Site Rengi

HABER ÖZETİ
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
Muharrem İnce’den Özgür Özel’e seçim gecesi cevabı!. HDP BARAJI GEÇİNCE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇAN SEN DEĞİL MİYDİN?.
Facebook ve İnstagram’a seçim tedbiri!.
İBB adayı Murat Kurum’dan İmamoğlu’nun ipliğini pazara çıkaran seçim klibi!.
Karabük Üniversitesi Afrikalı öğrenciler ile ilgili sessizliğini bozdu!.
DOLAR 32,3264
EURO 35,0746
ALTIN 2.300,17
BIST 8.994,25

Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin!.

02.12.2020
A+
A-

Öncelikle yazının başlığı için okuyan herkesten özür dilerim ama CHP’nin ve CHP’lilerin zihniyetine göre tecavüz edenin tecavüze uğrayandan daha çok mağdur edildiğini ülke gündemin sarsan tecavüz skandalları sonrası yaşananlar sayesinde görünce en uygun başlığın bu olduğuna kanaat getirmek zorunda kaldım!.

CHP’nin adının çokça karıştığı önceki tecavüz olaylarından tek tek bahsederek vaktinizi almaya pek niyetim yok ancak kısaca hafızamızı tazelemek noktasında sadece başlıklarıyla anlatmak bile Türkiye’nin en büyük partisinde yaşanan taciz ve tecavüz skandallarının ne derece mide bulandırıcı olduğu gerçeğini yüzümüze tokat gibi çarpıyor!.

Bir erkek çocuğunun CHP’li birisi tarafından içki içirilerek sarhoş edilip ardından tecavüze uğraması, sayıları belirlenemeyen çocukların gazeteci kimliği olan bir CHP’li tarafından taciz ve tecavüze uğraması, Manavgat ilçe yöneticisinin küçük bir kız çocuğunu tacizden tutuklanması, bir başkan danışmanının stajyer kızları taciz ederken suçüstü yakalanması, Mudanya ilçe başkanın garson bir kızı cebirle taciz etmesi, Akıncılar ilçe başkanının bir öğretmeni taciz etmekten hüküm giymesi, bir müsteşar eskisi CHP’linin yüzme öğretme bahanesi ile sayıları belirlenemeyen kız çocuklarını taciz etmesi, Antalya il başkanının bir kızı taciz ederken suç üstü yakalanması, Dikili Belediye Başkanının zabıta biriminde görevli bir kadının taciz edip emeline ulaşamayınca kabusu olması, seçim işlerinde görevli olan kişilerin partiye ait bir otobüste travestilerle uygunsuz bir biçimde yakalanıp yer bulamadıkları için parti otobüsünü kullandıklarını itiraf etmesi, İmamoğlu’nun metrobüste bir kadını taciz ederken pantolonuna bulaşan sperm lekesinden dolayı yakayı ele vermesi gibi aklıma gelmeyen onlarca taciz ve tecavüz olayı ile CHP’yi her yıl en az 5-10 defa konuşmak zorunda kalıyoruz!.

Üstelik bunlar sadece artık bastırılamayıp patlayan taciz ve tecavüz skandalları, bir de üzeri kapatılmış olan ve bir şekilde ikna edilen veya susturulan tecavüz mağdurları var ki sayıları hiç de düşündüğünüz kadar az değil!.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve onun gibi onlarca CHP’li sapığın adının birebir karıştığı tecavüz skandallar da parti yönetiminin desteği ile kamuoyunda halının altına süpürüldü!.

Maltepe, Ümraniye, Avcılar ve Esenyurt ilçe teşkilatlarında patlak veren son 4 tecavüz skandalının nasıl bir insanüstü gayretle örtbas edildiğini ve birileri tarafından ortaya saçılınca da işi hemen “Şov, Komplo, Rant Çetesi” gibi klişe açıklamalarla geçiştirdiklerini, içinden çıkılmaz bir hale gelince de “Gerekli İşlemleri Zaten Yapmıştık” açıklamaları ile milletin gazını nasıl aldıklarını hep beraber gördük!.

Bırakın sadece kendi tecavüzcülerini savunmayı, HDP’nin tecavüzcü vekili için ve HDP tarafından Diyarbakır İl Binası’ndan adrese teslim yöntemiyle Kandil’deki kart zampalara peşkeş çekilen kız çocukları için bile çıkıp adam akıllı tek kelime söylemeye zahmet etmediler!.

