Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Başkanı Donalt Trump Türkiye’ye geliyor..
Savaşıp Ermenistan’ın kucağından aldığımız sözde gardaşımız Aliyev’in gerçek yüzünü görün!.
Çin Trump’un vergi yaptırımları ile dalga geçti: KAMPANYALARINDAKİ ŞAPKLARINI BİLE BİZ ÜRETİYORUZ!.
Ekrem İmamoğlu protestolarına katılıp tutuklanan 102 genç tahliye edildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmralı Heyeti arasındaki ilk görüşme gerçekleşti..
Cumhur İttifakı’nın canını sıkacak genç seçmen anketi!.
Otel faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!. Resmen Cinayet!.
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bir kibir budalası yüzünden düştüğümüz hâle bak!.

07.12.2019
A+
A-

Ah be dostlar!.

Hiç bir şeye değil de, gecesini gündüzüne katıp ilerlemiş yaşına rağmen şehir şehir ülke ülke gezip 7’den 70’e zenginden yoksula 81 milyon vatandaşının hakkını ve hukukunu savunmak için kendisini ülkesine ve davasına adamış Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklerine yanarım Vallahi!.

Dile kolay..

Bu ülke için tam 43 yıldır hem bedenini hem beynini yormuş, içerdeki hainden dışarıdaki gavura kadar milyonlarca kanı sütü mayası bozukla mücadele etmiş ama yıllar süren samimi mücadelesine rağmen arkasında sağlam duracak kişi sayısı 81 milyon olması gerekirken bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar güveneceği insan yok etrafında!.

81 il ile mi uğraşsın, 980 ilçe ile mi uğraşsın, binlerce mahalle ile mi uğraşsın yoksa herkesin sorunlarıyla tek tek mi uğraşsın!.

Bir teşkilat kurmuş; il başkanı ilçe başkanından habersiz, ilçe başkanı mahalle temsilcisinden habersiz, mahalle temsilcisi vatandaşından habersiz, hepsi 65 yaşında bir adamın sırtında kambur olmuş siyaset yapıyor sözümona!.

Kazandıkları zaman küçük dağları yaratmış edasıyla zafer kazanmış kumandan edasıyla ortalıkta gezerler, kaybettikleri zaman ailelerini alıp beceriksizlerini unutturana kadar gözlerden uzak aileleriyle tatil yaparlar!. Eleştirdiğiniz zaman da sanki anasına avradına sövmüşsünüz gibi gidip savcılıklara suç duyurusunda bulunup dilinizi kesmeye kalkarlar!.

Adam Londra’daki zirve’de Trump’undan tutunda Merkel’ine kadar alayına balans ayarı çekti, Fransa’nın tepesindeki herife “Beyinsiz” dedi, Doğu Akdeniz’de akıl üstü bir strateji ile gavurun yıllardır yaptığı tüm planları alt üst etti, Orta Doğu defterini dürüp dünyanın süper güçleri olan ülkelerin eline tutuşturdu, yetmedi üstüne de Müslümanlara karşı ırkçılığın en çok hortladığı gavurun memleketindeki Camii’de bizzat Kur’an-ı Kerim tilaveti okuyarak alayına meydan okuyup elini kolunu sallayarak ülkesine geldi ama bir şerefsizin önünde ayağa kalkmayan şoförüne verdiği aptalca ceza kadar konuşulmadı!.

İşin üzücü yanı ne biliyor musunuz; dünyaya balans ayarı çekip adından söz edilmeyen adam partinin hem kurucusu hem yöneticisi fakat bir şoföre Nazi zihniyeti ile ceza veren ve en çok konuşulan kibir abidesi pezevenk ise Saadet Partisi’nden AK Parti’ye sonradan gelme birisi!.

AK Parti’ye sonradan gelme çok isim var elbette lakin sonradan gelenler içinde AK Partililerden daha çok davasına ve ülkesine sahip çıkan Soylu ve Kurtulmuş gibi adamlarda var Vesselam!.

Koca İstanbul’u kaybettik yetmedi, itibarımız yerle yeksan edildi yetmedi, itin köpeğin dilinde madara olduk yetmedi ama hala bu içler acısı halimizden kendine pay çıkarıp şerefiyle onuruyla istifa eden yok!.

Herifler daha geçen yıl AK Parti’nin kurucusu olan Reis’e demediği küfür ve hakareti bırakmadıkları halde partinin yönetim kadrosunda pezevenkler dava adamı olmuş, bizim gibi doğruya doğru yanlışa yanlış diyen ve davasına halel getirmeyenler de davasını sürdürdüğü partinin tepeden inme mevkii makam sahipleri tarafından sadece eleştirdiğimiz için mahkemelerde davalık olmuşuz!.

Neden kaybediyor muşuz!.

Kaybetmek bizim kaderimiz değil aslında, bizden gibi görünenlerin şerefsizlerin ihaneti aslında!.

Söyleyecek çok şey var da, kafanızı daha fazla şişirmeden müsadenizi isteyeyim!.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.