Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe evladı Netenyahu kana doymuyor!.
Türkiye ambargosu İsrail basınında!.
1 Mayıs’ta polise saldıran andavallar teker teker paketleniyor..
Sinan Ateş cinayetine korkun detaylar!. Bilgileri başkomiser sızdırmış!.
Diyanetin 13 milyonluk yemek ihalesi şartları vatandaşı isyan ettirdi!.
MİT’ten vatandaşlara casusluk uyarısı!.
Ekmeğe okkalı zam yolda!.
Kamu da servis taşımacılığı dönemi sona eriyor.. Memurlar işe toplu taşıma kartı ile gidecek…
Sudan Cumhurbaşkanının oğlu Ankara’daki motorsiklet kazasında hayatını kaybetti!.
CHP’li Başkan 400 lira olan nikah ücretini Suriyelilere 10 bin TL yaptı..
Beşiktaş’ta Şenol Güneş sesleri…
İyi Parti Lideri Dervişoğlu’nun A takımı belli oldu..
Mardin’deki kaçak elektriğin vatandaşa maliyeti 6 milyar 250 milyon!.
1 Mayıs’ta polislere saldıran 29 kişi tespit edilip yakalandı!.
Erdoğan-Özel görüşmesindeki o koltuğun neden boş olduğu ortaya çıktı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’ye iade-i ziyarette bulunacak..
Özgür Özel’den görüşme sonrası ilk açıklama..
Bedelli Askerlik ücreti 200 bin TL oluyor..
Türkiye İsrail ile tüm ticari anlaşmaları durdurdu!.
Erdoğan-Özel görüşmesinde masaya yatırılacak konular belli oldu..
Türkiye’den İsrail hakkındaki soykırım davasına müdahil olma kararı!.
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttu..
Taksim Meydanı’nda çıkma zorbalığında 210 gözaltı!.
Bitcoin piyasası tepe taklak!.
Yargıtay 30. turda da başkanını seçemedi!.
AK Parti’nin Besleme Medyası’nda Başkanlık Sistemi kavgası!.
Ali Erbaş’ın A 8 Long tutkusu bir türlü geçmedi!.
Temassız ödeme limitleri 1,500 TL’ye çıkarılıyor..
CHP’nin kazandığı Üsküdar Belediyesi’nde işçi kıyımı!.
5 ayda yüzde 200 zam gelen tavuk etine ihracat kısıtlaması geldi!.
DOLAR 32,2608
EURO 34,7319
ALTIN 2.389,62
BIST 10.276,88

Ülkemizdeki Emperyalist ve Lejyonerler artıklarıyla imtihanımız!.

08.01.2020
A+
A-

Öyle bir duruma geldik ki; kimin davulu kimin boynunda, tokmak kimin elinde, tokmağın sapı kimin neresinde belli değil!.

Amerikan emperyalizminin en azılı vampirlerinden birisi olan Rupert Murdoch’ın Türkiye’de sömürgeciliği meşrulaştırmak için kurduğu bir kanalın soytarısı çıkıp kimliğini taşıdığı ülkeyi sömürgecilikle suçluyor ve onun TV karşısındaki maskotluğunu izleyen milyonlarca insanın içinden birisi de çıkıp, “Ulan Sen Kimin Köpeği Oluyorsun da Maaş Aldığın Efendilerinin Dünyayı Nasıl Sömürdüğü Kabak Gibi Ortadayken Benim Ülkeme Sömürgeci Diyebiliyorsun Şerefsiz Puşt” diyemiyor!.

Ama sorarsanız; bu itin sözlerine alkış tutanların hepsi “Mustafa Kemal Atatürk” denildiği zaman mangalda kül bırakmayan Kemalistler!.

Başka bir haddini bilmez it çıkıp, “Türk Askerini Lejyoner Olarak Libya’ya Göndereceksiz” diyerek milletin meclisinden Türk Askeri’ni üç kuruş karşılığında masum insanların kanını döken paralı köpeklere benzetiyor, ceylan derisi koltuklarda oturup milletin vergisiyle sefa süren vekiller kendi ordusuna yöenltilen bu alçakça itham karşısında susmayı tercih ederken içlerinden birkaç cılız ses “Tüyk Aşkerine Leşyoner Diyemeşşin” diyerek o hadsiz itle ayaküstü kısa bir tartışma yapmakla yetiniyor!.

Bütün Avrupa ülkeleri, Amerika, İsrail, Rusya dişlerini bileyip Orta Doğu’daki yeraltı kaynaklarını sömürdükten sonra Akdeniz’deki milyarlarca metreküp petrole çöreklenme hesabı yaparken kimseden çıt yok ama Türkiye hem ulusal güvenlik çerçevesinde hem de ekonomik çıkarları doğrultusunda tabii olarak kendi haklarına sahip çıkınca Emperyalist Sömürgeci veya Lejyoner ilan ediliyor!. Üstelik bu ağır ithamlarda bulunan karşımızdaki kuduz köpek zihniyetli ülkeler değil, bizzat bizim ülkemize mensup neidüğü belli olmayan soysuzlar!.

Sadece dönüp yüzyıl geriye baktığımızda, bugün Ortadoğu’yu istila etmiş olan ve Akdeniz’i istila etmeye kalkan ülkelerin hepsi Edirne’den Kars’a, Kuzeyden Güneye ülkemizi lejyonerlerle işgal etmeye kalkan emperyalistler değil miydi yoksa ben mi yanlış biliyorum!.

Sabah akşam buldukları her fırsatta “Ordular İlk Hedefiniz Akdeniz.. İleri..” sözünü kulaklarımıza zorla sokan dünün Atatürkçüleri, bugün Akdeniz’e ilerlediğimiz için niçin var güçleriyle yırtınıyorlar acaba!.

Trablusgarb savaşı ile övünen, Atatürk idaresindeki Osmanlı’nın İtalya Krallığı’nı yerle yeksan ettiğini ağızları sulana sulana anlatan bu gerizekalı güruhun bugün Libya’ya asker göndermemizdeki derdi ne ola ki şimdi böyle üzülüp düzülüyorlar!.

Hele başlarındaki ahmağın Doğu Akdeniz ile ilgili birer ay ara ile yaptığı iki açıklama var ki evlere şenlik!.

Daha günler öncesinde Amerika’nın, İsrail’in, Fransa’nın, İtalya’nın, Mısır’ın, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin Doğu Akdeniz’de olmalarını içine sindiremediğini söyleyen ve Türkiye’nin neden o bölgede varlık gösteremediğinin hesabını soran gerzek, şimdi çıkmış “Senin Libya’da Ne İşin Var” diyerek aptalca bir hesap sorma gayretine giriyor!.

Kelli felli vekiller olarak, mürekkep yalayıp yutmuş şahane gazeteciler olarak siz neden Libya’da ne işimiz olduğunu bilmiyorsanız ya da bildiğiniz halde köpekliğini yaptığınız efendilerinizin telkinlerinden ötürü bilmiyormuş gibi yapıyorsanız ben söyleyeyim o zaman!.

Daha yüzyıl öncesinde egemen olduğumuz topraklarımızdaki kardeşlerimizin, soydaşlarımızın, dindaşlarımızın özlük hakları için oradayız!. Elin gavuru o toprakları sömürürken oluk oluk akacak kanı durdurmak için oradayız, insanlar evlerinden yurtlarından topraklarından ve hakları olan zenginliklerinden mahrum bırakılmasın diye oradayız!.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.