Site Rengi

HABER ÖZETİ
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı..
15 yaş altı için sosyal medya yasağı Meclis’ten geçti..
İran’dan net mesaj: Abluka Devam Ederken Hürmüz’ün Açılması İmkânsız!.
CHP’li A.M. Başarır’dan gazeteci Zihni Çakıra alçakça hakaret!.
Merkez Bankası faizi sabit tuttu..
CHP’li Ataşehir Belediyesindeki skandalın ayrıntıları ortaya çıktı!. Başkan Pound Seviyormuş!.
CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Fenerbahçe Türkiye Kupası’na veda etti..
Tunceli eski Valisi Tuncay Sonel Gülistan Doku davası kapsamında tutuklandı!.
ABD Başkanı Trump ateşkesi uzatmak istemediğini açıkladı..
Macaristan’ın yeni lideri Netenyahu’yu tutuklayacağını açıkladı..
Trump yine aptal aptal cümlelerle kahramanlık taslamaya devam ediyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan şiddete karşı yol haritasını açıkladı..
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Şampiyon Galatasaray kupasını aldı!.

Şampiyon Galatasaray kupasını aldı!.
05.06.2023
A+
A-

Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, karşılaştı. Maçı kazanan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kupasını aldı.

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun bitimine 2 hafta kala ezeli rakiplerinin önünde şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle kupasını aldı.

Statta havai fişek gösterisini gerçekleştirildi. Binlerce taraftar da Türkiye’nin dört bir yanında takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Doğu tribününe asılan perde de Galatasaray’ın simgesi olan ‘Aslan’ gösterildi.

23. Süper Lig şampiyonluğu

Galatasaray taraftarları, takımlarının şampiyonluk kupası kutlamasına büyük ilgi gösterdi.

52 bin 600 kapasitesi bulunan tribünlerin tamamını dolduran taraftarlar, takımlarının kupa töreninde keyifli dakikalar geçirdi.

Şarkıcı Kenan Doğulu da taraftarlara konser verdi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ile Cemal Özgörkey ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur tek tek sahneye çıkarak, taraftarları selamladı.

Okan Buruk ailesiyle çıktı Galatasaray ile ilk sezonunda şampiyonluğu ulaşan Teknik Direktör Okan Buruk, kutlamalara eşi Nihan Buruk ve oğlu Ali Yiğit ile çıktı. Buruk madalyasını aldıktan sonra oğlu Ali Yiğit’e verdi.

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu

Simge Sağın ve Icardi’den ‘Aşkın Olayım’ performansı

Futbolcular seçtikleri şarkılarla sahneye çıktı. Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, kendisiyle özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısı ile alana giriş yaptı. Şarkıcı Simge Sağın ile birlikte çıkan Icardi, şarkıyı da beraber söyledi.

Taraftarlar da yıldız futbolcuya eşlik etti.Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis de Aleyna Tilki ile beraber ‘Sen olsan bari’ şarkısıyla alana girdi. Kerem Aktürkoğlu ise UEFA Şampiyonlar Ligi müziğini seçti.

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu

Ahmet Çalık unutulmadı

Emre Taşdemir ile Abdülkerim Bardakcı da trafik kazasında vefat eden sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Ahmet Çalık’ı unutmadı ve onun fotoğrafının olduğu formalarla çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatayspor’un ligden çekilmesiyle Galatasaray’a transfer olan Kanadalı futbolcu Sam Adekugbe, duygusal anlar yaşadı ve gözyaşları içinde seremoniye çıktı.

Kupayı birlikte kaldırdılar

Eşi doğum yapan Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö ise kutlamalara katılamadı. Kupa sarı-kırmızılı futbolcuların ellerinde Daha sonra kupa törenine geçildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonluk kupasını takdim etti.

Sarı-kırmızılı futbolcular hep beraber kupayı havaya kaldırarak, büyük sevinç yaşadı. Daha sonra futbolcular, 23. Süper Lig şampiyonluğunu tribünlere giderek doyasıya kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.