Site Rengi

HABER ÖZETİ
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
Muharrem İnce’den Özgür Özel’e seçim gecesi cevabı!. HDP BARAJI GEÇİNCE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇAN SEN DEĞİL MİYDİN?.
Facebook ve İnstagram’a seçim tedbiri!.
İBB adayı Murat Kurum’dan İmamoğlu’nun ipliğini pazara çıkaran seçim klibi!.
Karabük Üniversitesi Afrikalı öğrenciler ile ilgili sessizliğini bozdu!.
DOLAR 32,3184
EURO 35,1145
ALTIN 2.295,76
BIST 9.049,36

İbrahim Kutlay yazdı.. AK Parti’nin 18. yılı ve ihanetin gerçek yüzü!.

15.08.2019
A+
A-

14 Ağustos 2001.. Kutlu dava Recep Tayyip Erdoğan ile başladı..

14 Ağustos 2019.. Kutlu dava Recep Tayyip Erdoğan ve sevgili damadı Berat Albayrak ile tam gaz devam ediyor!.

Aradaki 18 yıllık süre içerisinde AK Parti hareketinde hiç kimseler yer almadı, Recep Tayyip Erdoğan ve müstakbel damadı Berat Albayrak dışında kimsenin AK Parti’ye de Türkiye’ye de zerre kadar katkısı olmadı.. Recep Tayyip Erdoğan ve davaların adamı Berat Albayrak’tan başka kimse Cuntacı askerlere, sivil darbecilere, statükocu iş adamlarına, kaypak sivil toplum kuruluşlarına, terör örgütlerine, vatan hainlerine, kalpazanlara, kartel medyacılara, dış güçlere, işbirlikçilere karşı dimdik ayakta durmadı!.

Ha, bi’ ara Mevlüt Çavuşoğlu 3-5 dakika Dışişleri Bakanlığı yaptı ama Suriye ile olan meselelerden, AB, ABD gibi tuzak kurma oyunlarına kadar hiç bir konuda kendisini kimseler göremedi ortalıkta!. Öyle Avrupa Parlamentosu’nda, ABD kongresinde falan kimseye haddini bildirmedi aslında!. O gördükleriniz sadece bir göz yanılmasıydı!. Mevlüt Çavuşoğlu yerine dublör kullandık yıllarca!. O dublörlü simasının hatrına 2 saniye kadar da ona yer verilmiş AK Parti’nin 18 yıl videosunda!.

AK Parti için hazırlanan ve dün yayınlanan 18. yıl videosunu izlerken bu anlamı çıkarabildim ancak!.

Çok zorladım hafızamı, defalarca izledim, her izlediğimde farkı düşünmeye çalıştım ama gördüklerimle düşündüklerimi harmanlayınca çıkarabildiğim sonuç ancak bu kadar oldu kusura bakmayın lütfen!.

Videoyu kimler hazırlamış, montajını kimler yapmış, kimler onaylayıp servis edilmesine karar vermiş bilmiyorum ama hazırlayanlar da, montajlayanlar da, servis edenler de yalakalıkta level atlamışlar Yemin ediyorum!. Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak olsam ve böyle bir videoyu hazırlayıp yayınlamadan önce getirip bana izletseler, inanın etrafımda bu kadar yalaka olduğu için utanırdım!.

Yıllarca Atatürk’ü ve İsmet İnönü’yü eleştirdik onlarca kahraman varken sadece ikisinin kahraman olarak önümüze konulmasından dolayı!. Mareşal Fevzi Çakmak’ın hakkını aradık, Kazım Karabekir’in isminin zikredilmemesini haykırdık, Ali Fuat Cebesoy’u defalarca anımsadık ve anımsattık, Rauf Orbay’ı, Rafet Bele’yi, Adnan Adıvar’ı defalarca tarih kitaplarının tozlu sayfalarından çıkarmaya çalıştık.. Bu adı gibi aziz olan insanların isimlerini unutturmaya çalışanlara defaatle lanetler yağdırdık ama bugün geldiğimiz nokta yine aynı!.

Koca AK Parti hareketini CHP zihniyetine dönüştüren bir video ile karşımıza çıkaranların ortaya koydukları rezaletin adına siz ne dersiniz bilmiyorum ama bana göre bu sadece bir rezalet değil aynı zamanda bir ihanettir!. Yıllarca eleştirdiğimiz “Atatürk ve İsmet Paşa’dan ibaret” Türkiye savsatasını bugün “Recep Tayyip Erdoğan ve sevgili damadı Berat Albayrak’tan ibaret” Türkiye savsatası olarak gözümüze sokmaya çalışanların yaptığı yalakalıklar yüzünden AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın gün be gün eridiğini ve itibar kaybettiğini kimse dile getirecek cesareti ortaya koyamıyor mu?.

