Site Rengi

HABER ÖZETİ
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bırakın FETÖ ile mücadeleyi, Bülent Arınç ile mücadele edin!.

06.11.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakınındaki isim, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve aynı zamanda da AK Parti yönetiminin en üst karar merciindeki gölge adamlardan birisi olan Bülent Arınç, olduğu, geldiği veya getirildiği makamlar her neyse de, bundan sonra olacağı geleceği ve getirileceği makamlarla borusunu nereye kadar öttüreceği en çok merak edilen konular arasında!.

18 yıllık AK Parti iktidarını kurulduğu tarihten itibaren en yakından izleyen kardeşlerinizden birisiyim.. Partinin kurulduğu tarihten şimdiye kadar hemen hemen her dönemde yaptığı saçma sapan açıklamalarla partinin temeline birer dinamit koyup patlatan Bülent Arınç, ne hikmetse bu ihanetlerinin bedelini ne kendisi ödedi ne de parti yönetimi tarafından bir cazaya maruz bırakıldı!. Bilakis, her ihanetine karşılık bir makamla ödüllendirildi!.

”Kozmik Oda” çıkışıyla ülkenin en mahrem alanını FETÖ’ye teslim etmesinden tutun da “Melih Gökçek Ankara’yi Parsel Parsel Sattı” sözleriyle AK Parti’nin Ankara’daki kalesini yerle bir etmesine kadar, “Bana Cübbemi Giydirmeyin” diyerek devletin adalet makamına parmak sallamasından tutun da FETÖ’cü KHK lejyonerlerine hamilik yapmasına kadar her açıklamasıyla ihanetin dibine vurdu ama Silivri’de o savunduğu hainlerle olması gerekirken dün yine Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısında yine devletin izleyeceği politikalar için kendisine akıl danışılıyordu!.

”Yaptığı ihanet dolu açıklamalardan belki Cumhurbaşkanımızın yoğun çalışma temposundan ötürü haberi yoktur” diyerek kendi kendimizi avutuyorduk fakat dün Sayın Cumhurbaşkanına Arınç’ın KHK’lilarla ilgili en son açıklamaları sorulduğunda “Esefle Karşıladım” gibi cılız bir cevap geldi ve bu açıklamanın hemen ardından akşam yine Arınç ve Sayın Cumhurbaşkanı aynı masada oturup en büyük memleket meselesi kendisi olduğu halde sadece memeleket meselelerini istişare ettiler!. Sonrasında Arınç yine görevinin başında kaldı ve hala memleketimizin kendisinden başka ne meselesi varsa diğer kurul üyeleri ile birlikte istişare etmeye devam ediyor!.

Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren ve 15 Temmuz akşamında ölümü göze alarak meydanlara dökülen 26 milyon seçmenin aklındaki tek soru şimdi bu; Biz FETÖ’ye karşı Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik durup ölümü göze alırken neden Cumhurbaşkanımız FETÖ’yü açık açık destekleyen Bülent Arınç’a karşı bu kadar tahammüllü!.

Bu sözleri sadece biz seçmenler sormuyor tabii!. Cumhur İttifakı’nın ortağı ve FETÖ’ye karşı en sağlam duruşu ortaya koyan MHP yönetimi de Bülent Arınç konusunda tavrını ortaya koyup isyan bayrağını çektiler sonunda!. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dün Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den icazet aldıktan sonra Meclis kürsüsüne çıktı ve Arınç’ın FETÖ’cüler konusunda yaptığı skandal açıklamaları sıraladıktan sonra AK Parti’ye açık bir çağrıda bulunarak “Susturun Şu Adamınızı” diyerek resti çekti!.

Bülent Arınç’ın FETÖ’cüler konusunda yaptığı açıklamalarda derdinin ve kuyruk acısının ne olduğu belli fakat Sayın Cumhurbaşkanının Arınç’ın yaptığı skandal açıklamalara karşı suskun kalmasındaki maksat veya dert nedir bunun millete en kısa zamanda izah edilmesi gerekli!.

FETÖ kuruluşu olan Bank Asya’dan maaşını çeken garibim temizlik işçisinin, FETÖ’nün dersanesine çocuğunu yollayan zavallım memurun, Zaman Gazetesi’ne abone olan günahsız vatandaşın anasından emdiği sütü “FETÖ ile Mücadele” adı altında burnundan getiren devletin FETÖ itinin piçlerine açıkça destek veren bu adama gücü mü yetmiyor yoksa bu meselelerin altında bizim aklımızın ermedi başka bir konu mu var!.

Skandal açıklamalarının hemen arkasına iliştirdiği “Sözlerimin Olduğum Yüksek İstişare Kurulu ile İlgisi Yoktur” cümleleri ise adeta insanların akıllarıyla alay eder mahiyette maalesef!.

Öyle ki; beyfendinin akıllara zarar açıklamalarının hemen ardından mesaj yerine ulaşıyor ve kısa bir süre sonra mahkeme heyetlerinin FETÖ’cülerle ilgili verdiği skandal kararlarla yüzleşiyoruz!.

Buyrun; “Erdoğan’a darbe yapılacak” sözlerinin ertesi günü 15 Temmuz darbesini yaşanacağına işaret eden Altan Kardeşler ve FETÖ’ye ait TV kanalında “Cumhuriyetinizi Yıkacağız” diyen Nazlı Ilıcak hakkında verilen tahliye ve beraat kararlarına bakın!.

Bir taraftan “FETÖ ile mücadeleler kararlılıkla devam edecektir” açıklamaları yapıp diğer taraftan FETÖ’ye en büyük desteği verenleri ucube mahkeme kararlarıyla salmak çifte standarttır ve milletin sinir uçlarıyla oynamaktır!.

Ayrıca, Bülent Arınç’ın damadı FETÖ ile iltisakı ortaya konulduğu halde tutuksuz yargılanıp 17 Temmuz’da darbe bastırıldıktan sonra sokağa çıkıp çektiği Türk Bayraklı selfie ile vatansever biri olduğunu kanıtlayabiliyorsa, şu FETÖ ile Mücadele saçmalığını da artık bir tarafa bırakalım lütfen!. Bu konu artık bizim için bir mücadele ve memleket meselesi olmaktan çıkıp muhalefetin bizlere karşı kullandığı trajikomik alay konusu haline geldi çünkü!.

Sayın Cumhurbaşkanına naçizane bir hatırlatma yapalım: Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar Fakat Bir Kibrit Çöpü Bir Milyon Ağacı Yakar ve görünen o ki bir milyon ağacı yakacak olan o içimizdeki kibritte Bülent Arınç olacak!.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.