyüklerin vergi indirimi talebini reddetti!.
Aliyev resti çekti: Türkiye olmadan masaya oturmam!.
Avrupa medyası Galatasaray’ı konuşuyor..
Evini günübirlik kiraya verene 1 milyon TL ceza geliyor!.
İstanbul’da metrobüs rezaleti!.
Benzine 2 lira 10 kuruş indirim..
Ankara’daki bombayı patlatan kalleş PKK’lı çıktı!.
Eski Bakan Adnan Oktar’a ispiyonculuk yapıyormuş!.
Avrupa Fatihi Galatasaray İngiliz devini çimlere gömdü!.
TÜİK’in sipariş ile açıkladığı palavra enflasyon rakamları elinde patladı!.
Nagehan Alçı nihayet Rasim’den kurtuldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Bilâl Erdoğan’a HODRİ MEYDAN!.
PKK güzellemecisi Ayşegül Arslan gözaltına alındı!.
HALK TV PKK güzellemecisi Ayşenur Arslan’ı kovdu!.
CHP’li belediyeye rüşvet operasyonunda 13 tutuklama!.
Meteoroloji’den 20 kente şiddetli yağış uyarısı!.
Kuzey Marmara ihalecisine çifte kıyak!.
BM’den Karabağ raporu: Ermenilere Karşı Bir Olumsuzluk Yok!.
HALK TV ekranlarında skandal PKK güzellemeleri!.
Yarısı Bizden kampanyasına 1 milyon başvuru yapıldı..
Merkez Bankası arka kapıdan döviz satışına devam ediyor!.
Hakim ve Savcıların havalimanlarında aranması ile ilgili Bakan Tunç’tan açıklama..
Sağlık Bakanlığı’ndan KAPANMA açıklaması!.
LPG’ye zam!. Litresi 18 liraya çıktı!.
Rüşvetin şifresi: Zeytinin Kilosu 8 Lira!.
Fransa yine itlik puştluk peşinde!.
Ev Sahibi-Kiracı krizinde arayı bulamadık!.
Ankara saldırısını gerçekleştiren terörist PKK’lı çıktı!.
İki terörist Kayseri’de cinayet işleyip Ankara’nın göbeğine kadar nasıl geldi!.
Erdoğan Meclis’e gelince CHP ve HDP’liler ayağa kalkmadı!.
DOLAR 27,5674
EURO 29,0446
ALTIN 1.620,64
BIST 8.443,84

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye’ye doku nakli yapıldı!.

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye’ye doku nakli yapıldı!.
26.12.2021
A+
A-

Gaziantep’te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan, sonrasında Antalya’ya sevk edilen Asiye Ateş’e (4), Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakli yapıldı. 4 saat süren operasyon sonrası yapılan açıklamada, “Doku nakilleri mikrocerrahi yöntemle yapıldığı için ilk birkaç günlük dönemde doku ile ilgili riskleri olmakla birlikte şu an itibarıyla hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir” denildi.

Gaziantep’te Beştepe Mahallesi’nde, 22 Aralık günü bir sitede apartman görevlisi olarak çalışan Hüseyin Ateş’in kızı Asiye, bahçede oyun oynarken 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Asiye’nin çığlıklarını duyanlar, yardıma koştu. Güçlükle kurtarılan Asiye Ateş’e ilk müdahale, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapıldı. Ardından özel bir hastaneye sevk edilen Asiye Ateş, ameliyat oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla Asiye, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra dün sabaha karşı Sağlık Bakanlığı’nca görevlendirilen ambulans uçakla Antalya’ya getirildi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Asiye, Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı.

DOKU NAKLİ GERÇEKLEŞTİ

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, bugün youn bakım servisinde yatan Asiye Ateş’in muayenesi yaptıktan sonra, ekibiyle birlikte saat 13.00 sıralarında minik kızı ameliyata aldı. Prof. Dr. Özkan ve ekibi, Asiye Ateş’e doku naklini 4 saatlik operasyonla gerçekleştirdi.

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan Asiye Ateş’e gerçekleştirilen yaklaşık 4 saat süren doku nakliyle ilgili açıklama yaptı. Prof. Dr. Yıldıray Çete, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Köpek saldırısı sonrası ilk müdahaleleri yapılıp hastanemize sevki yapılan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in yüz ve saçlı bölgesindeki doku kayıpları için ilk seans ameliyatı gerçekleştirildi. Doku nakilleri mikrocerrahi yöntemle yapıldığı için ilk birkaç günlük dönemde doku ile ilgili riskleri olmakla birlikte şu an itibarıyla hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir. Hastamızın yoğun bakın ünitesinde izlemine devam edilecektir. Süreç ile ilgili bilgi verilmeye devam edilecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.