Her fırsatta AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a ihanet edenleri ekranlar da, manşetler de ve sosyal medya da gözümüze sokanlar 18 yıllık AK Parti hareketinde görev alıp ülkemize hizmet eden onlarca kahramanı neden ısrarla ekranına, manşetine taşımaz yada yayınlanan şu yalakalık abidesi videoda göstermez sizce!. Abdullah Gül, Ali Babaca, Ahmet Davutoğlu, Abdullatif Şener, Beşir Atalay gibi ihanet edenler gibi Efkan Ala, Abdulkadir Aksu, Mehmet Şimşek, Ömer Dinçer, Fikri Işık, Cemil Çiçek ve ismini sayamadığım onlarca isim en zor zamanlarda bu hareketin içinde yer almadılar mı!.

Her şeyi bir kenara bırakalım..

AK Parti’nin koca Bakanlar Kabinesi’nde olan ve hala görevlerinin başında olan onlarca Bakandan hiç birinin kanı Berat Albayrak kadar kırmızı değil mi!.

Bir ayağı Kato Dağında, diğer ayağı Şırnak dağlarında, kah şehir merkezlerinde kah sınır boylarındaki karakollarda 24 saatin tamamını görevinin başında geçirip istirahatini yolculuk aralarında yapan Süleyman Soylu Türkiye’nin hafızasına kazınmışken bu videoyu hazırlayan Damat Berat yalakalarının aklına hiç mi gelmedi!.

Avrupa Parlamentosu’nda havlayıp hırlayan, ülkemizi ırkçılıkla suçlayıp üzerimize soykırım ihaleleri yıkmaya kalkan gavurun sözlerini boğazına kadar tıkayıp tokat manyağı yapan, Suriye Politikasında ABD’nin çakallıklarını yüzlerine vurup defalarca rest çekerek kirli planları alt üst eden, gavur memleketlerini mesken tutan teröristlere burunlarının dibine kadar gidip çatık kaşlarıyla meydan okuyan Mevlüt Çavuşoğlu’nun adını tüm dünya ezbere bilirken videoyu hazırlayan dalkavuklar bu adam gibi adamın daha ismini cismini duymamışlar mı!.

Velhasıl Kelam; geçtiğimiz günlerde de yazmıştım ama yeri gelmişken yine yazayım..

AK Parti’yi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı PKK, FETÖ, ABD, AB, DEAŞ, CHP, İYİ Parti, HDP, veya ihanet edip parti kurmaya çalışan şu hainler falan asla bitiremez!. Yüzde 52’lerden yüzde 35’lere kadar gerileyen AK Parti’yi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı bu dalkavuklar ve yalakalar bitirecek!.

Ve şuna adınız kadar emin olun ki; bunlar sadece yalakalık ve dalkavukluk yapmıyorlar!. Hepsi Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi bitirmekle görevlendirilmiş bizden görünen hainler!.

Anlayacağınız, en büyük düşmen içeride!!!

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. muhammed mevlüt dedi ki:

    abi şimdiye kadar yapılan hainlikleri bilen onlara karşı duran erdoğan artık benim görüşüm körleşti ve birileri sırf onlara yalakalık olsun diye bunları yapmakta. artık halk şuna inanır olmuş ak partiden bir tanıdığın olursa işini bulursun işini gördürürsün niye bir chp ye yahut diğer partilere oy vermiş kişiler bizim vatandaşımız değiller mi hepsimi vatan haini. akparti artık laşkalaşmış hale geldi. eski kadrosu olmadığı gibi kendi içindede kendini bitirmeye ve halkın gözünden düşmeye başladı özellikle de son yaşanan ekonomik sıkıntılardan ve zamlardan sonra ve kendimden örnek vereyim ben bir üniverste okumuş ve okumaya devam edecek bir genç olarak artık ülkemde üzerimizdeki ağır baskılardan dolayı refah bir yaşam süremez hale geldim buna diğer gençlerde dahil. çok basit bir örnek vermek istiyorum. herşeyin ateş pahası olmasından dolayı gariban çocuklar evlenemiyor ve bu yüzden dini ve kültürel ahlaklarımızın dışında işler yapmaya başlıyor bu da hem eğitimsel olarak (derslerin ağırlı + ekonomik sorunlar) yani işin özü bizim üstümüzdeki ağırlığı kaldırmalı yoksa bi ülke eğitimi olmadan ne adaleti olur ne de halkına iyi bir yaşam sunar.