Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
Mehmet Akif Ersoy itirafçı olmak için adliyeye geliyor!.
Maaş alamayan işçiler grevde, CHP’li Başkan Tayland tatilinde!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal Grup Seks iddiaları!.
Teröristbaşı Öcalan’dan yeni çağrı..
Suriye’nin Esed’siz yeni banknotları tedavüle alınıyor..
Saadettin Saran “Tamam mı-Devam mı” kongresine gidiyor..
Erden Timur şike ve bahis soruşturmasında tutuklandı!.
RTÜK’ten Yalova’daki DEİAŞ çatışması için yayın yasağı!.
Veyis Ateş uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Fatih Altaylı tahliye edildi..
Sözcü TV’de Yılmaz Özdil fırtınası devam ediyor!. Serap Belovacıklı’da kovuldu!.
“AK Parti’yi Kim Savunsun” kavgasında yandaş yazarlar birbirlerine girdi!.
Yalova’daki çatışmada 3 polisimiz şehit oldu..
AK Partili Özlem Zengin’i durdurabilene aşkolsun!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

PKK’nın Avrupa’da 593 üssü, 68 medyası var!.

PKK’nın Avrupa’da 593 üssü, 68 medyası var!.
30.11.2020
A+
A-

Terör örgütünün Avrupa’ya Kandil’den daha fazla önem verdiğini ortaya koyan istihbarat verilerine göre 237’si Almanya’da, 73’ü İsviçre’de, 55’i Hollanda’da, 36’sı Belçika’da ve 31’i Avusturya’da olmak üzere Avrupa’da 593 STK görünümlü PKK üssü, hiç bir tahkikata uğramadan faaliyet yürütüyor. Avrupa’da 68 adet medya organı da bulunan terör örgütü, hem STK görünümlü terör üslerinde hem de medyalarındaki propagandaları sonucu 250’si Almanya 150’si İsveç’ten olmak üzere 547 yabancı teröristi örgüt saflarına kattı.

Terör örgütü PKK’nın, Avrupa ülkelerine sözde yöneticilerinin yıllardır barındığı Kandil’den bile daha fazla önem verdiği istihbarat birimlerinin raporlarıyla ortaya çıktı. Eli kanlı hainlerin, AB ülkelerinde kurdukları gençlik örgütleri, medya ve STK ağları vasıtasıyla örgütün devamlılığını sağlayacak her türlü lojistik ve psikolojik harekatı rahatlıkla yürüttükleri belirlendi. İnsan hakları ve demokrasi konusunda mangalda kül bırakmayan AB’ye üye 20 ülkenin PKK’yı terör örgütü olarak listelerine almadıkları da tespit edildi. Avrupa kıtasının tamamında 593 adet çatı kuruluşu STK’sı bulunan PKK’lı alçakların resmi olarak da 68 adet televizyon ve gazetesinin örgüt adına propaganda yaptıkları ve bu yoğun propaganda sonucu PKK’ya Avrupa’dan 547 teröristin katılım gösterdiği de kaydedildi.

Avrupa, PKK’nın can suyu

Ülkemizi kağıt üzerinde stratejik ortak olarak tanımlayan fakat özellikle son dönemde tarihsel kinlerini iyice gün yüzüne çıkaran Batılı ülkeler, terör örgütü PKK için adeta can suyu niteliği taşıyor. Dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verme küstahlığı gösteren AB üyesi 20 ülke halen PKK’yı ‘terör örgütü’ listelerine ısrarla almıyor. Avusturya, Belçika, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Hırvatistan, İspanya, İsveç, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan, PKK’yı doğrudan terör örgütü olarak tanımlamıyor.

STK adı altında terör faaliyeti

Terör örgütü, Avrupa’daki STK yapılanmaları sayesinde finans ve terörist devşirmede de sıkıntı yaşamıyor. Almanya’da 237, İsviçre’de 73, Hollanda’da 55, Belçika’da 36, Avusturya’da 31, Danimarka’da 28, İngiltere’de 25, Fransa’da 24, Yunanistan’da 18, Norveç’te 17, İsveç’te 11, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde ise 8 adet sözde STK, PKK ile doğrudan faaliyet yürütüyor. STK’ların gerçek yüzü ilgili ülkeler tarafından bilindiği halde ısrarla herhangi bir tahkikat da yapılmıyor. Avrupa kıtasında terör örgütü PKK’nın çok geniş bir medya yapılanması da faaliyetlerine devam ediyor. Hali hazırda resmi olarak 68 adet televizyon ve gazetesiyle örgüt adına propaganda yapılıyor. Gayri resmi rakamlar ile bu oran çok daha yükseğe çıkıyor.

En çok medya Belçika’da

Belçika’da 11, Almanya’da 9, İngiltere’de 8, Yunanistan’da 8, Avusturya’da 6, İsviçre’de 6, Danimarka’da 5, İsveç ve Norveç’te 4, Fransa’da 3, Hollanda ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde ise 1’er adet medya organı, örgüt lehine çalışıyor. Yoğun propaganda sonucu Avrupa’dan PKK’ya katılım oranında da artış olduğu göze çarpıyor. Almanya’dan 250, İsviçre’den 150, İsveç’ten 50, İngiltere’den 30, Danimarka’dan 20, Norveç’ten 13, Avusturya’dan 12, Yunanistan’dan 6, Hollanda’dan 5, Fransa’dan 3, İspanya, İtalya, Çekya ve Portekiz’den ise 2’şer adet terörist PKK/PYD saflarına katılım gösterdi.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.