Site Rengi

HABER ÖZETİ
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
Yiğit Bulut hayatını kaybetti!.
PKK’nın silah bırakacağı tarihi gün geldi..
Bitcoin’den 112 bin dolarlık yeni rekor…
Şile Belediyesi’ndeki 300 milyonluk rüşvet operasyonunun perde arkası!.
MSB’den şehit olan askerlerle ilgili açıklama…
Silah bırakan PKK’lılar ne olacak…
6 ay içerisinde alınmayan araçlar devlet tarafından satışa çıkarılacak!.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim açıklaması…
Türkiye’nin nüfusu 85 milyon 644 bin oldu..
Elon Musk’un küfürbaz yapay zekâsı Grok hakkında erişim engeli kararı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kiralık Vekil açıklaması erken seçim talebi mi?.

17.05.2020
A+
A-

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde tekrar kiralık vekil döneminin başladığını açıkladı!. Aslında bu daha önceki skandalda da olduğu gibi Kılıçdaroğlu’nun kendi iradesi ile alınmış bir karar olmadığı gibi şimdi de kendi iradesi ile aldığı bir karar değildi, öncelikle bunu çok iyi bilmemiz gerekiyor!. Mamafih, o kiralık vekillerde bu rezaletin içinde yer almaları için verilen emrin Kılıçdaroğlu’nun kendi aldığı karar olmadığının bal gibi farkında!.

Çünkü o vekil listesine girerken de kendilerini onaylayan karanlık ellerin aynı zamanda Kılıçdaroğlu’nun da patronu olduğunun bilincindeler Vesselam!.

Daha açık ifade etmek gerekirse; CHP’yi dizayn eden gücünde, HDP’yi yerine göre farklı kulvarlarda koşturan gücünde, Saadet Partisi’nin anahtar konumuna getiren gücünde, İyi Parti’nin kurulması talimatını veren gücünde, Gelecek Partisi kozunu açan gücünde, Deva Partisi’ni sahaya süren gücünde aynı patronlar olduğu alınan ortak kararlarla kabak gibi ortada zaten!.

Hatta bir adım daha öteye gidelim; Nesrin Baytok’u Deniz Baykal’ın koynuna sokan da aynı patronlar, ortalıkta avare gibi dolanan Kılıçdaroğlu’na CHP’nin başına gelmesi için talimat verenlerde aynı patronlar!. Öyle ki, Temel Karamollaoğlu Gelecek Partisi’ne ve Deva Partisi’ne destek verme açıklamasını yapar yapmaz ardından Kılıçdaroğlu’nun “Kiralık Vekil” sezonunu açmasına bakarsanız dikkat çekmemek için birbirleriyle uzaktan paslaşma talimatını aynı yerden aldıkları sonucuna hemen ulaşabilirsiniz!.

Arada HDP’li vekillerin Meclis kürsüsüne çıkıp İyi Partililere parmak sallayarak fırça attıklarına, Meral Akşener’in HDP ile sümen arkasında ittifak yaptıklarını inkar etmesine ve CHP’nin de bu kavgaya mesafeli durduğuna aldanmayın sakın!. Düne kadar birbirlerine “İt Sürüsü” diyenlerle, birbirlerini vatan haini ilan edenlerin kim kime dum duma oyununu oynamaları tesadüfler dahilinde olabilecek bir durum değil!. Estirdikleri en sert rüzgar patronlarının kulaklarını çekip hadlerini bildirinceye kadar devam eder ancak!. Zira, biz bunları düne kadar bizi FETÖ’cülükle suçlayıp bugün FETÖ denen sünnetsiz itin kirvesi olmak için yarıştıklarını biliyoruz!.

Tabii bu açıklamaların ardından bir de “Erken Seçim” söylemleri başlayacak önümüzdeki aylar içerisinde!. Seçimlere daha 3.5 yıl varken böyle 3.5 atmalarının sebebi ne zannediyorsunuz ki..

Özgür Özel’in ortaya attığı darbe imalı sözleri, CHP medyasının darbe çığırtlanlığı yaparak ortalığa düşmesi, Canan Kaftancıoğlu’nun CHP’de Genel Başkan Yardımcısı olmak için bu kadar sabırsızlanması ve Kılıçdaroğlu’nun daha seçimlere yıllar varken “Kiralık Vekil” sezonunu açması boşuna değil!.

Bugün “Ecevit’in Çırağıyım” diyen Kılıçdaroğlu, Ecevit’in partisi için kiralık vekillerini gözden çıkarmayı neden düşünmüyor da açıkça PKK’nın siyasi uzantısı olduğunu söyleyen HDP için bu kadar çabalıyor zannediyorsunuz!. Derdi HDP’yi ehlilikten kurtarıp insanlaştırmak mı yoksa ortak hedef olan Recep Tayyip Erdoğan’ı ortadan kaldırmak mı onu da sizin takdirinize bırakıyorum…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.