Bir de bunların her mini eteklinin taciz edilmesinden sonra ortaya çıkan ve yamyam danslarıyla farkındalık oluşturduklarını zanneden Mor Halkalı Kokanaları var tabii!. Konu CHP olunca her zamanki ölü taklidi yaptıkları gibi onlardan da ses seda çıkmadı ne hikmetse!.

Şunu öğrenelim artık; Türkiye’de bir skandal CHP’liler tarafından gündeme getirilmiyorsa onun ne insani bir değeri olur nede vicdani bir mesele olarak değerlendirilir.. Gündeme gelse dahi, parti içinde bir çatlağa neden olacaksa eğer gündeme getiren kişi partide linç edilip ya yandaşlıkla yada şovmenlikle suçlanıp konu dündemden olağanüstü bir palavra ile düşürülür!.

Buyrun size en bariz örnek; biraz bayatlamış olsa da, neyse ki “İmamoğlu’na Suikast” palavrası ile gündemi yine kısmen değiştirmeyi başardılar!.

“Madem bu rezaletler böyle basit ve klişe açıklamalarla atlatılıyordu da, neden Deniz Baykal ve Nesrin Baytok meselesi de böyle basit bir açıklama ile geçiştirilmedi de adamın siyasi hayatını kısmen de olsa bitirdiniz be kardeşim” diye bir soru aklınızdan geçmesin sakın!. O olay söz dinletemedikleri bir Genel Başkanı görevden alıp yerine sözlerine harfiyen uyan bir Genel Müdür getirme operasyonuydu da ondan!.

Tabii; “CHP Bu Tecavüz Skandallarından da Tereyağından Kıl Çeker Gibi Sıyrılıp Çıkabilecek mi?” merak ettiğinizi elbette biliyorum..

Bu merakınızı CHP seçmenin olaylara bakış açısını değerlendirerek çok net bir biçimde anlamanız mümkün..

Nasıl mı?.

2012 yılında bir pedofili sapığın Ensar Vakfı’nda yaptığı iğrenç taciz ve tecavüz olayı üzerinden yaklaşık 8 yıldır hiç bir ilgisi veya bağı olmadığı halde AK Parti’yi hedef alan CHP seçmenin partilerinin adının karıştığı her taciz ve tecavüz olayında bu mağduriyeti bir utanç vesikasıymış gibi AK Partililere mal etmeye çalışmasına bakınca çok iyi anlayacaksınız!.

Yada; bugün PKK terör örgütü ile kol kola olan, hatta Şişli Belediye Başkan Yardımısı görevindeki kendi partilerinin mensubu olan Cihan Yavuz’un daha dün “PKK Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan tutuklandığını, terör partisi HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için nasıl özgürlük mücadelesi verdiklerini, terör partisi HDP’nin Meclis’de yer alması için ve yerel yönetimlerde söz sahibi olması için nasıl çalıştıklarını söyleyin, size verecekleri cevap “Megri Megri” olacaktır!.

O yüzden bugün CHP’liler tarafından tecize veya tecavüze uğrayan kim varsa uğradıkları taciz ve tecavüzle kalacaklar sadece!.

Patlak veren son taciz ve tecavüz olayları Türkiye’nin en çok konuşulan gündemi haline gelmişken Genel Müdürleri’nin çıkıp konu ile ilgili tek kelime etmemesi CHP seçmenini zerre kadar rahatsız etmediğini olaylar karşısında nasıl salağa yattıklarından ve üç maymunu oynamalarından belli değil mi zaten!.

Arada sadece bir kaç CHP’linin tecavüz skandallarından bahsettiğini gördüm ama o açıklamalarda taciz ve tecavüze uğrayanları suçlayan açıklamalardan ibaretti!.

İçlerinde en dangalak olanı “Ama Tecavüze Uğradığını İddia Eden Kadın da Yolluydu” derken, bir diğer dangalakları ise “İddia Sahibi Kadınların da Ne Niyette Olduğunu Araştırmak” lazım diyerek olaya bakışlarını ortaya ziyadesiyle koydular!.

Anlayacağınız; CHP’lilere göre Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almasını Bileceksin!!!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.